Martin Andrej

Martin Andrej

34
muž
Slovensko
Datum nar.:
20. 9. 1989
Výška:
183 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 93.
čtyřhra: - / 69.

Slovák Martin má za doping trest na 14 měsíců, vrátit se může v červnu 2024

Slovenský tenista Andrej Martin dostal distanc na 14 měsíců za porušení dopingových pravidel. Třiatřicetiletý hráč, jehož maximem ve světovém žebříčku bylo 93. místo v roce 2020, měl při loňském turnaji v Bratislavě pozitivní test na SARM S-22. Trest mu vyprší 5. června 2024.

Martin měl pozitivní test na doping. Je to pro mě nepochopitelné, brání se slovenský tenista

Slovenský tenista Andrej Martin má zastavenou činnost kvůli dopingu. Kontrola vzorku z červencového challengeru v Bratislavě u dvaatřicetiletého hráče objevila nedovolenou látku SARM 22 (selektivní modulátor receptoru androgenu).

Svrčina v Zadaru vyřadil Slováka Martina a po nejcennějším skalpu postoupil do čtvrtfinále

ATP CHALLENGER TOUR - Dalibor Svrčina se po zdravotních problémech začíná rozjíždět. Finalista dvou letošních podniků ITF si na svém prvním letošním challengeru na antuce v Zadaru po obratu vyšlápl na nasazenou trojku a 128. hráče světa Slováka Andreje Martina a připsal si svůj nejcennější skalp. Ve švýcarském Bielu do čtvrtfinále postoupil Marek Gengel.

Djokovič zdolal ve třech setech Slováka Martina, o titul se utká s překvapením turnaje Molčanem

ATP BĚLEHRAD - Světová jednička Novak Djokovič na domácí akci v Bělehradu v dnešním semifinále nečekaně musel do rozhodující sady, přestože vedl o set brejk. Největší favorit nakonec slovenského kvalifikanta Andreje Martina dorazil "kanárem" a o svůj třetí bělehradský titul a celkově 83. trofej si zahraje s dalším slovenským kvalifikantem Alexem Molčanem.

Djokovič ve čtvrtfinále povolil Coriovi jediný game

ATP BĚLEHRAD - Novak Djokovič na antuce v rodném Bělehradu deklasoval 6-1 6-0 Argentince Federica Coriu a postoupil do semifinále. V něm se střetne se Slovákem Andrejem Martinem.

Veselý začal na antuce porážkou, v Cagliari nestačil na Slováka Martina

ATP CAGLIARI - Jiří Veselý vstoupil do antukového jara porážkou. Na turnaji ATP 250 v italském Cagliari český tenista podlehl 4-6 6-2 1-6 Slováku Andreji Martinovi.

Juniorská jednička Dán Rune si v Santiagu připsal první výhru na okruhu ATP. Do konce roku chce být v Top 100

ATP SANTIAGO - Nejlepší junior světa Holger Rune na antuce v Santiagu porazil 6-3 6-2 bývalou juniorskou jedničku Argentince Sebastiana Baeze a na druhý pokus si připsal první výhru na turnaji ATP. Ve druhém kole 17letý Dán vyzve druhého nasazeného Francouze Benoita Pairea.

Slovák Klein v Buenos Aires vyhrál svůj první zápas na okruhu ATP a vyzve Schwartzmana

ATP BUENOS AIRES - Lukáš Klein si připsal vítězný debut na okruhu ATP. 22letý Slovák na antuce v Buenos Aires porazil krajana Andreje Martina a navázal na úspěšně absolvovanou tříkolovou kvalifikaci. Ve druhém kole vyzve domácí světovou devítku Diega Schwartzmana. Naopak vypadl domácí Juan Manuel Cerundolo, který tak nenaváže na triumf z Córdoby.

Argentinec Cerundolo v Guayaquilu porazil i Slováka Martina a po měsíci má další titul

CHALLENGER GUAYAQUIL - Francisco Cerundolo pár týdnů po premiérovém triumfu na challengeru slaví další titul. 22letý Argentinec dobyl antuku v ekvádorském Guayaquilu, když porazil i tři ze čtyř nejvýše nasazených hráčů. Ve finále zdolal 6-4 3-6 6-2 Slováka Andreje Martina.

Bodovali Kolář i Forejtek a Češi vyhráli Pohár přátelství daviscupových týmů

POHÁR PŘÁTELSTVÍ - Čeští tenisté vyhráli nad Slovenskem souboj daviscupových týmů v rámci Poháru přátelství. Po hladké výhře Zdeňka Koláře 6-0 6-2 nad žebříčkovou jedničkou soupeře Andrejem Martinem přidal vítězný třetí bod na antuce pražské Sparty Jonáš Forejtek, který zdolal Filipa Horanského 6-4 6-4. Češi tak vedou 3-1 na zápasy a tečku za utkáním udělá čtyřhra.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist