Blancaneaux Geoffrey

Blancaneaux Geoffrey

25
muž
Francie
Datum nar.:
8. 8. 1998
Výška:
180 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 219. / 134.
čtyřhra: 353. / 164.

Forejtek na challengeru v Lille odvrátil domácímu Blancaneauxeovi tři mečboly

CHALLENGER LILLE - Jonáš Forejtek ve francouzském Lille zdolal po odvrácení tří mečbolů 6-1 4-6 7-6 domácího Geoffreyho Blancaneauxe a poprvé od loňského října postoupil do čtvrtfinále challengeru. V něm 21letý Čech narazí na Tunisana Maleka Džazírího.

Kolář i Kopřiva v Potchefstroomu skončili v 1. kole po jednoznačných porážkách

CHALLENGER POTCHEFSTROOM - Čeští tenisté dohráli na challengeru v jihoafrickém Potchefstroomu skončili hned v prvním kole. Zdeněk Kolář skončil s kanárem od Španěla Adriana Menendeze, Vít Kopřiva utrpěl debakl s Francouzem Geaffreyem Blancaneauxem.

Kolář v Eckentalu přerušil sérii tří porážek, Macháč podlehl Kordovi

CHALLENGER ECKENTAL - Zdeněk Kolář na challengeru v německém Eckentalu porazil Francouze Goeffreyho Blancaneauxe, přerušil sérii tří porážek a z posledních osmi zápasů zaznamenal teprve druhou výhru. Naopak vypadl Tomáš Macháč, který nestačil na Američana Sebastiana Kordu.

Pavlásek v Augsburgu prohrál potřetí v řadě, vypadl i Rosol

CHALLENGER AUGSBURG - Adam Pavlásek skončil na antukovém challengeru v německém Augsburgu hned v prvním kole. Čtyřiadvacetiletý český tenista znovu po čtvrt roce nestačil na o čtyři roky mladšího mladšího Francouze Geoffreyho Blancaneauxe a připsal si třetí porážku v řadě. Svůj úvodní zápas nezvládl ani Lukáš Rosol.

Rosol v Paříži postoupil do 3. kola kvalifikace French Open, Pavlásek skončil

FRENCH OPEN - Lukáš Rosol v kvalifikaci French Open porazil bez ztráty podání Američana Marcose Girona a postoupil do závěrečného 3. kola. O hlavní soutěž, kterou si na grandslamu zahrál naposledy před dvěma lety ve Wimbledonu, se 33letý Čech utká s Rakušanem Ofnerem, nebo Němcem Hanfmannem. Naopak Adam Pavlásek vypadl, když proti domácímu Blancaneauxovi neudržel ve třetm setu vedení 4-0.

Krejčíková letos pařížskou kvalifikací neprojde, vypadla i Allertová

FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková se druhý rok po sobě kvalifikací French Open neprobije. Česká tenistka v prvním kole vzdala Američance Robin Andersonové a nenavázala na sérii patnácti vítězných zápasů. V úvodu kvalifikace vypadla i Denisa Allertová. Už druhé kolo dnes čeká muže Lukáše Rosola a Adama Pavláska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist