Goncalves Paula Cristina

Goncalves Paula Cristina

33
žena
Brazílie
Datum nar.:
11. 8. 1990
Výška:
178 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 158.
čtyřhra: - / 95.

Martincová v kvalifikaci přežila mečboly proti Robsonové, vyhrála i Štefková

WTA AUCKLAND - České tenistky úspěšně vstoupily do kvalifikace turnaje WTA v Aucklandu. Zatímco Tereza Martincová vyhrála po odvrácení čtyř mečbolů bitvu s Britkou Laurou Robsonovou, Barbora Štefková si snadno poradil s Brazilkou Paulou Goncalvesovou.

Falconiová a Solerová se v Bogotě utkají o svůj první titul

WTA BÓGOTA - Američanka ekvádorského původu Irina Falconiová na antuce v kolumbijské Bogotě vyřadila bývalou šampionku Laru Arruabarrenaovou a poprvé v kariéře postoupila do finále turnaje WTA ve dvouhře. Narazí v něm na další Španělku Silvii Solerovou, která bude rovněž usilovat o svou první singlovou trofej.

Arruabarrenaová v Bógotě prosvištěla do semifinále

WTA BÓGOTA - Lara Arruabarenaová doslova prolétla do semifinále antukového turnaje v Bógotě. Bývalá španělská šampionka prohrála ve třech zápasech pouhých pět gamů, když ve čtvrtfinále smetla Američanku Vickeryovou. Zbylé tři semifinalistky v Kolumbii usilují o první trofej z turnaje WTA ve dvouhře.

Brazilka Pereiraová slaví na antuce v Bogotě první titul

WTA BOGOTA - Překvapivou vítězkou antukového turnaje v Bogotě se stala Teliana Pereiraová. Šestadvacetiletá Brazilka ve svém prvním finále na okruhu WTA porazila pátou nasazenou Jaroslavu Švedovovou z Kazachstánu a dosáhla na životní úspěch.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist