Chvojková Veronika

Chvojková Veronika

37
žena
Česká republika
Datum nar.:
31. 3. 1987
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 250.
čtyřhra: - / 174.

V Budapešti uspěla jen Zakopalová a Kvitová

WTA BUDAPEŠŤ / PALERMO - Z pětice českých tenistek dnes v maďarské Budapešti uspěla pouze Klára Zakopalová a Petra Kvitová. V 2. kole tak doplnily Lucii Šafářovou, která postoupila už včera. Naopak se dnes nedařilo Chvojkové, Hradecké ani Benešové. V Palermu už dohrála Renata Voráčová.

Dnes se představí osm českých tenistů

Osm českých tenistů nebo tenistek se dnes na turnajích ATP a WTA pokusí probojovat do 2. kola. Nejpočetnější zastoupení mají české barvy v maďarské Budapešti, kde se včerejší výhru Šafářové pokusí napodobit hned pětice jejích krajanek.

Souhrn středečních výsledků

Na turnaji v rakouském Pörtschachu se i přes dešťové přeháňky odehrál kompletní dnešní program. Do čtvrtfinále už postoupil Chorvat Ivan Ljubičič. Naopak jeho krajan Mario Ančič překvapivě podlehl Robbymu Gineprimu. Na turnajích WTA se nedařilo českým tenistkám Chvojkové a Kvitové.

Češky mají černý den

Českým tenistkám se dnes nedaří. Na turnajích ve Štrasburku a Istanbulu dohrály Petra Kvitová a Veronika Chvojková a stejně dopadlo i pět hráček v kvalifikaci na French Open. Svůj zápas zvládla jen Zuzana Ondrášková, která porazila Australanku Molikovou.

Souhrn úterních výsledků

Česká tenistka Veronika Chvojková si dnes na turnaji v Istanbulu připsala první výhru na turnaji WTA. Janu Hájkovi se v rakouském Pörtschachu už tolik nevedlo a vypadl v prvním kole. Právě v Rakousku pořadatelé uvažují o přesunu zápasů do haly. Důvodem je špatné počasí, které dovolilo za dva dny odehrát teprve 7 zápasů.

Chvojková vyhrála první zápas na turnaji WTA

Česká tenistka Veronika Chvojková si připsala první vítězství na okruhu WTA. Při premiéře v Istanbulu porazila domácí Ozgenovou 7:5 a 6:4. Její další soupeřkou bude osmá nasazená Bulharka Cvetana Pironkovová.

Souhrn pondělních výsledků

Tento týden se nese ve znamení přípravných turnajů na blížící se French Open. V rakouském Pörtschachu se do druhého kola dostal Jiří Vaněk, stejně tak se vedlo i Petře Kvitové na antuce ve Štrasburku. Poprvé se do hlavní soutěže turnaje WTA probojovala Veronika Chvojková, která si v Istanbulu zahraje proti domácí Pemře Ozgenové.

Kristýna Plíšková dohrála, Češkám se nedařilo ani v kvalifikaci

WTA PRAHA - Na pražské štvanici dnes byly odehrány tři duely 1. kola. V nich se představila první z pěti českých zástupkyní v hlavní soutěži. Kristýna Plíšková však dokázala proti Italce Vinciové uhrát pouze dva gamy a s turnajem se musela rozloučit hned po prvním dnu. Ve hře o hlavní soutěž byly ještě tři domácí tenistky, všechny však své dnešní kvalifikační zápasy prohrály 1-2 na sety.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist