Bjorklund Mirjam

Bjorklund Mirjam

25
žena
Švédsko
Datum nar.:
29. 7. 1998
Výška:
170 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 280. / 123.
čtyřhra: - / 281.

Jednička Mertensová dohrála v Bogotě hned v prvním kole, Mariaová pokračuje v obhajobě

WTA BOGOTÁ - Turnaj WTA 250 v kolumbijské Bogotě přišel hned v prvním kole o nejvýše nasazenou hráčku a jedinou zástupkyni z Top 60 v letošním hracím poli. Elise Mertensová nepotvrdila roli favoritky proti Mirjam Björklundové, která si připsala svůj nejcennější skalp. Vstup do turnaje naopak zvládla Tatjana Mariaová a pokračuje v obhajobě. Úspěšný návrat na kurty podnikla Sara Sorribesová.

Vondroušová slaví první výhru po půlroční pauze, Muchová si zajistila derby s Palicovou

ITF SHREWSBURY - Markéta Vondroušová se dočkala svého prvního singlového vítězství po půlroční pauze zaviněné problémy se zápěstím. Třiadvacetiletá Češka, která je v nominaci na blížící se finálový turnaj Billie Jean King Cupu, na halovém podniku ITF W100 v britském Shrewsbury za hodinu hry deklasovala Mirjam Björklundovou. Do turnaje úspěšně vstoupila i Karolína Muchová a v dalším kole vyzve krajanku Barboru Palicovou.

Češky jsou v Tallinnu stále neporaženy! První kolo zvládla i Martincová a může vyzvat Kontaveitovou

WTA TALLINN - Tereza Martincová v estonském Tallinnu navázala na včerejší stoprocentní úspěšnost svých krajanek a jako čtvrtá Češka prošla do druhého kola nové halové akce. Sedmadvacetiletá pražská rodačka začala výhrou 7-6(6) 6-3 nad lucky loserem Mirjam Björklundovou a o své teprve třetí čtvrtfinále v sezoně si zahraje s nasazenou jedničkou Anett Kontaveitovou.

Muchová začala na 125k v Concordu suverénní výhrou

WTA 125k CONCORD - Karolína Muchová vstoupila do turnaje WTA 125k v americkém Concordu hladkou výhrou 6-2 6-1 nad Švédkou Mirjam Björklundovou. O čtvrtfinále si momentálně až 168. hráčka žebříčku zahraje s nasazenou Číňankou Xiyu Wang, nebo domácí kvalifikantkou Katrinou Scottovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist