Jorovic Ivana

Jorovic Ivana

27
žena
Srbsko
Datum nar.:
3. 5. 1997
Výška:
174 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 86.
čtyřhra: - / 299.

Vondroušová na French Open otočila souboj s Kanepiovou. Martincová má první výhru na grandslamu

FRENCH OPEN - Markéta Vondroušová, která v Paříži obhajuje předloňské finále, začala obratem proti nebezpečné estonské veteránce Kaie Kanepiové a přerušila sérii tří porážek. Tereza Martincová si na pátý pokus připsala výhru v hlavní soutěži grandslamu, když v premiéře na Roland Garros porazila Ivanu Jorovičovou ze Srbska.

Cocciarettová otočila zápas se Schmiedlovou a v Praze postoupila do semifinále

WTA 125k PRAHA - Druhá nasazená Elisabetta Cocciarettová na antuce v pražské Stromovce poprvé ztratila set, Slovenku Karolínu Schmiedlovou ale po obratu porazila 3-6 6-2 6-1 a postoupila do svého největšího semifinále. V něm se 19letá Italka utká s Argentinkou Podoroskou (h2h 0-2).

Pavljučenkovová v oblíbeném Monterrey řádila. Podruhé v kariéře vyhrála 6-0 6-0

WTA MONTERREY - Anastasia Pavljučenkovová podruhé během necelého roku i v kariéře vyhrála zápas bez ztráty gamu. Včera Ruska nadělila dva kanáry Srbce Ivaně Jorovičové v mexickém Monterrey, ze kterého má ve sbírce čtyři trofeje pro vítězku turnaje.

Babosová finále v Monterrey neobhájí a trápí se dál. Bogdanová letos prohrála i posedmé

WTA MONTERREY - V Mexickém Monterrey se v pondělí představilo několik tenistek, které prožívají nepovedený vstup do sezony. Bývalá šampionka Timea Babosová prohrála už devátý z dvanácti letošních turnajů, Rumunka Ana Bogdanová se první výhry v sezoně nedočkala ani na sedmý pokus. Jen Magdaléna Rybáriková si po obratu připsala druhou letošní výhru.

Smitková letos už potřetí vyhrála turnaj ITF na britských ostrovech

ITF WOKING - Potřetí v sezoně a potřetí na britských ostrovech si Tereza Smitková zahrála ve finále turnaje ITF a do třetice slaví triumf. Na akci s dotací 25 tisíc dolarů ve Wokingu ztratila jediný set až dnes proti Srbce Ivaně Jorovičové, kterou zdolala 6-7 7-5 6-4. Celkově získala 8. titul, třikrát během jednoho roku zvítězila poprvé v kariéře.

Smitková si v Anglii zahraje třetí letošní finále

ITF WOKING - Tereza Smitková na turnaji ITF 25k v britském Wokingu porazila Rumunku Andreu Roscaovou a bez ztráty setu postoupila do třetího letošního finále. O celkově osmý titul a třetí v této sezoně si třiadvacetiletá Češka zahraje proti Srbce Ivaně Jorovičové.

Su-Wei Hsieh zatím v Dubaji válí, ve čtvrtfinále smetla Kruničovou

ITF DUBAJ - Jediná přeživší nasazená hráčka Su-Wei Hsieh zatím na turnaji ITF s dotací 100 000 amerických dolarů v Dubaji hladce postupuje a po výhře 6-1 6-2 nad Aleksandrou Kruničovou je už v semifinále. V něm vyzve německou tenistku Monu Barthelovou.

Na olympiádě mládeže postupují Vondroušová a překvapivě i Heinová

OH MLÁDEŽE - České tenisové naděje vstoupily do letních olympijských her mládeže v čínském Nanjingu výhrami. Patnáctiletá Markéta Vondroušová porazila Lesedi Sheyu Jacobsovou z Namibie, sedmnáctiletá Simona Heinová dokonce zaskočila juniorskou světovou jedničku Ivanu Jorovičovou ze Srbska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist