Etcheverry Tomas Martin

Etcheverry Tomas Martin

24
muž
Argentina
Datum nar.:
18. 7. 1999
Výška:
196 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 27. / 27.
čtyřhra: 889. / 205.

Ruud se v Barceloně natahuje pro nejcennější trofej, ve velkých finále má bilanci 0:7

ATP BARCELONA - Nor Casper Ruud (25) na antukovém turnaji ATP 500 v Barceloně porazil 7:6, 6:4 Argentince Tomáse Martína Etcheverryho (24) a beze ztráty setu postoupil do celkově 22. finále. O 11. titul a první z akce vyšší kategorie než ATP 250 se trojnásobný grandslamový finalista utká v odvetě za týden starou finálovou porážku z Masters v Monte Carlu s Řekem Stefanosem Tsitsipasem (25).

Ruud v Barceloně stále neztratil set, Tsitsipas ve čtvrtfinále přežil mečboly

ATP BARCELONA - Casper Ruud (25) na turnaji ATP 500 v Barceloně porazil 6:4, 6:3 Itala Mattea Arnaldiho (23), letošní bilanci na antuce vylepšil na 9:2 a už jen dvě výhry ho dělí od zisku nejcennější trofeje. O finále se norský tenista utká s Argentincem Tomásem Martínem Etcheverrym (24), kterého čeká největší semifinále kariéry. Nečekané potíže měl šampion z Monte Carla Stefanos Tsitsipas (25), který utekl z mečbolů Facundu Díazu Acostovi (23).

Djokovič poprvé bez ztráty setu, jako první muž v open éře odehrál 100 zápasů na všech majorech

Novak Djokovič (36) až ve třetím utkání na letošním Australian Open postoupil bez ztráty setu. S 10 triumfy nejúspěšnější hráč úvodního grandslamu sezony si ve svém jubilejním 100. zápase v tomto dějišti poradil 6:3, 6:3, 7:6 s Tomásem Martínem Etcheverrym (24), upravil svou bilanci v Melbourne Parku na 92:8 a pošestnácté prošel do druhého týdne. Jako první muž v open éře odehrál 100 duelů na všech čtyřech grandslamech. V osmifinále nastoupí proti Adrianovi Mannarinovi (35).

Krejčíková je i do třetice jasnou favoritkou, Macháč zabojuje o druhý týden proti Chačanovovi

V rámci šestého hracího dne letošního ročníku Australian Open jsou na programu první boje o účast ve druhém týdnu úvodního grandslamu roku. Barbora Krejčíková si i ve třetím zápase vyzkouší roli favoritky, tentokrát proti domácí kvalifikantce a deblové světové jedničce Storm Hunterové. Tomáš Macháč se bude snažit zaskočit dalšího nasazeného hráče, ve třetím kole vyzve loňského semifinalistu Karena Chačanova. V akci budou i obhájci titulu Novak Djokovič a Aryna Sabalenková.

Nadal po operaci a roce bez tenisu? Nečelil brejkbolu a přehrál Thiema. Postoupil i Macháč

ATP BRISBANE - Rafael Nadal (37) si připisuje vítězný návrat po rok dlouhé pauze zaviněné zraněním a následnou operací kyčle. V Brisbane zkušený Španěl odstartoval výhrou nad Dominicem Thiemem (33), Rakušanovi v souboji grandslamových šampionů nenabídl jediný brejkbol a zvítězil 7:5, 6:1. O čtvrtfinále si zahraje s domácím Jasonem Kublerem, nebos Aslanem Karacemvem.

Medveděv následuje Alcaraze. Na Masters v Paříži stejně jako loni ztroskotal po úvodním zápase

Daniil Medveděv (27) teprve potřetí v aktuální sezoně ztroskotal hned na úvodním protivníkovi, poprvé na betonech. Na Masters v Paříži ovládl ročník 2020 a v tom následujícím hrál finále, ovšem už druhým rokem po sobě vypadl hned po prvním zápase. Letos v hale Bercy nestačil v tříhodinovém souboji bývalých šampionů Turnaje mistrů 3:6, 7:6, 6:7 na Grigora Dimitrova (32), kterého porazil před týdnem ve Vídni. Poslední letošní podnik Masters tak přišel už ve druhém kole po světové dvojce Carlosovi Alcarazovi také o světovou trojku.

Svrčina v Zhuhai na první čtvrtfinále nedosáhl. Ve druhém kole podlehl Etcheverrymu

ATP ZHUHAI - Dalibor Svrčina (20) končí i na své druhé akci na hlavním okruhu ve druhém kole. Na podniku ATP 250 v čínském Zhuhai český mladík nestačil na pátého nasazeného Tomáse Martína Etcheverryho (24), zkušenějšímu Argentinci podlehl 2:6, 4:6.

Thiem utekl z pěti mečbolů a je ve finále. Poprvé od Turnaje mistrů 2020

ATP KITZBÜHEL - Dominic Thiem (29) se po 985 dnech dočkal. Rakouský tenista na domácí antuce v Kitzbühelu ukončil čekání na první finále od Turnaje mistrů 2020. Musel si ho vybojovat v obrovské řežbě s Laslem Djerem, kterému utekl ze všech dvanácti brejkbolů i pěti mečbolů a po třech a půl hodinách boje ho udolal 6:7, 7:5, 7:6. O první titul od triumfu na US Open 2020 si zahraje s Argentincem Sebastiánem Báezem (22).

Thiem si zahraje první letošní semifinále na akcích ATP, v Kitzbühelu ukončil vítěznou sérii Rinderknecha

Dominic Thiem (29) udolal na domácí antuce v Kitzbühelu po obratu 4:6, 6:3, 6:4 sedm zápasů neporaženého Arthura Rinderknecha (28) a poprvé v probíhající sezoně postoupil do semifinále na nejvyšším okruhu. O první finálovou účast na této úrovni od Turnaje mistrů 2020 bude bývalý třetí hráč světa a grandslamový šampion bojovat proti Laslovi Djeremu (28).

Ruud se ve Wimbledonu opět neprosadil, Broady si proti Norovi připsal životní skalp

WIMBLEDON - Nor Casper Ruud (24) své wimbledonské maximum nepřekonal, stejně jako loni končí už ve druhém kole. Čtvrtý hráč světa podlehl 4:6, 6:3, 6:4, 3:6, 0:6 domácímu Liamu Broadymu (29), jenž na třetí pokus zaznamenal svůj premiérový skalp hráče TOP 10 a postupem do třetího kola vyrovnal své grandslamové maximum právě z loňského All England Clubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist