VIDEO: I tenistky natáčely Mannequin Challenge

3. 12. 2016, 13:27
Video dne 14
Nejlepší tenisté současnosti natočili aktuálně nerozšířenější virální video na sociálních sítích Mannequin Challenge už před startem Turnaje mistrů. Pozadu však nezůstávají ani tenistky, které se staly součástí nahrávek během turnajů, dovolených či příprav na novou sezonu.
D. Kasatkinová v Mannequin Challenge

Scénka Mannequin Challenge vzniká ve chvíli, kdy lidé při různých činnostech zůstávají 'zmražení' jako figuríny. Do pozadí zhruba minutových nahrávek se pak přidá hudební skladba Black Beatles od Raeho Sremmurda a video může být postnuto na sociálních sítích.

Součástí velmi propracované nahrávky se stala Simona Halepová. Čtvrtá tenistka světa byla ve fitness klubu Stejarii Country Club's jednou z více než dvaceti známých rumunských sportovců, kteří se na videu podíleli.



Tchajwanské sestry Hao-Ching Chan a Yung-Jan Chan natočily video jen krátce po porážce v semifinále domácího turnaje WTA 125k v Taipeii. Na kurtu jim sekundovali trenéři, rozhodčí i sběrači míčků. 



Následující video vzniklo na Hawaii. Před startem turnaje WTA 125k v Honolulu si v něm 'zahrály' sedmnáctiletá Američanka Catherine 'CiCi' Bellisová, jež o pár dní později vybojovala svůj dosud nejcennější titul, či její krajanky Nicole Gibbsová, Sachia Vickeryová, Samantha Crawfordová, Jamie Loebová nebo Asia Muhammadová.


Darja Kasatkinová či Ons Jabeurová si zpestřily trénink v hale. Ruska byla 'zmražena' ve chvíli, kdy se chystá praštit s raketou o kurt.

Mannequin Challenge během volného času na bowlingu natočily Heather Watsonová, Andrea Hlaváčková či Lauren McHaleová. Ve videu můžete spatřit i americké bratry Ryana a Christiana Harrisonovy.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

14
Přidat komentář
Pedronegro
snad by bylo lepší, kdyby místo čumění na tyto hovadiny, se šli lidi projít ven na vzduch :)
Reagovat
skott
zde pár dalších...
Roger a čokoládovna Lindt, které je ambasadorem
https://www.youtube.com/watch?v=xNklFAknpoo

Grigor Dimitrov
https://www.youtube.com/watch?v=PcwngG35nZc

mix ATP s Rublevem, Basilašvilim, Pavláskem, Medveděvem a spol.
https://www.youtube.com/watch?v=nLctlg70b1U
Reagovat
Fandina
hezké
Reagovat
Stan_Borowitz
Give A Blowjob Challenge...
Reagovat
George_Renel
Takovéto štronzo jsme dělal tak před 55 lety jako dítka 1. stupně ZDŠ.
Teď tím žije virtuální svět. :-b
Reagovat
VlS
to je pakárna, k čemu je to dobrý?
Reagovat
Stan_Borowitz
marketingových koláčů...neboli test ovladatelnosti prosťáčků před vypuštěním nových "vlajkových lodí" a podobně.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně aby holátka nepřemýšlela o důležitějších věcech, což by mohlo momentální zatuchlé vody menševicko-parazitního statu quo nepatřičně rozvířit
Reagovat
Pedronegro
proboha ...
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Stan_Borowitz
když tam stojej a nic nedělaj, tak mají spoustu času přemýšlet o zatuchlých vodách zahnívajícího kapitalismu a zářivé budoucnosti pod jediným správným (rudým) praporem komunismu...
Reagovat
VlS
No, možná jim někdo doručil Fulnekovu challenge k následování odkazu Marxe a Lenina a trochu je to zmrazilo
Reagovat
cheeky
Tyhlety challenge jsou něco tak trapnýho, nechápu jak se jich někdo může účastnit. Docela by mě zajímalo jakou stupiditu by ještě všichni zopakovali a jaká už by neprošla. Co takhle shit your pants challenge?
Reagovat
skott
je to jen relax, o nic nejde. Trapný byl třeba ¨planking¨ jedna z těch prvních challenge. Nebo mi osobně přišla horší ta kbelíková výzva, která měla sice dobrý úmysl, ale většina jí opakovala bez toho, aniž by věděli, co byl vlastně původní záměr.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist