Becker Benjamin

Becker Benjamin

42
muž
Německo
Datum nar.:
16. 6. 1981
Výška:
177 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 35.
čtyřhra: - / 58.

Benjamin Becker ukončil kariéru

Německý tenista Benjamin Becker ukončil v šestatřiceti letech kariéru. Jmenovec slavnějšího krajana Borise Beckera se nejvíce proslavil jako hráč, který v roce 2006 porazil loučícího se Andreho Agassiho ve 3. kole US Open a ukončil tak jeho kariéru.

Rosol ve Vídni končí už v kvalifikaci, po čtyřech letech vypadne z Top 100

ATP VÍDEŇ - Lukáš Rosol skončil na turnaji ATP 500 ve Vídni v 1. kole kvalifikace, když po boji prohrál i čtvrtý vzájemný souboj s Němcem Benjaminem Beckerem. Jednatřicetiletý Čech tak v rakouské metropoli neobhájí loňské čtvrtfinále a poprvé od července 2012 vypadne z Top 100.

Berdych v All England Clubu prolétl do třetího kola

Tomáš Berdych prolétl v All England Clubu do třetího kola. Desátý nasazený Čech dnes ve svém druhém zápase na londýnské trávě smetl bez ztráty podání Němce Benjamina Beckera 6-4 6-1 6-2. V boji o osmifinále narazí na Zvereva, nebo Južného.

Miami: Kristýna Plíšková v kvalifikaci porazila Siniakovou, Štěpánek skončil

WTA+ATP MIAMI - V Key Biscayne dnes odstartovala dvoukolová kvalifikace na turnaje WTA Premier Mandatory a ATP Masters 1000. Celkem se představili tři čeští tenisté, do závěrečného druhého kola postoupil jen jeden z nich. Respektive jedna, když Kristýna Plíšková porazila krajanku Kateřinu Siniakovou. Naopak Radek Štěpánek nestačil na Němce Benjamina Beckera.

Do finále v Kuala Lumpur postoupili španělští kamarádi López a Ferrer

ATP KUALA LUMPUR - David Ferrer a Feliciano López v červenci pařili na Lópezově svatbě a nyní je čeká vzájemný souboj ve finále turnaje v Kuala Lumpur. Nejvýše nasazení Španělé v dnešních semifinálových bitvách zdolali Australana Nicka Kyrgiose a Němce Benjamina Beckera.

Davis Cup: Příští ročník odstartují Češi v Německu

Čeští tenisté se v březnovém prvním kole Davisova poháru v příštím roce střetnou s Německem na jeho půdě. Rozhodlo o tom dnešní losování v rámci zasedání Mezinárodní tenisové federace (ITF) v Santiagu de Chile.

Djokovič, Wawrinka i Raonic pokračují bez prohraného setu

AUSTRALIAN OPEN muži - Ve dvouhře mužů v Melbourne zůstává ještě pět tenistů, kteří ve teřch zápasech neprohráli ani set. Berdycha a Murrayho dnes v osmifinále doplnili také suverénní světová jednička Novak Djokovič, obhájce titulu Stan Wawrinka a Milos Raonic.

Vykolejený Nadal prohrál s talentovaným Čoričem a ukončil sezonu!

ATP BASILEJ - Rafael Nadal vypadl z halového turnaje v Basileji ve čtvrtfinále se sedmnáctiletým Chorvatem Bornou Čoričem. Španěl především vinou u něj nevídaných 37 nevynucených chyb prohrál ve dvou setech a krátce na to oznámil, že kvůli zdravotním problémům letos dohrál. Přijde tak o Turnaj mistrů, místo kterého musí na operaci apendixu.

Raonic je v Tokiu třetí rok po sobě ve finále, v předloňské odvetě vyzve Nišikoriho

ATP TOKIO - Milos Raonic na turnaji ATP 500 v Tokiu smetl Francouze Gillesa Simona a třetí rok po sobě postoupil do finále. V něm narazí na svého předloňského přemožitele Keie Nišikoriho, který v druhém dnešním semifinále otočil zápas s Němcem Beckerem. Souboj o titul bude zároveň bitvou o důležité body v boji o Turnaj mistrů.

Nišikori zvítězil posedmé v řadě, zahraje si o finále

Nejen svého soupeře, ale i zdravotní komplikace překonal na cestě do semifinále turnaje v Tokiu domácí Kei Nišikori. Čtvrtý nasazený hráč dnes porazil Francouze Chardyho bez ztráty setu a zvítězil tak už posedmé v řadě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist