Machado Rui

Machado Rui

40
muž
Portugalsko
Datum nar.:
10. 4. 1984
Výška:
178 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 59.
čtyřhra: - / 185.

Nasazeným se v Oeiras nedaří, Tursunov neuhrál ani game

ATP OEIRAS - Na antukovém turnaji v portugalském Oeiras ztroskotaly čtyři nasazení tenisté hned v prvním kole. Debaklem se rozloučil Rus Tursunov, který proti domácímu Rui Machadovi neuhrál ani game. Naopak nasazený Portugalec Joao Sousa nestačil na na Argentince Mayera.

Del Potro vykročil za obhajobou titulu hladkou výhrou

ATP ESTORIL - Juan Martín Del Potro se zdá být na antukovou část sezony dobře připraven. V Estorilu, kde je největším favoritem na obhájení svého loňského triumfu, na úvod nedal šanci domácímu Ruii Machadovi.

Young v Aucklandu dohrál, Bellucci první zápas zvládl

Hned první den turnaje mužů v Aucklandu se s generálkou na Australian Open rozloučil jeden z nasazených hráčů. Američan Donald Young nedotáhl do vítězného konce dobře rozehraný zápas s Kolumbijcem Fallou, s nímž prohrál 6-4 3-6 a 3-6. Další z papírových favoritů Thomaz Bellucci si se svým soupeřem poradil ve dvou setech.

Gonzalez zahajuje druhou kariéru. A znovu chce porážet nejlepší

CHALLENGER PRAHA - Chilský tenista Fernando Gonzalez v Praze naznačil, že po operaci kyčle znovu nabírá směr světová elita. Bývalý pátý hráč žebříčku je na turnaji kategorie challenger poprvé po třech letech a na Štvanici v prvním kole po pomalejším rozjezdu nedal šanci české trojce Jaroslavu Pospíšilovi a vyhrál 6-4 a 6-2. Už do čtvrtfinále postoupil domácí tenista Lukáš Rosol.

Suverénní Almagro je v semifinále

V roce 2008 v Costa do Sauipe zvítězil a nyní Španěla Nicolase Almagra dělí od dalšího triumfu jen dvě výhry. Nejvýše nasazený hráč turnaje si hladce poradil i se svým druhým soupeřem Ruiem Machadem a o finále si zahraje s Argentincem Chelou. Ten včera znovu dokázal, že na antuce se mu proti Brazilce Belluccimu daří.

Obhájce Bellucci nezaváhal. V Santiagu postupuje i Robredo

ATP SANTIAGO - Obhájce titulu Thomaz Bellucci na antukovém turnaji v Santiagu postoupil do čtvrtfinále. Brazilský tenista zvládl třetí set proti Portugalci Ruii Machadovi a může se chystat na prvním duel s Italem Fogninim, se kterým se zná z juniorských soutěží.

Štěpánek postoupil v Prostějově do čtvrtfinále

Radek Štěpánek vyhrál po návratu na kurty po nemoci i druhý zápas. Nejvýše nasazený hráč challengeru UniCredit Czech Open dnes v Prostějově porazil ve 2. kole Francouze Nicolase Renavanda ve dvou setech a v boji o semifinále ho čeká Fin Jarkko Niemninen. Do čtvrtfinále postoupil i Jan Hájek.

Štěpánek se vrátil vítězně, porazil Martina

Radek Štěpánek prožil vítězný návrat na kurty po dvouapůlměsíční pauze a léčbě únavového syndromu. Jednatřicetiletý hráč v dnešním utkání prvního kola challengeru UniCredit Czech Open splnil roli nasazené jedničky a porazil stejně starého Španěla Alberta Martina za 94 minut 6-3 a 7-6.

Než Federer v Estorilu postoupil, odvracel s Clementem setbol

ATP ESTORIL - Roger Federer v Estorilu postoupil podle předpokladů do čtvrtfinále, výhra nad Francouzem Clementem se však v počátku snadno nerodila. Švýcar měl problémy s podáním a dokonce musel odvracet i setbol. V dalším zápase ho prověří Španěl Montaňes.

Štěpánek v Paříži nezaváhal. Nadal vylepšil rekord

Český tenista Radek Štěpánek se v Paříži přiblížil zopakování loňského osmifinále. S Francouzem Montcourtem sice ztratil set, postup do 3. kola si však ujít nenechal. Nyní ho čeká třináctý nasazený Chorvat Čilič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist