Wawrinka udolal v pěti setech Cipollu, Roddick vypadl v prvním kole

27. 5. 2012, 16:19
Aktuality 202
Prvním nasazeným tenistou, který skončil na turnaji v Paříži, se stal Andy Roddick. Domácímu Nicolasi Mahutovi podlehl 3-6 3-6 6-4 2-6. Asi nejobtížnější cestu do druhého kola měl z favoritů Švýcar Wawrinka, který zápas nad Italem Cipollou rozhodl až v pátém setu.
Andy Roddick

Utkání však Švýcar začal velmi dobře. První dva sety získal ve svůj prospěch shodně 6-3 a nic nenasvědčovalo tomu, že by Cipolla měl utkání zdramatizovat. Italovi se však povedlo vyrovnat stav zápasu na 2-2. Do třetího setu vstoupil mnohem lépe Wawrinka, získal hned první gam při podání soupeře a utkání dovedl do úspěšného konce.

Narozdíl od Wawrinky, velmi špatně do turnaje vstoupil domácí Mannarino. V prvním zápase mužské dvouhry dostal od Fogniniho na uvítanou "kanára". Ve druhém setu však Francouz dokázal srovnat krok. Mannarinovi začal fungovat servis a prezentoval se velmi dobrým obouručným bekhendem. Odměnou mu bylo získané podání soupeře hned v úvodu druhého setu. Fognini si však své podání vzal uprostřed sady zpět a nakonec nedopustil ani odehrání tiebreaku. Mannarinovi sebral další podání a zvítězil 7-5. Tento okamžik Mannarina zlomil, vrátil se k nepřesné hře a v rozhodující sadě získal už jen jediný gam.

Do druhého kola se dostal také Juan Martin Del Potro přes Montaňése. Argentinec vyhrál první set 6-2, ve druhé sadě už tak úspěšný nebyl. Montaňés předvedl že na antuce hrát umí a rozhodnout musel tiebreak. V něm byl ve velmi dobré pozici za stavu 5-2 Del Potro, zbylých pět bodů v tiebreaku však patřilo  Montaňéseóvi a bylo vyrovnáno. Del Potro nebyl zcela fit a dvakrát si vyžádal svého fyzioterapeuta, problémy se týkaly kolene. Při některých míčích působil Del Potro unaveně a pár zkrácených úderů soupeře vypustil dřív než bývá zdrávo. Utkání ale favorizovaný Argentinec zlomil ve svůj prospěch uprostřed třetího setu využitým brejkbolem na 4-2. Montanesova hra se sesypala a ve zbytku utkání uspěl už jen v jediném gamu.

Ve Francii byl zaznamenán i první skrečovaný zápas. Za stavu 3-6 0-2 vzdal utkání Brazilec Souza. Do druhého kola tak postupuje Němec Stebe, který se utká s domácím Tsongou. Páty nasazený hráč si v prvním kole poradil s Kuzněcovem. Jednadvacetiletý Rus však do zápasu vstoupil ve velkém stylu. Po třech vyhraných zápasech z kvalifikace dokázal uspět i v prvním setu hlavního turnaje. Silně favorizovaného Tsongu přehrál jasně 6-1. Tsonga však v úvodu druhého setu získal podání soupeře a od té doby určoval tempo hry. I přes porážku 6-1 3-6 2-6 4-6 může být Kuzněcov se svým výkonem ve Francii spokojený. Mladý Rus se prezentoval dobrou hrou od základní čáry a do budoucna se s ním musí počítat.

Prvním nasazeným hráčem který opouští pařížské dvorce jako poražený je Američan Andy Roddick. Po třech porážkách na antuce v Düsseldorfu byl dnes v Paříži nad jeho síly i domácí Nicolas Mahut. Francouz byl v první polovině zápasu lepším hráčem, Roddickovi nepustil na servise jediný gam a první dvě sady získal shodným výsledkem 6-3. Ve třetím setu začal být lepším hráčem mírně favorizovaný Američan, kterému se povedlo poprvé v zápase prorazit soupeřovo podání a zvítězit 6-4. Roddick získal Mahutovo podání i v úvodu čtvrtého setu a zdálo se, že utkání spěje k páté sadě. Američan ale potvrdil, že jeho forma na antuce není vůbec dobrá, prohrál následně tři svá podání a s turnajem se musel rozloučit hned první hrací den.

Skvělý obrat se povedl německému tenistovi Michaelu Berrerovi. Jeho soupeřem byl třicátý nasazený Melzer. Rakušan roli favorita potvrdil jen v prvních dvou setech, které vyhrál 7-6(5) 6-4. Další dvě sady patřili jednoznačně soupeři. Jednatřicetiletý Němec vyhrál třetí i čtvyrtý set shodně 6-2. V úvodu rozhodujícího setu vedl Melzer 2-0 a zdálo se, že Rakušan přece jen zápas vyhraje. Zbytek duelu však patřil jednoznačně Berrerovi, který rozhodující sadu vyhrál 6-3. Po Roddickovi se stal Melzer druhým nasazeným hráčem, který v turnaji skončil v prvním kole.

- GRANDSLAM FRENCH OPEN muži -
(Francie / Paříž, antuka, 6.555.000 eur)
nedělní výsledky (27. 05. 2012)

Dvouhra - 1. kolo:
Fognini (It.) - Mannarino (Fr.) 6-0 7-5 6-1
Čilič (21-Chorv.) - Muňoz (Šp.) 6-4 6-4 7-5
Wawrinka (18-Švýc.) - Cipolla (It.) 6-3 6-3 4-6 3-6 6-2
Ferrero (Šp.) - Dasniéres de Veigy (Fr.) 6-1 6-4 6-3
Del Potro (9-Arg.) - Montaňés (Šp.) 6-2 6-7(5) 6-2 6-1
Stebe (Něm.) - Souza (Braz.) 6-3 2-0 skreč Souza
Roger-Vasselin (Fr.) - Pospisil (Kan.) 3-6 6-3 6-2 6-2
Verdasco (14-Šp.) - Darcis (Belg.) 6-3 6-2 7-6(4)
Andújar (Šp.) - Hanescu (Rum.) 6-1 2-6 1-6 6-3 6-1
Devilder (Fr.) - Krajinovič (Srb.) 6-2 6-2 6-0
Tsonga (5-Fr.) -
Kuzněcov (Rus.) 1-6 6-3 6-2 6-4
Mahut (Fr.) - Roddick (26-USA) 6-3 6-3 4-6 6-2
Muller (Luc.) - Sijsling (Niz.) 2-6 7-5 3-6 6-4 8-6
Berrer (Něm.) - Melzer (30-Rak.) 6-7(5) 4-6 6-2 6-2 6-3
Kubot (Pol.) - Beck (SR) 7-5 6-2 4-4 přerušeno
Machado (Portug.) - Anderson (31-JAR) 6-7(2) 7-6(8-6) 6-4 1-6 6-3 7-7 přerušeno

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

202
Přidat komentář
smazaný uživatel
Troska :DDDD... z vedení 5-2 a dvou brejků je 5-6 a podávání na udržení. Snad to Bell nepodělá, teď musí bejt ten zoufalec na dně.
Reagovat
smazaný uživatel
A Bellucci má set. Troicki je takovej TRAGÉD.
Reagovat
gigin
Jak tě potkám, tak tě strašně zmlátím !!! :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, Tipsarevićovi můžeme fandit společně a kdyby bylo finále Novak vs Nadal, tak fandím taky Nolemu.

Si to vyžehlím.
Reagovat
smazaný uživatel
A zapomněl sem na tradiční fandění Andulce :)))
Reagovat
gigin
Dobře, dobře. Navíc jsi můj trenér, musím mít respekt. Viko fakt tragéd, to pohnojil !! Nic, zase musím něco podřít, zatím díky Chazy. Za vše :-DD Tu amagerku si chvíli ponecháme a pak ji vyšupnem. Poohlídni se tu pak po něčem, díky :-DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžeš to psát nějak decentně? Takhle s tebou nebude chtít spolupracovat -.-

Táhni a vem si sebou míček (na driblování).
Reagovat
gigin
"Táhni" je taky špičkově decentní. Jsi trenér k pohledání :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Neslyším to driblování... :D
Reagovat
gigin
Srovnal !! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Gigatragédie..
Reagovat
gigin
Viko win !!! :-))
Reagovat
Sonja
Je to tam:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, co to tu je za manýry, prožívat tyhle zápasy :))))
Reagovat
gigin
Sonja: :-))))
Chazy: My to tak máme, no !! :-))
Reagovat
Sonja
Proč bych se nezaradovala...obzvlášť když to někoho dráždí:-D
Reagovat
smazaný uživatel
A to koho proboha?:D
Reagovat
Sonja
No asi toho, kdo se ozve:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ah tak, to ne, mě to udivilo/rozesmálo. Dráždí mě to vytrválý fňukání Heather, že její hráč vyhrál 3-0 na sety. Ale je fakt, že kdybys to napsala ještě 5x jako ona a přidávala na intenzitě, možná i to mě bude dráždit :D...
Reagovat
Heather_Fedex
promin chazy, budes se s tim muset smirit- jsem proste nervak. ale uznej, nektere ty rogerove kiksy byly hodne mych komentaru. kdyby hral tak uzasne jako proti seppimu v rime, tak ani neceknu!
Reagovat
smazaný uživatel
Koukej. Já to beru. Ale. Já osobně nevím, jak dlouho Rogerovi fandíš, podle mě zas tak dlouho ne. V době, kdy vládnul tenisu, vyhrál 9 GS za 3 roky, prostě přejel každýho, kdykoliv, kdekoliv, v jakýmkoliv rozpoložení, tak opravdu ty první kola GS hrál v neuvěřitelně tréninkovým tempu a stejně je vyhrával bez sebevětších problémů. Šlo taky o to, že většina hráčů šla do zápasu s ním s tím, že už prohráli a užijou si centrkurt. A byly to exhibice jako proti Seppimu.

Teď má Roger respekt menší, hodně hráčů si na něj věří a on ten svůj styl hry a přístup moc nemění v tomhle směru. Takže občas se dostává pod tlak. Dneska prostě hrál tak, aby vyhrál, ale vydal minimum energie. A to se mu povedlo, na kurtu byl 2 hodiny a nemusel se nijak přetrhnout. Tak kde je problém? Až bude hrát s někým kvalitním, nastoupí úplně jinak. Koho to zajímá, kdo si to bude pamatovat, čím je dnešní zápas důležitej? Záleží jen na tom, kdo postoupí, on postoupil a nemusíš to řešit. Další kolo bude přístupem stejný, to potom stejný a 4. taky stejný. A všechny je dá 3-0.

Tobias Kamke je typickej "do or die" tenista, všechno cpe na čáry, furt riskuje, snaží se ukončovat výměny, vůbec u toho nemyslí, hraje vyloženě jak hovado. Ale když to takovýmu hovadu vychází a ty čáry trefuje, tak se s ním hraje hodně těžko (Cilic AO 2010, Verdasco AO 2009).

Nic to neznamená. Roger je nejlepší hráč letošní sezony, někdy kolem US Open bude ťukat na místo světový jedničky. A dnešní výkon vůbec nekoresponduje s tím, v jaký je pohodě. Prostě hrál jako na tréninku a ta tréninková zeď mu to vracela hodně dobře, on přitom nehrál moc koncentrovaně, tak z toho vyšly nějaký chyby.

Klid prostě...
Reagovat
Heather_Fedex
rogerovi fandim priblizne 3 roky, ale pozorne jsem tenis zacala sledovat az v roce 2011.
ale chazy, priznejme si rovnou- uz to tak suverenni jizda bez nervu, tak jako za starejch casu nebude. to ze se jeste nekdy vrati na post no.1 bych povazovala za mensi zazrak...
Reagovat
smazaný uživatel
Já víím. Ale on si moc věří, víš, má o sobě vysoký mínění. A věří si tak, že do těch zápasů chodí jako v době, kdy byl dominantní. A dokud vyhrává většinu zápasů bez ztráty setu, byť s většíma problémama, nemusí to měnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tie prepočty ohľadom svetovej jednotky spojenej s obdobím US Open sú veľmi vrtkavé..To je ešte ďaleko. Ak Roger nevyhrá ani Wimbledon ani OH, predpokladám, že sa jeho psychika celkom naštrbí..A vzhľadom k tomu, že Nadal obhajuje na severoamerických Masters dohromady tak 100 bodov, predpokladám, že to bude práve Rafa, ktorý Rogerovi opäť strčí "nohu do dverí"..A ak to nestihne do US Open, tak to nestihne už vôbec. Pravdepodobne definitívne vôbec..
Reagovat
Sonja
Ty mě dneska těšííííš:-))))))
Reagovat
Heather_Fedex
jen dneska ;)))
Reagovat
Sonja
Néé O:-))
Reagovat
Heather_Fedex
ital hraje hodne dobre...kdyby hral dneska takhle proti rogerovi, tak bych mnela vetsi obavy...
Reagovat
gigin
Nesýčkuj furt !!! Ty jsi ještě větší tragéd jako já :-DDDDD
Reagovat
Heather_Fedex
vetsi nervak nez ja se nenarodil, to nevis?? ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je vítězná mentalita? Musíš si připadat nejlepší ve všem, co děláš. Nikdo není větší tragéd než ty, tak se prezentuj!!! :D
Reagovat
gigin
Ježišmarjááá !! Ať se ta paprika na to vykvákne a je pokoj !!! Vem mu to už !!!!
Reagovat
gigin
Ne !!! Chazy běž mu něco říct !!
Reagovat
Heather_Fedex
ten starace ma nervy ze zeleza....8 brejkbalu a porad nic
Reagovat
gigin
Celý ty !! :-DDD
Reagovat
gigin
Celá ty !! :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Klid gigi :D
Reagovat
Heather_Fedex
u mne by uz litali rakety ;DD
Reagovat
gigin
IDEMO !!
Reagovat
Heather_Fedex
ale 9. uz ne...tohle bylo az moc rychle ;)) zadne maratony
Reagovat
gigin
:-)))) a VIK vyrovnal na sety :-DD Ajde všichni !! :-DDD
Reagovat
Heather_Fedex
mezi vikim a simonem to klidne muze byt i maraton. mimochodem, anderson vyhral v 5. sezu 11:9 ;))
Reagovat
Heather_Fedex
ted hrate hodne pekne, samurajove ;)))
Reagovat
Sonja
Pravda, není to žádný lehký soupeř...pro samuraje je to výzva...:-D:-)))
Reagovat
gigin
Děkujeme !! :-)) Ninja se konečně probudila a 2x mu to sebrala :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Gigi, jedinej správnej a sympatickej "ic" vyhrál a ty nic? -.-
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrál set
Reagovat
gigin
Tomič, jo ?? Tam je totiž tolik "ičů", že to fakt nestačím sledovat. I nějaká paní z Francie Mladenovič, Chorvatka Martič vyhrála, pozor !! DÁMA vyhrála, a pan Dančevič z Kanady prohrál, twl "ičů" mrak !!!! :-)))
Reagovat
Heather_Fedex
djokovic skvele podava....kdyby hral takhle koncentrovane i roger, tak tak to by byla pastva pro oci
Reagovat
smazaný uživatel
Ano ano, Bernard. Ale pozor, pan Tomic se vyslovuje Tomik, nikoliv Tomič.

Stejně tak Raonic je Raonik a ne Raonič.
Reagovat
smazaný uživatel
Kušuj už, však Federer ani nemusel hrát tie break narozdíl od Noleho -.-
Reagovat
Heather_Fedex
ano, ale federer 2 krat ztratil servis ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hrál kratší dobu a nemusel hrát tie break, celkově povolil soupeři stejně gamů -.-
Reagovat
Sonja
krásný:-D
Reagovat
gigin
Krásný den ?? :-o
Reagovat
Sonja
Den třeba taky:-)))
A Novakovi to sluší:-)))
Reagovat
gigin
Ty, já se dívám na seriál Vražedná čísla na Nově, takže ani nevím, o čem mluvíš :-ooo
Reagovat
smazaný uživatel
Vražedná čísla? Předčítají tam tohle?

http://en.wikipedia.org/wiki/Roger_Federer_career_statistics
Reagovat
gigin
kurňa neruš, dribluju !! Ten přenádherný BH po lajničce na ukončení setu !! Chazy to mne v životě nemůžeš naučit !! Jo a Viktorek sice hukl v prvním, ale už se mašina rozjíždí !! :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý, to tě ani učit nechci. S obručí si někdy cvičil? -.-

Viktorek dostane.
Reagovat
gigin
Obruč nechcu !! Dej mi raději amagerku !! S tou chci cvičit :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to bysme ji asi fakt neměli brát, jestli tě bude takhle rozptylovat -.-

Nebo tě bude muset fackovat preventivně.
Reagovat
gigin
Však já můžu klidně chodit domlácený na kurt, proč ne, že jo :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Takže budeme mít fyzioterapeuta proto, aby ti bylo fyzicky hůř. Neortodoxní, ale zajímavé -.-
Reagovat
gigin
No né, rozumíš, když budu mít neustále rozbitou hubu, tak mne pak nějaký kotníček, nebo ramínko, vůbec nemůže ohrozit !! To ani nepocítím !! To je převratná teorie, Chazy !! Patentovat si to necháme !!
Reagovat
smazaný uživatel
Převratný! Je fakt, že to fackování je asi jedinej zákrok, na kterej má naše fyzioterapeutka kvalifikaci, takže co naděláme. Jenom bude problém, jestli někdy dosáhneš svýho a bude se s tebou muchlovat, takže by jí bylo líto tě mlátit. Pak ji budem muset vyhodit a sehnat novou -.-
Reagovat
gigin
A to mi Chazy vyhovuje !! Střídaní partnerek je důležité !!! :-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Uvědomuješ si vůbec, jak je těžký najít nějakou, co má diplom a tlakoměr???
Reagovat
Heather_Fedex
to vazne???
Reagovat
gigin
Myslím tím smluvních partnerek, fyzio !! :-))))))
Reagovat
Heather_Fedex
aha ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslí partnerky jako partnerky, profackuj ho taky :))
Reagovat
Heather_Fedex
boze, 1 posrana smash a uz jsou tady problemy...roger by nemel hrat tak lehkovazne
Reagovat
spaniel
Jo, Kamke ho zaskocil par returnama a pak forehandama a Roger nejak znervoznel. Je videt, ze se trapi a nema moc jistotu v uderech, nemluve o spatnem servisu, tolik dvouchyb jsem u nej dlouho nevidel.
Reagovat
Heather_Fedex
uff ted hraje kamke hodne dobre- hraje dokonce rychlejc, nez roger. nervozita zrejme uz s neho upadla. asi se zblaznim, kdyz nahodou rog posere tiebreak
Reagovat
spaniel
Treba k TB ani nedojde. A mozna je dobre, kdyz se rozehraje v prvnim kole.
Reagovat
Heather_Fedex
ale ty 2 posrane voleje pri setbolech zamrzej hodne...jeste ze mnel 3 setboly v rade ;))
Reagovat
Heather_Fedex
tak ted musim rogera pochvalit- ten forehand zahrany v defenzive byl skvostny. skvela prace zapesti a pak uz jenom uspesny prechod k siti. tak snad uz tenhle brejk nepusti
Reagovat
Heather_Fedex
boze takovehle problemy pri potvrzeni brejku?? to snad ne!!!!!!!!
Reagovat
Heather_Fedex
2 naprosto vyhozene forehandy z JASNYCH POZIC!! ufffff
Reagovat
Heather_Fedex
jeste ze kamke vyrabi dvojchyby jak na bezicim pasu
Reagovat
a.magerova
Rogerovi se evidentně z kurtu nechce :-(
Reagovat
Heather_Fedex
dneska koukat se na rogera mne stoji poradne nervy...opet vyhozena smash. byl metr od site!!!!!!
Reagovat
spaniel
No, ideální to zrovna není, ale důležité je, že vyhrává, i když mu to nejde.
Reagovat
Heather_Fedex
NERVYYYYY
Reagovat
Heather_Fedex
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
spaniel
Bolí z toho oči. Tolik chyb a jakoby hrál bez zájmu, znechucený. Už aby to ukončil a šel se zrestartovat. V dalších kolech by se to nemuselo vyplatit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak proboha můžeš mít nervy, když vyhraje 3-0, absolutně není naděje, že by to pokazil a hraje v takovým lážoplážo tempu?
Reagovat
a.magerova
No tak můžem slavit, konečně :-)))
Reagovat
Heather_Fedex
i tak to byly nervy az do posledniho micu...totalne me vystavil
Reagovat
gigin
SAMURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ !!! NA PLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCC !!! :-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jaký nervy prosím vás, však se vůbec o nic nehrálo, to nemůžeš takhle prožívat zápasy, který jsou rozhodnutý ještě před nástupem na kurt.
Reagovat
Fandina
Chazy perlí ... prý rozhodnuto předem ... pobavils ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
A ne snad?:))) To by se musel Roger zranit, aby takovej zápas prohrál. Posledních 31 GS hrál Federer čtvrtfinále - to je nejdelší série v historii tenisu.
Reagovat
spaniel
Chazy, máš recht, na nervy to nebylo a určitě ne ve třetí sadě. Možná tak na nervy z jeho chyb, nebylo to ono, ale s přehledem to stačilo. Jinak, každá série někdy skončí...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, na občasný naštvání možná, nervy, ty si necháme až na Del Potra :))))

Tahle ale skončí za dlooouho. On prostě nebude podobný zápasy prohrávat, na dva sety možná, na tři ne.
Reagovat
Heather_Fedex
to je jedno, v ze je to 1. kolo, nemel by nic podcenit. pamatujete na 1. kolo wimbledonu 2010, kdy malem roger vyletnul?? mnel by se snazit porad. kdyby se takhle vyhazoval proti nadalovi, prohraje 3-krat 6:0
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, s Fallou. A právě o to jde, že i když soupeři dovolí tolik, tak neprohraje. S Haasem prohrával 2-0 a nic, s Berdychem 2-0 a nic. Federer to často vypouští, ale je to jedno. Dva sety jsou jedna věc, 3 na GS, tam proti Federerovi ani 5-0 ve třetím setu nic neznamená.
Reagovat
smazaný uživatel
A na co se snažit pořád na 100%? Při tomhle se prostě neunaví.
Reagovat
Heather_Fedex
berdycha bych moc nevzpominala. ten bude pro roga extra tvrdy orisek. a nejde pouze spolehat na to, je to roger a on na uvod gs nemuze vyletnout. to proste nejde. kdyz jde o tak nizko polozeneho soupere v rankingu, tak se ocekava, ze by ho smaznul z kurtu a ne, ze se 10 minut trapi pri vlastnem servisu. pevne verim, ze roger bude mit o cem premyslet po dnesnim zapase.
Reagovat
smazaný uživatel
Hráli 2 hodiny a v jediným setu měl Kamke šanci, to prostě smáznutí je -.-
Reagovat
Heather_Fedex
ano, ale i tak to mohlo byt suverennejsi, hlavne v tom 3. setu, kdyz se hodne trapil na podani
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Já s tebou souhlasím. Ale. Nervy prostě ne. A uvědomit si, že když vyhrává 2-0 a zápas nemůže prohrát, je zbytečný se někam hnát, přepínat se. Když vystačí s hraním na 50%, tak ať hraje na 50%.
Reagovat
Heather_Fedex
a jeste neco: djokovic na rg vedl nad melzerem 2:0 na sety, presto prohral. dukaz, ze podcenovat soupere se nevyplaci
Reagovat
gigin
Emička: Že to je super ?? :-)))
Předsedkyně: Děkuji za omluvenku. Bude to asi opravdu lepší a důstojnější mne vyžduchnout .. :-( :-D
Reagovat
gigin
Panebože, to patří dole, pardon .. :-))
Reagovat
gigin
Tak brachu !! Je tu pondělí. Srbský samuraj jde na plac a vykračuje za titulem !!!! Nahazuju válečné barvy a náladu !! IDEMOOOOO !!! :-DDD
Reagovat
tito
Tak tedy při pondělí jedna blbá zpráva. King of Clay je jen jeden. A přes Toreadora neprojde. Fakt. Ale na druhou stranu druhé místo taky dobré, že? A bude zde klid. Protože kdyby jste to zkompletovali, tak by tady s tebou už nikdo nevydržel. Takže VAMOOS!!!
Reagovat
a.magerova
Tak chlapci, koukám, že jdete na "plac" až po nás, tak vám radím fandit od 13 hod. oba se mnou, jinak tu klid nebude !!! :-))
Reagovat
tito
Tak proti Tobiasovi nemusíte fandit ani vy. To bude trénink v suchém triku. :-))))
Reagovat
a.magerova
Nesmíme podcenit NIC, co by nás posléze mohlo mrzet. Prostě držím vám v naší lóži místo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
a vsem clenum B.R.R. : Pravdepodobne se v podvecer sejdeme jen na kraticke pracovni porade, sesbirame trisky z R.R. a budeme dal doufat. S radosti vsak operativne napln schuzky zmenim...:-)
Reagovat
gigin
Amagerko to mám jít jako fandit do lóže RF ?? Jako jsem pomalovaný barvama Srbije se znakem na čele a tak tam mám hauzírovat ?? Jsem ve válce, pochopte to už !! Nemůžu fandit RF ani RN , ani schůzovat, ani se pracovně radit !! :-ooo :-DDD Maximálně někomu, kdo končí na "ič" !! Ale to ještě taky musím selektovat !!
Reagovat
smazaný uživatel
Co takový Stojan Jakotič :-)))) Už od tebe vím, kdo to je, zajímavá postava :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
myslela jsem puvodne, ze by loze RF byla po tak dlouhe dobe skutecne dustojnym mistem clenske schuzky, ale vzhledem k tebou uvedenym skutecnostem jsi omluven... Jinak receno, nam vostudu teda delat nebudes! :-)))
Reagovat
gigin
Jinak to víš od Sonji, ta ti tam pak dala odkaz :-)
Reagovat
a.magerova
sojko dáme giginovi do ruky kravský zvonec a může být při TOM zmalován jak chce !!!
Gigine opovaž se chybět jinak tě zmaluju tak, že Tě ani Nole nepozná !!!
Reagovat
a.magerova
nejen Stojan, ale i já studovala s vyznamenáním !!!
To jen aby bylo jasno :-))))
Reagovat
gigin
Tak to bude vysílat určitě i ČT1, Nova a myslím i Prima !! Jdu tam !! :-))))) Hledím právě na lúku z okna a krávy tam jsou :-oo Tak zkusím ten zvon přinést ...
A vem si sebou vysvědčení, jako zbaštím hodně, ale vše má určité meze !! Vyznamenání, pche ... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nic jinýho, než začít s náma fandit Rogerovi, ti nezbyde. Jak koukám na Hewitta, tak proti němu končí -.-
Reagovat
gigin
Tys tu chyběl, rozume !!! :-))) Ty bys byl nejvíc spokojený, kdyby vypadl už dneska, že ?? :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Vskutku ano :-D Ale když to já vidím na vypadnutí s Lleytonem, já vrchní zdejší expert, tak se na to ani nemusíš dívat, výsledek znáš... Rafa by taky mohl skončit brzo a David Ferrer si zahraje svoje první kariérní finále GS!! Krásný příběh, že?

Ale kdepak, hlavní cíl dneška je výpadek pana Troického -.-
Reagovat
tito
Obtížný den. Gigin tady huláká už od časného rána, Feliciano skončil, Ryan má " bezvadný los ". Tak budeme muset vyslat našeho pletacího mistra přímo do areálu. Ale nevím, jestli zvládne Gilese i diváky najednou. Dnes ani kolečka či berličky nebudou možná stačit....Ale doufat budeme i nadále!!!
Reagovat
a.magerova
Tak už mám nabalíno :-))
Vysvědčení z ZŠ, Gymnázia i index a diplom z VŠ :-)))
Reagovat
gigin
:-oo hmmm, pěkná práce !! :-)) Ty jsi v podstatě připravená na vdavky !! :-))
Zato já tam budu vypadat v těch barvách a s kravským zvonem jako absolvent "fofr" školy !!!
Reagovat
gigin
Už to přestaň hulit :-DD
Vikorek mi nekončí na "ič", tam to bude dneska asi problém, no ... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A to mi říká člověk, co sleduje tenis s raketou v ruce -.- :D...
Reagovat
gigin
Dneska ráno jsem byl. Zařval jsem na borca jak Delpo a druhý set se otevřela klícka a vyletěl kanárek :-DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, jak to jde, když ti radím!! Já budu trenér a jednou si ten RG proti DelPovi vážně zahraješ.

Teď upaluj na dvorek trénovat bekhendy -.-
Reagovat
gigin
:-))) Děkuji ti Mariáne !!! :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Zejtra přijde na řadu to nejpodstatnější - pinkání s míčkem o zem před podáním.

Začneme na 10 vteřinách, pokud ti to půjde, budeme se učit 20 vteřin a časem budeš takovej sympaťák jako Nole!
Reagovat
gigin
Nebude lepší třepat hlavou ?? Tak divně ?? :-oo
Reagovat
smazaný uživatel
Všeho do času! Nesmíme to přepálit. Na každej den si pro tebe něco připravím, výsledkem bude komplexní tenista gigin.

Mysli! Nesmíš bejt tak hrrr. Skončil bys se zablokovaným krkem. A potřebovali bysme pak fyzioterapeuta. Což by mohla bejt a.magerova, když má ta studia -.-
Reagovat
smazaný uživatel
zadny prostor pro seriozni diskuzi, snad neco protlacim.. :-) Shrnme fakta - vypletac nespolehlivy a neustale mimo, v magii uz nedoufam, zvazuju zabehnout u nas do skladu a misto bavlnek, slamy, kolecek aj. ofiko vyfasovat sedmimilove boty, raketku samohrajku a letajici koberec... :-) Jinak ja ke vsemu rozptyl o Johna a dalsi verejne i skryte zajmy... ;-)
Reagovat
tito
Co si to tady pořád domlouváte??! Jak komplexní tenista ?!!!! Koukej zvolnit gigine! Nebo že bych na sobě taky zapracoval? Hmmmmmm- asi budu muset, protože o level lepšího gigina bych nerozdýchal. :-))))
Reagovat
gigin
Amagerka kdyby na mne šáhla, tak je po mne !!! :-DDDD
Dobře, budu dbát tvých rad. Postupně. Krok za krokem. Dneska pinkání s tenisákem o zem, zítra muchlovačka s a.magerovou ...
Reagovat
gigin
Já ti ještě ukážu Kinga of clay !!!! Už mám svůj tým !! :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano ano, těš se. Jakožto přirozenej filantrop se rád podělím o své dlouholeté a hluboké znalosti z okruhu ATP. A to, že v tenise nerozhoduje talent, um, fyzička, psychika, ale image! Myslíš, že by Nadal byl tam, kde je, kdyby si neuměl tak efektně vytahovat kraťasy? Podle mě ne.

Už umíme zařvat u vítězného forhendu jako Del Potro, u televize trénujeme údery nanečisto alá Bartoliová a přidáme další dovednosti.
Reagovat
gigin
Já už vystydnu, promiň :-(( V klidu si to s titem domluvte. Stejně ten váš pokladník už je za horama ... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, média to rozmáznou. Kdyby z toho vzešly dvojčata, tak jsou to body plus, to si pamatuj.
Reagovat
gigin
:-)))))))))))))
Zatím díky, musím něco jít podřít !! Jako popracovat :-D
Reagovat
a.magerova
já vám dám kapky !!! :-)))
Roger zatím super, dnes si tlak asi měřit nebudu muset :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Měření tlaku? Takže máš dokonce vybavení! Já věděl, koho vybrat jako fyzio.
Reagovat
a.magerova
Jsem dostala tlakoměr (takový ten obyčejný) od Ježíška, doktorů se bojím jako čert kříže, nemám s nimi nic společného :-)))
Hele, ale profackovat někoho ať se vzpamatuje - to zvládnu :-)))))
Reagovat
gigin
Já ju nechcu !! Sežen někoho jiného, nebo vyhodím aj tebe !!! :-DD
Reagovat
a.magerova
Zvláště v případě gigina platí, že "škoda každé facky, která padne vedle! :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova: To je hezkej dárek :))) Každopádně tohle je přesně ten přístup, co gigin potřebuje!

gigin: Vždyť je ta holka od Federera! Viděl jsi ho někdy zraněnýho? Zranění se přeceňujou, vyvrtkneš si kotník, jedna facka, druhá facka a dohraješ to. A pro fanoušky budeš hrdina, co se nevzdává.
Reagovat
gigin
Já ju chcu !!!
A tobě prodlužuju smlouvu a zároveň ti "přisypávám". Smlouvu podepíšem, až vyhraje Samuraj !! Dřív za mnou neloz !!
:-))))))
Reagovat
gigin
Od baby s VŠ diplomem jsem ještě po čuni nedostal !! Beru !! :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Pořádně při tom sleduj techniku toho pinkání o zem.
Reagovat
gigin
Takže technika úderů a tak, na to mám kašlat ?? Hlavně dribling ?? :-ooo
Reagovat
smazaný uživatel
Údery? Mladej, o těch tenis vůbec není, jen si dribluj.
Reagovat
smazaný uživatel
a jééééééééééééééé, tak příjemnou zábavu .............. užívej si to dál!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
no Tebe, Tebe co tady celou dobu se sebou komunikuješ nejen v této aktualitě (v různých článcích ke konkrétním aktualitám). To jseš tak naivní, že to není poznat?
Reagovat
duhove_hovinko
Musíš být extra zábavný pako.
Reagovat
smazaný uživatel
Podľa mňa fetuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ano :)))))
Reagovat
duhove_hovinko
V léčebnách by neměli mít přístup k netu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
opravdu hustěji trapnějšího jedince jsem dlouho nečetl ..........
Reagovat
Roger_Federer
koho přesně?
Reagovat
Sonja
prej se potrefená husa vždycky ozve první...:-D (pardon, musela jsem:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
schválně, kolik nicků vlastně používáš?
Reagovat
smazaný uživatel
... nemůžeš se dopočítat? Anebo Ti došla šťáva?
Reagovat
smazaný uživatel
Nechte Rogerka :D.. Ten chlapec má potenciál, fandí jedinýmu skutečnýmu dobru, takže o jeho duševním zdraví se nedá pochybovat! My si ho vycepujem a bude z něj příkladnej elegánovec.

armstrong: Tak to vidíš, ty řešíš, jestli nejsme moc OT, když diskutujem o tý "vraždě" cikána a tady najdeš lidi, co bez výčitek zasíraj diskuze podobnýma kravinama :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
pomýlený možná jsem, ale rozhodně netrpím žádnou duševní chorobou na rozdíl od Tebe.
Reagovat
Roger_Federer
Mám moc Andyho..hráč generace která mě tenisově bavila..Škoda ho, ale asi by měl zkončit je už jenom stínem sama sebe..
Reagovat
Bob
Souhlasím. Už jsem zde psal, že sázet na jeho protihráče se mi vyplácí. Že ho porazí Berdych, hráč z TOP 10 mě nijak už nepřekvapuje, ale nečekal bych, že s jinými hráči to bude taky celkem jasná záležitost. Tohle je sport. Andy, přiznej, že už to není ono..
Reagovat
smazaný uživatel
jseš tak trapně stejnej a ke všemu se snažíš velice špatně konverzovat v slovenštině. Jen hlupák nepozná, že to nepíše slovák! Tak samomluva! Tak to jsem opravdu nevěděl. Samomluvou povětšinou trpí ti, kteří tak trochu zůstali sami a proto berou za vděk komunikaci sami se sebou. Ostatní holt na ně se..u! Tak to vnímám na rozdíl od Tebe význam slova samomluva!
Reagovat
smazaný uživatel
Nie si ty nejaký pomýlený?
Reagovat
tommr
díval jsem se chvíli na zápas Garcia-Pfizenmaier a obě hráčky předváděly docela slušnej tenis. Jednou by z nich mohly bejt hvězdy ...
A Kristýně Plíškový se musím omluvit za to, že jsem si myslel, že zápas v kvalifikaci s Pfizenmaierovou odflákla. Pokud hrála Pfizenmaierová tak jako dneska tak je ten set co protí ní Kristýna uhrála docela úspěch ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
vidím, celý den Ti to kecá, kecá a kecá, ale o ničem. Jseš si toho vůbec vědom? Jsme snad bez pozorovacích schopností a názoru? Blamage!!!
Reagovat
spaniel
Rika se, ze jediny zpusob, jak si zajistit kvalitni konverzaci, je samomluva. Ale to nebude tvuj pripad.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, či to bola reakcia na mňa no celý deň snáď nezačína o 18:18
Reagovat
spaniel
Neee, oriesky byli ok. Bylo to tady na toho podivina. Vubec nevim s kym komunikuje, je to pod kazdym druhym clankem v podobnem duchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten nick registrujem prvýkrát...Možno recesista, možno niekto zo zdejších pod novou identitou..No tie jeho výčitky sú značne rozpoltené..
Reagovat
tommr
stejně jako u Roddicka to ale není žádnej šok - i Melzer v poslední době nehraje nic moc ...
Jinak to taky znamená, že Djokovic bude ve třetím kole hrát s kvalifikantem - tomu se říká dobrej los ... :)
Reagovat
gigin
Jenom aby mi taky nějak nepřekvapil !!! :-ooo :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
od Melzera to byl hodně smutnej výkon, samá dvojchyba...tolik jich nemaji ani žensky
Reagovat
smazaný uživatel
Ako to?..Dobrý žreb predsa máva Nadal :)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič ve bude hrát třetím kole s kvalifikantem?? Já myslel že tam má Verdaska.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To až ve čtvrtém :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon.Tak to jsem se špatně díval. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je smutné vidieť kam až dokázal padnúť Andy Roddick :(

Mimochodom V. Wiliams hrá skvelý zápas a napriek tomu prehráva s nejakou mladou Argentínčankou, ktorá ukazuje, že raz bude veľká hráčka..
Reagovat
smazaný uživatel
17 UE v jednom setu a skvělý zápas?:)))
Reagovat
dadaft
jj, má to zatím těžké Venuše...
Reagovat
dadaft
vyvažují to velmi chutné výměny. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Čo majú ľudia s tým UE stále?..Ľudia majú tendenciu brať to prvoplánovo...Ak oproti mne stojí súper, ktorý je schopnú udržať výmenu 5 úderov a niekto, kto to dokáže na 15 úderov, ja jasné, že k tej UE je viac menej donútení, keďže pravdepodobnosť sa úmerne zvyšuje..
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o situaci, kdy máš UE víc jak winnerů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tá mladá juhoameričanka hrá dobre, drží sa jak kliešť. Venus na kurte trpí, ako vravím ku chybám je veľakrát donútená výbornou odolnosťou súperky..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, třetí set mě taky baví. V prvním bylo těch chyb moc.
Reagovat
ReadyTeddy
Andy vypadl, to mě fakt šokovalo :-D s jeho formou by nejspíš vypadl i se svým parťákem ze SP družstev Blakem
Reagovat
smazaný uživatel
Mam mozna svuj dalsi osobni objev budoucnosti. Velice libivý/ekonomický kompletni styl...dobra psychika a celkem vzato sympatie. Trochu nepekne jmeno...

Ocekavam charakter dobry - to vypozoruji. Odmitam fandit povaham typu Berdycha, Federera, Stepanka...

Je jím: Andrey Kuznetsov
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je vskutku gigaobjev :DDD možná objevíš ještě třeba Bernarda Tomice.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim to tak, ze ho mozna i prijmu za sveho...ma uzasnou hru
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, jeho hra je líbivá. Taky mu přeju, aby se dostal aspoń do top 30 jednou.
Reagovat
smazaný uživatel
Favoritom sa darí, tým pádom aj tipérom vrátane mňa :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme nič veľké, len oriešky..
Reagovat
hatatytla
ten Del Potro má prostě smůlu, zrovna ted bejt zraněnej, když začíná nejdůležitější část sezony. Přitom jeho styl hry není nějak rizikovej, má spoustu bodů zadarmo, nevi proč je furt zraněnej.
Reagovat
spaniel
To bude jeho telesnou konstituci. Tihle dlouhani nejsou zrovna idealni pro tak narocny pohyb.
Reagovat
smazaný uživatel
on je zraněný?
Reagovat
Bob
na protihráče Roddicka se mi zatím daří.
Reagovat
tommr
že by byl Andy první nasazenej co vypadne? No tak velký překvapení by to zase nebylo ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist