Olivo Renzo

Olivo Renzo

32
muž
Argentina
Datum nar.:
15. 3. 1992
Výška:
180 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 278. / 78.
čtyřhra: 200. / 148.

Rosol v Praze vyhrál tříseťák i s dvojkou Herbertem a je ve čtvrtfinále

CHALLENGER PRAHA - Poslední český zástupce na challengeru na pražských Spojích Lukáš Rosol zdolal druhého nasazeného Francouze Pierra-Huguese Herberta a po třetí třísetové výhře postoupil po téměř roce do čtvrtfinále. V něm na 35letého Čecha čeká o 11 let mladší Rakušan Sebastian Ofner.

19letý Seyboth se v Santiagu stal nejmladším brazilským finalistou turnaje ATP

ATP SANTIAGO - Thiago Seyboth na antuce v Santiagu smetl Argentince Renza Olivu a v 19 letech se stal nejmladším brazilským finalistou turnaje ATP. O titul si brazilský mladík, jehož maximem bylo až dosud 2. kolo, zahraje s o dva roky starším Norem Casperem Ruudem.

Garín vzdal čtvrtfinále na domácí půdě v Santiagu a přišel o antukovou neporazitelnost

ATP SANTIAGO - Až z 11. letošního zápasu na antuce neodešel Cristian Garín jako vítěz. Ve čtvrtfinále domácího turnaje ATP v Santiagu nejvýše nasazený Chilan vzdal kvůli zranění levé nohy po prohraném prvním setu Thiagu Seybothovi. Devatenáctiletý Brazilec se ve svém prvním semifinále utká s Argentincem Renzem Olivem, jenž tento týden předvedl už třetí obrat a vyrovnal své maximum.

Djokovič si poradil i se Sousou. Suverénně vyhrál také Nadal

FRENCH OPEN - Obhájce titulu Novak Djokovič je zatím během letošního French Open suverénní. Srb ve druhém kole porazil 6-1 6-4 6-3 Joaa Sousu a Portugalce tak přehrál beze ztráty setu i počtvté. Ve třetím kole ho čeká argentinský antukový specialista Diego Schwartzman.

Veselý přetlačil Olivu a po dvou měsících je ve druhém kole

ATP INDIAN WELLS - Jiří Veselý v Indian Wells zdolal ve třech setech Argentince Renza Olivu a po dvou měsících vyhrál zápas na turnajovém okruhu. Ve druhém kole vyzve Lucemburčana Gillese Müllera.

Estrella v Quitu přidal výhru číslo 13. O finále se utká s oblíbeným Belluccim

ATP QUITO - Victor Estrella udržel svou neporazitelnost na antuce v Quitu i po 13. zápase, když si poradil s italským kvalifikantem Federicem Gaiem. O postup do finále si dvojnásobný obhájce titulu zahraje s Thomazem Belluccim, jehož porazil ve všech třech vzájemných duelech včetně dvou právě v ekvádorské metropoli.

Hamburk: Cuevas je letos už počtvrté ve finále, čeká ho Kližan

Pablo Cuevas si na antuce v Hamburku zahraje své čtvrté finále v letošní sezoně. Třetí nasazený Uruguayec přehrál v semifinále 7-5 6-3 Argentince Renza Olivu. O třetí letošní a celkově již šestý titul na okruhu ATP si Cuevas zahraje se Slovákem Martinem Kližanem, jenž porazil 6-3 6-4 Francouze Stephana Roberta.

Kohlschreiber v Hamburku vybojoval další výhru a postoupil do čtvrtfinále

Philipp Kohlschreiber vydřel na domácím podniku v Hamburku další vítězství. Nejvýše nasazený hráč turnaje zdolal v osmifinále Argentince Nicolase Kickera 4-6 6-1 6-2, připsal si už druhou třísetovou výhru a postoupil do čtvrtfinále. V něm domácího favorita vyzve další Argentinec Renzo Olivo.

Nadal porazil Mónaka, přiblížil se 48. titulu na antuce

Po nezdaru na Australian Open vstoupil Rafael Nadal vítězně do turnaje v Buenos Aires, kde obhajuje titul. Poté, co před necelým měsícem vypadl v Melbourne hned v prvním kole, zdolal na oblíbeném antukovém povrchu v repríze loňského finále domácího Argentince Juana Mónaka dvakrát 6-4.

Olivo v Quitu vyřadil Verdaska, loňští finalisté Estrella a López postupují

ATP QUITO - Svůj druhý skalp hráče Top 50 si v ekvádorském Quitu připsal třiadvacetiletý Renzo Olivo. Argentinský kvalifikant zdolal loňského semifinalistu Španěla Fernanda Verdaska a zahraje si tak o své první semifinále na okruhu ATP. Mezi osmičku nejlepších se dostali loňští finalisté Victor Estrella a po boji i Feliciano López.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist