Gimeno-Traver Daniel

Gimeno-Traver Daniel

38
muž
Španělsko
Datum nar.:
7. 8. 1985
Výška:
183 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 48.
čtyřhra: - / 63.

Liberec: Macháč proměnil i druhý challenger ve čtvrtfinále. V něm jsou také Veselý a senzačně Nejedlý

CHALLENGER LIBEREC - Osmnáctiletý Tomáš Macháč i na svém druhém challengeru vyhrál tři zápasy a postoupil do čtvrtfinále. Po Ostravě se mu to povedlo na další domácí antuce v Liberci, kde dnes porazil o dvacet let staršího krajana Jaroslava Pospíšila. Místo mezi nejlepší osmičkou Svijany Open si zajistili také Jiří Veselý a senzačně Pavel Nejedlý.

Veselý se po nemoci vrátil vítězně. V Istanbulu si připsal první letošní výhru na antuce

ATP ISTANBUL - Jiří Veselý se po vleklé nemoci na kurty vrátil vítězně. Čtyřiadvacetiletý Čech v prvním kole turnaje ATP 250 v Istanbulu porazil španělského kvalifikanta Daniela Gimena-Travera a slaví první letošní vítězství na antuce. O postup do čtvrtfinále si zahraje s dalším kvalifikantem Thiagem Monteirem z Brazílie.

Giovanni Lapentti na posledním turnaji v kariéře postoupil po 12 letech do druhého kola

ATP QUITO - Giovanni Lapentti tento týden na domácím antukovém turnaji v Quitu startuje na své poslední akci kariéry, svou derniéru si však nečekaně prodloužil. Čtyřiatřicetiletý Ekvádorec (méně známý bratr bývalé světové šestky Nicolase Lapenttiho) porazil Brazilce Thiaga Monteiru a poprvé od srpna 2005 vyhrál zápas v hlavní soutěži turnaje ATP.

Kližan v Hamburku doslova vydřel první výhru po 5 měsících

ATP HAMBURK - Martin Kližan včera na antuce v Hamburku zdolal Nizozemce Igora Sijslinga a poprvé od únorového triumfu v Rotterdamu postoupil do druhého kola turnaje ATP. V něm se utká s domácím outsiderem Louisem Wesselsem, který zaznamenal premiérovou výhru mezi dospělými a zároveň se stal nejmladším vítězem v této sezoně.

Rozjetý Thiem vyřadil obhájce titulu Ferrera. Nadal postoupil bez boje

ATP RIO DE JANEIRO - Rakušan Dominic Thiem prodloužil svou letošní neporazitelnost na jihoamerických antukách už na osm zápasů. V Riu de Janeiro porazil i obhájce titulu a nasazenou dvojku Španěla Davida Ferrera a postoupil do semifinále. Bez boje ze čtvrtfinále postoupil Rafael Nadal, proti kterému nenastoupil zranění Dolgopolov.

Hráč čtvrté světové stovky Brazilec Monteiro v Riu šokoval výhrou nad Tsongou

ATP RIO DE JANEIRO - Jo-Wilfried Tsonga na antuce v Riu de Janeiro utrpěl jednu ze svých nejpotupnějších porážek. Třetí nasazený Francouz prohrál s jednadvacetiletým Brazilcem Thiagem Monteirou, který je hráčem až čtvrté světové stovky.

Djokovič wimbledonský start zvládl, s Kohlschreiberem neztratil ani set

WIMBLEDON - Světová jednička Novak Djokovič úspěšně vykročil za obhajobou wimbledonského titulu. Srbský favorit si na úvod poradil ve třech setech s Němcem Philippem Kohlschreiberem a postoupil do 2. kola. V něm bude hrát s Hewittem, nebo Nieminenem, kteří hrají na trávě v All England Clubu zřejmě naposledy v kariéře.

Federer se na výhru nad Gimenem-Traverem překvapivě nadřel

ATP ISTANBUL - Roger Federer měl na antukovém turnaji v Istanbulu nečekané starosti s Danielem Gimenem-Traverem. Švýcarský favorit zdolal španělského antukáře až po dvou a půl hodinách boje a postoupil do semifinále. V něm se utká s Argentincem Schwartzmanem.

Veselý si v Bukurešti zahraje o druhý titul, čeká ho García-López

ATP BUKUREŠŤ - Jiří Veselý si na antuce v Bukurešti zahraje o druhý titul. Sedmý nasazený Čech dnes v Rumunsku otočil semifinálové utkání se Španělem Gimeno-Traverem, kterého zdolal 2-6 6-1 6-4. Ve finále narazí na Španěla Guillerma Lópeze, jenž v semifinále přehrál Gaela Monfilse.

Veselý je letos potřetí v semifinále, Rosol v Bukurešti dohrál

Jiří Veselý si už potřetí v letošní sezoně zahraje na turnaji ATP o finále. Český tenista dnes v Bukurešti oplatil Chorvatu Karlovičovi loňskou porážku z Düsseldorfu a po výhře 6-4 6-4 postoupil do semifinále. Do něj se naopak nedostal zdejší vítěz z roku 2013 Lukáš Rosol, který nestačil na Španěla Garcíu-Lópeze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist