Bolt Alex

Bolt Alex

31
muž
Austrálie
Datum nar.:
5. 1. 1993
Výška:
183 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 244. / 125.
čtyřhra: 187. / 81.

Nakashima přežil tři mečboly a je poprvé v semifinále, vyzve Isnera

ATP LOS CABOS - Brandon Nakashima v mexickém Los Cabos udolal po odvrácení tří mečbolů 6-3 4-6 7-6 Australana Jordana Thompsona a poprvé postoupil do semifinále turnaje ATP. V něm 19letý Američan vyzve o sedmnáct let staršího krajana Johna Isnera. O druhé místo ve finále svedou souboj favorité horní poloviny pavouka Brit Cameron Norrie a Američan Taylor Fritz.

Trápící se Kokkinakis v Los Cabos nevyužil mečbol proti Kudlovi

ATP LOS CABOS - Thanasi Kokkinakis v Los Cabos čtvrtfinále z roku 2019 neobhájí. 25letý Australan, který si před čtyřmi lety v Mexiku zahrál své jediné finále na okruhu ATP, v prvním kole podlehl po nevyužití mečbolu a více než hodinách boje 6-4 6-7 6-7 Američanu Denisi Kudlovi.

Nadal neztratil set ani s Delbonisem, Thiem otáčel z 1-2 na sety

AUSTRALIAN OPEN - Rafael Nadal zvládl na Australian Open bez ztráty setu i svůj druhý zápas. V dnešním večerním utkání přehrál Argentince Federica Delbonise a může se chystat na dalšího oblíbeného soka krajana Pabla Carreña. Ve třetím kole jsou i Rus Daniil Medveděv, Němec Alexander Zverev či Dominic Thiem, který se dnes z favoritů zapotil nejvíce. Rakušan zdolal domácího Alexe Bolta až po obratu z 1-2 na sety.

Rubljov pokračuje na vítězné vlně. Po triumfu v Dauhá začal vítězně v Adelaide

ATP ADELAIDE - Andrej Rubljov v sobotu v katarském Dauhá bez ztráty setu vybojoval svůj třetí kariérní titul a ve skvělých letošních výkonech pokračuje také na poslední generálce v Adelaide. Na australském podniku, který se do kalendáře ATP vrátil po 12 letech, v úvodním zápase přehrál suverénně Sama Querreyho a postoupil do čtvrtfinále. V něm se 22letý Rus střetne s Danielem Evansem.

Djokovič poprvé na turnaji ztratil set. Shapovalova dorazil "kanárem"

AUSTRALIAN OPEN - Novak Djokovič poprvé na letošním Australian Open ztratil set. Šestinásobný šampion ale nakonec nezaváhal, devatenáctiletého talentovaného Kanaďana Denise Shapovalova dorazil "kanárem" a podvanácté postoupil do osmifinále úvodního grandslamu sezony. V něm bude jeho soupeřem další talentovaný mladík Daniil Medveděv.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist