VIDEO: Bolestivá srážka. Džumhur v Paříži 'knokautoval' podavače míčků

2. 6. 2018, 15:00
Video dne 2
Damir Džumhur měl včera na French Open na raketě skalp nasazené dvojky Alexandera Zvereva mečbol ale neproměnil. Koho však 'porazil', respektive srazil k zemi, byl podavač míčků. Oba se totiž snažili chytit míček padající z velké výšky, koukali směrem do nebe a v místě předpokládaného dopadu logicky došlo ke srážce. Chlapec chvíli zůstal otřesený ležet, nakonec ale i za pomoci bosenského tenisty odešel z kurtu po svých.
Profily hráčů
Damir Džumhur

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Film radeji zablokovali...a to je dobre...podle mne nebyl vhodny vubec pro deti. Damir koukal na svlecene holky v posledni rade.
Taktika tymu Zverev zabrala, nechali svleknout tricka mladym holkam, a Damir se na to chytl a zapas v horkem letnim pocasi nejen prohral, ale jeste malem kvuli tomu zabil dite.
Francouzi by to meli rozhodne oznacit za nepovoleny koucing a doping a naridit aspon opakovani zapasu.
Vzdyt organizatori RG jsou tak znami svym smyslem pro spravedlnost. Takze doufam, ze i v tomto pripade nezklamou a kluci si zahrajou ferovy zapas.
Reagovat
milik254
Knockoutoval, nebo nokautoval, nic jiného, pokud to musí být anglicky, prosím.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist