Krajicek Austin

Krajicek Austin

33
muž
USA
Datum nar.:
16. 6. 1990
Výška:
188 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 94.
čtyřhra: 9. / 1.

Alcaraz vyhrál hned svůj první turnaj ATP na trávě. Bude znovu jedničkou

ATP QUEEN'S CLUB - Carlos Alcaraz (20) vyhrál hned svůj první turnaj na trávě mimo Wimbledon. Španělský mladík ovládl prestižní podnik v londýnském Queen's Clubu, kde ve finále přehrál 6:4, 6:4 Australana Alexe de Minaura a získal pátý letošní a celkově 11. titul. Díky němu se znovu vrátí do čela světového žebříčku. V prvním deblovém finále neuspěl Jiří Lehečka po boku Taylora Fritze.

Dodig s Krajickem na French Open vyhráli čtyřhru mužů. Chorvat spílal pořadatelům

FRENCH OPEN - Ivan Dodig a Austin Krajicek po roce složili úspěšný reparát ve finále French Open. Chorvatsko-americký pár porazil 6:3, 6:1 belgické duo Sander Gille a Joran Vliegen a získal šestý společný a dosud nejcennější titul. 32letý Krajicek se díky zisku první grandslamové trofeje stane poprvé deblovou světovou jedničkou.

Čtyřhru mužů na Masters v Miami nečekaně vyhráli González a Roger-Vasselin

ATP MIAMI - Čtyřhru mužů v Miami vyhráli nenasazení Santiago González a Edouard Roger-Vasselin. Mexicko-francouzský pár ve finále zdolal 7-6 7-5 americko-francouzské duo Austin Krajicek a Nicolas Mahut a získal druhý společný titul. 40letý González vyhrál turnaj Masters 1000 poprvé v kariéře, o necelý rok mladší Roger-Vasselin podruhé.

Salvadorec Arévalo a 40letý Rojer v Paříži vyhráli debl a zapsali se do historie

FRENCH OPEN - Salvadorec Marcelo Arévalo se stal prvním středoamerickým vítězem mužské čtyřhry na grandslamu, 40letý Nizozemec Jean-Julien Rojer nejstarším vítězem čtyřhry mužů na Roland Garros. Salvadorsko-nizozemský pár ve finále French Open udolal po odvrácení tří mečbolů 6-7 7-6 6-3 chorvatsko-americký tandem Ivan Dodig a Austin Krajicek a získal třetí společný titul.

Deblisté Daniell a Venus získali první tenisovou medaili pro Nový Zéland

OH TOKIO - Nový Zéland má první tenisovou medaili z olympijských her. V Tokiu získali deblový bronz Marcus Daniell a Michael Venus po výhře 7-6 6-2 nad Američany Austinem Krajickem a Tennysem Sandgrenem.

Del Potro se vrátil snadnou výhrou. Možná dokážu být zase nebezpečný, věří si

ATP DELRAY BEACH - Juan Martín Del Potro oslavil svůj návrat po téměř rok dlouhé pauze hladkým vítězstvím. V Delray Beach šampion z roku 2011 s přehledem porazil domácího Denise Kudlu a s Australanem Smithem si zahraje o čtvrtfinále.

Nišikori porazil v Tokiu Čiliče, v semifinále je i Wawrinka

Na turnaji v Tokiu postoupili do semifinále oba největší favorité milionového podniku ATP. Kei Nišikori si připsal druhé letošní vítězství nad Marinem Čiličem a už jen dvě výhry ho dělí od obhajoby titulu. O finále si zahraje také nejvýše nasazený Stan Wawrinka, který dnes hladce porazil Američana Krajicka.

Berdych i Veselý v Šen-čenu postupují, utkají se o semifinále

Čistě české čtvrtfinále uvidí turnaj v čínském čínském Šen-čenu. O účast v nejlepší čtyřce si spolu zahrají Tomáš Tomáš Berdych a Jiří Veselý, kteří ve dvou setech vyhráli své dnešní zápasy: nejvýše nasazený Berdych porazil Američana Krajicka a Veselý zdolal domácího kvalifikanta Zhizhen Zhanga.

Hernych se po dvou letech kvalifikoval na trávu v Newportu, Tomic v 1. kole dohrál

ATP NEWPORT - Jan Hernych prošel na trávě v Newportu tříkolovou kvalifikací a bude usilovat o svou první výhru v hlavní soutěži od loňského Wimbledonu. S turnajem se už rozloučil Bernard Tomic, který překvapivě nestačil na krajana Smitha.

Berdych si poradil s osmnáctiletým Korejcem, čeká ho Tomic

ATP MIAMI - Tomáš Berdych na úvod turnaje Masters 1000 v Miami překonal nástrahy v podobě neznámého soupeře. Osmnáctiletý Korejec Hyeon Chung mu sice dvakrát sebral podání a v druhé sadě vedl 4-1, český favorit ale vážné komplikace odvrátil - získal posledních pět gamů a postoupil do 3. kola. V něm se utká s Australanem Bernardem Tomicem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist