Jovic Jovana

Jovic Jovana

30
žena
Srbsko
Datum nar.:
30. 9. 1993
Výška:
180 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 102.
čtyřhra: - / 204.

Koukalová, Cetkovská i Karolína Plíšková jsou ve druhém kole, Kristýna Plíšková končí

Do druhého kola slavného Wimbledonu dnes postoupily další tři české hráčky. Karolína Plíšková otočila utkání prvního kola s Italkou Karin Knappovou, kterou zdolala až 6-7 6-4 10-8. Třísetové vítězství si připsala také Petra Cetkovská, jež přehrála Jovanu Jakšičovou. Bez ztráty setu prošla prvním kolem Klára Koukalová, jež porazila Američanku Townsendovou. Poslední z Češek Kristýna Plíšková na postup nedosáhla.

Cetkovská prohrála s Lepchenkovou a končí na Roland Garros v prvním kole

Petra Cetkovská neobhájí na French Open loňské třetí kolo. Česká tenistka prohrála v zápase s Varvarou Lepchenkovou, které podlehla za hodinu a čtvrt 4-6 1-6.

Ivanovičová má druhý letošní titul, v Monterrey vyhrála první srbské finále

WTA MONTERREY - Ana Ivanovičová v historicky prvním finále dvou srbských tenistek na turnaji WTA v roli favoritky nezaváhala. Bývalá světová jednička zvítězila hladce ve dvou setech nad dvacetiletou krajankou Jovanou Jakšičovou a z mexického Monterrey si odvezla druhý titul v sezoně.

Srbské finále v Monterrey: S Ivanovičovou si zahraje dvacetiletá Jakšičová

Životní turnaj v Monterrey hraje dvacetiletá Srbka Jovana Jakšičová, která v semifinále porazila Japonku Dateovou-Krummovou a o titul si zahraje s krajankou Anou Ivanovičovou. Velká favoritka finálového duelu zdolala v semifinále Caroline Wozniackou 7-6 6-4.

Karolína Plíšková prohrála čtvrtfinále v Monterrey s Wozniackou

Karolína Plíšková nestačila na antukovém turnaji v Monterrey na bývalou světovou jedničku Dánku Caroline Wozniackou a vypadla ve dvouhře ve čtvrtfinále. Dvaadvacetiletá česká tenistka prohrála se čtrnáctou hráčkou světa 7-6 3-6 a 3-6.

Kerberová vydřela postup, set ztratila i Kirilenková

S problémy postoupily v mexickém Monterrey do čtvrtfinále dvě ze tří největších favoritek turnaje. Nejvýše nasazená Němka Kerberová rozhodla o své výhře nad Ruskou Kudrjavcevovou až ve třetí sadě a rovněž ve třech setech zdolala svou soupeřku Ruska Maria Kirilenková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist