Farah Robert

Farah Robert

36
muž
Kolumbie
Datum nar.:
6. 11. 1987
Výška:
193 cm
Váha:
89 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 163.
čtyřhra: 346. / 1.

Isner, Sock, Strýcová, Ymer a další hráči, kteří řekli sbohem tenisu v roce 2023

Tenisová sezóna na okruhu ATP i WTA skončila a mnoho hráčů se už připravuje na tu následující. Někteří tenisté se však rozhodli, že v profesionální kariéře už nebudou pokračovat. Poslední sezónu letos prožili Američané John Isner a Jack Sock, Španěl Feliciano López, bývalá světová dvojka Anett Kontaveitová či wimbledonská vítězka v ženské čtyřhře Barbora Strýcová.

Kontaminované maso zabralo. Farah uspěl s vysvětlením a ITF mu zrušila trest za doping

Kolumbijský tenista Robert Farah unikl trestu za pozitivní výsledek dopingové zkoušky. Mezinárodní federace ITF uznala po slyšení u disciplinární komise jeho vysvětlení a zrušila světové deblové jedničce předběžnou suspendaci. Farah tak může s okamžitou platností znovu hrát.

Deblová jednička Farah má kvůli dopingu zastavenou činnost

První hráč světového žebříčku čtyřhry Robert Farah má kvůli dopingu dočasně zastavenou činnost. Krátce po zahájení úvodního grandslamového turnaje sezony Australian Open to oznámila Mezinárodní tenisová federace (ITF). Elitní kolumbijský deblista nesmí hrát až do vyřešení případu, termín jeho slyšení u disciplinární komise zatím nebyl stanoven.

Deblová jednička Kolumbijec Farah a Chilan Jarry měli dopingový nález

Světová jednička ve čtyřhře Kolumbijec Robert Farah měl pozitivní dopingový test. Zkouškou neprošel loni v říjnu, tedy v závěru sezony, v níž s krajanem Juanem Cabalem vyhráli dva grandslamy: Wimbledon i US Open. Zastavenou činnost za doping má také chilský tenista Nicolás Jarry, jenž se provinil při listopadovém Davisově poháru.

Cabal s Farahem poprvé zakončí rok jako deblové jedničky

Kolumbijští tenisté Juan Sebastián Cabal a Robert Farah zakončí poprvé rok jako světové jedničky ve čtyřhře. Dokázali to jako druhá jihoamerická dvojice od zavedení žebříčku v roce 1984. Jistotu získali dnes po postupu na turnaji Masters v Šanghaji.

Cabal s Farahem mají druhý grandslamový titul. Po Wimbledonu ovládli i US Open

US OPEN - Juan Sebastian Cabal a Robert Farah nedávno ve Wimbledonu zvedli nad hlavu první grandslamovou trofej a další slaví na právě probíhajícím US Open. Nasazené jedničky ve finále porazily 6-4 7-5 turnajové osmičky Marcela Granollerse a Horacia Zeballose.

Slovák Polášek slaví nejcennější titul. S Dodigem vyhráli Masters v Cincinnati

ATP CINCINNATI - Ivan Dodig a Filip Polášek proměnili čtvrtý společný turnaj v premiérový titul. Chorvatsko-slovenský pár ve finále turnaje Masters v Cincinnati zdolal 4-6 6-4 10-6 světové jedničky Kolumbijce Juana Sebastiana Cabala a Roberta Faraha a 34letý Polášek tak získal svou nejcennější trofej.

Cabal s Farahem se po pětihodinovém finále stali prvními kolumbijskými vítězi grandslamu

WIMBLEDON - Juan Sebastian Cabal a Robert Farah si ve Wimbledonu došli pro první grandslamový titul ve čtyřhře mužů, což dokázali jako první Kolumbijci v historii. V sobotním maratónském finále udolali po bezmála pěti hodinách boje francouzské duo Nicolas Mahut a Edouard Roger-Vasselin.

VIDEO: Cabal s Farahem v dramatickém deblu odvrátili čtyři mečbolu proti bratrům Bryanovým

Parádní napínavou podívanou připravili divákům v Římě dva elitní deblové páry. Kolumbijci Juan Sebastian Cabal a Roberto Farah v pátečním čtvrtfinále s americkými bratry Bobem a Mikem Bryanovými prohrávali v rozhodujícím super tie-breaku 2-7 a v závěru čelili čtyřem mečbolům, i díky skvělé hře ale nakonec zvítězili a včera dokonce vybojovali postup do dnešního finále. Podívejte se na dramatické momenty čtvrtfinálové bitvy.

Bryan se Sockem jsou ve finále Turnaje mistrů, narazí na Herberta s Mahutem

TURNAJ MISTRŮ - Američané Mike Bryan a Jack Sock zakončí úspěšnou pětiměsíční spolupráci zápasem ve finále Turnaje mistrů. V semifinále si vítězové posledních dvou grandslamů poradili ve třech setech s britsko-brazilským tandemem Jamie Murray a Brunou Soares a mohou se těšit na finále, v němž narazí na Francouze Pierra-Huguese Herberta a Nicolase Mahuta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist