Bemelmans Ruben

Bemelmans Ruben

36
muž
Belgie
Datum nar.:
14. 1. 1988
Výška:
183 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 84.
čtyřhra: - / 128.

Murray náhradu za Melbourne v titul neproměnil. Ve finále challengeru podlehl Marčenkovi

CHALLENGER BIELLA - Andy Murray první letošní turnaj v titul nepřetavil. Na halovém challengeru v italské Bielle nejvýše nasazený Brit, který kvůli pozitivnímu testu na Covid-19 přišel o akce v Austrálii, podlehl 2-6 4-6 Iljovi Marčenkovi z Ukrajiny.

Cherbourg: Rosol v prvním finále po dvou a půl letech nestačil na Bemelmanse

CHALLENGER CHERBOURG - Lukáš Rosol na halovém challengeru ve francouzském Cherbourgu svůj celkově 10. titul a první po více než dvou a půl letech nezískal. V prvním finále od listopadu 2018 pětatřicetiletý Čech prohrál 4-6 4-6 s Belgičanem Rubenem Bemelmansem.

Čechům se na Štvanici daří. Dnes postoupili Kolář, Šátral, Macháč a Paulson

CHALLENGER PRAHA - Prvním kolem challengeru v Praze prošlo sedm z devíti domácích tenistů. Dnes zaznamenali vítězný vstup do turnaje Zdeněk Kolář, Jan Šátral, Tomáš Macháč a Andrew Paulson. Neuspěl Lukáš Rosol, který i vinou zdravotních potíží prohrál s Rusem Safiullinem a přišel o možnost vyzvat Stana Wawrinku.

Macháč v německém Koblenzu postoupil poprvé do finále challengeru

CHALLENGER KOBLENZ - Tomáš Macháč v hale v německém Koblenzu přehrál bez ztráty servisu Belgičana Rubena Bemelmanse a bez jediného prohraného setu postoupil poprvé do finále challengeru. O titul se 19letý Čech utká s Nizozemcem Boticem Van de Zandschulpem.

Na challenger do Ostravy míří Rosol, Pavlásek či Stachovskij

Daviscupoví reprezentanti Lukáš Rosol a Adam Pavlásek či ukrajinský tenista Sergej Stachovskij jsou nejznámějšími jmény 15. ročníku ostravského turnaje Prosperita Open. Nejvýše nasazeným hráčem challengeru, který se s dotací 75 tisíc dolarů bude hrát příští týden tradičně na antukových dvorcích v Komenského sadech, je však 107. hráč žebříčku ATP Ruben Bemelmans z Belgie.

Berdych s Troickým už posedmé neztratil ani set. Federer vyhrál za 47 minut hry

ATP ROTTERDAM - Tomáš Berdych na oblíbeném halovém turnaji v Rotterdamu nechybí pošesté v řadě ve čtvrtfinále. Letos se mezi osmičku nejlepších dostal po hladké výhře nad Srbem Viktorem Troickým, s nímž neztratil set už v sedmém vzájemném střetnutí po sobě. V boji o semifinále vyzve Belgičana Davida Goffina, s nímž naposledy neuhrál ani game. Suverénně za návratem na post světové jedničky odstartoval Roger Federer.

Gasquet s Herbertem poslali Francii ve finále Davis Cupu do vedení 2-1

Francouzské tenisty dělí jedna výhra od desátého daviscupového titulu. Ve finále v Lille vede domácí výběr nad Belgií před nedělními závěrečnými dvouhrami 2-1. Druhý francouzský bod získali ve čtyřhře Richard Gasquet a Pierre-Hugues Herbert, kteří po více než třech hodinách porazili belgický pár Ruben Bemelmans a Joris de Loore 6-1 3-6 7-6 6-4.

Tsonga se v Antverpách dostal počtvrté v sezoně do finále

ATP ANTVERPY - Jo-Wilfried Tsonga po problémech s kolenem nabírá v oblíbené hale formu a může ještě pomýšlet na Turnaj mistrů. V Antverpách se počtvrté v sezoně dostal do finále, ve kterém se střetne s Argentincem Diegem Schwartzmanem.

Listopadové finále Davisova poháru obstarají Francie a Belgie

DAVIS CUP - Finalisty letošního ročníku nejprestižnější mužské týmové soutěže se staly Francie a Belgie. Francie na domácí antuce v Lille porazila 3-1 oslabené Srbsko. Belgie uspěla na antuce v domácí bruselské hale proti Austrálii, kterou po obratu přehrála 3-2. Finále je na programu od 24. do 26. listopadu. Domácím týmem bude Francie.

Do finále Davis Cupu mají po čtyřhrách blíž Francie a Austrálie

Se dvěma mečboly půjdou do zítřejších dvouher v semifinále Davis Cupu australští a francouzští tenisté. Australané v Bruselu jasně ovládli čtyřhru a po dnešku vedou 2:1 na zápasy. Jediný bod chybí k postupu do finále i Francii, která v deblu rovněž ve třech setech zdolala Srbsko.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist