Peers John

Peers John

35
muž
Austrálie
Datum nar.:
25. 7. 1988
Výška:
188 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 456.
čtyřhra: 37. / 2.

Smíšenou čtyřhru na US Open vyhráli Australané Sandersová s Peersem

US OPEN - Smíšenou čtyřhru na US Open vyhráli Australané Storm Sandersová a John Peers, když ve finále porazili belgicko-francouzské duo Kirsten Flipkensová a Edouard Roger-Vasselin. 28letá Sandersová hrála finále grandslamu poprvé v kariéře, 34letý Peers přidal druhý grandslamový titul k trofeji ze čtyřhry mužů.

Kyrgios na twitteru odstartoval finanční pomoc obětem požárů v Austrálii. Pomáhat bude každé eso

Nick Kyrgios se rozhodl pomoct obětem požárů v Austrálii. Nejprve oslovil Australský tenisový svaz, následně se rozhodl angažovat osobně finanční podporou a 'nabalil' na sebe další tenisty. Přispějí také Alex De Minaur, John Millman, John Peers či Samantha Stosurová.

Kontinen s Peersem obhájili titul na Turnaji mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Henri Kontinen a John Peers zakončili i druhou společnou sezonu triumfem na Turnaji mistrů, na kterém dokázali obhájit titul jako první pár od roku 2004. Ve finále finsko-australský tandem porazil nejvýše nasazené duo Lukasz Kubot a Marcelo Melo, s nimiž letos vyhráli třetí finále po sobě.

Kubot s Melem nezaváhali a zahrají si o první titul z Turnaje mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Lukasz Kubot a Marcelo Melo zakončí první společnou sezonu zápasem ve finále Turnaje mistrů, který ani jeden z nich ještě nikdy nevyhrál. Nejvýše nasazený polsko-brazilský pár v dnešním semifinále porazil překvapivé vítěze letošního Roland Garros Ryana Harrisona s Michaelem Venusem. Druhými finalisty se stali loňští šampioni Henri Kontinen a John Peers.

Loňští vítězové Kontinen s Peersem jsou dalšími semifinalisty Turnaje mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Skupina Eltingha a Haarhuise již zná oba páry, které si v sobotu zahrají semifinále. Vítěze skupiny Ryana Harrisona s Michaelem Venusem v semifinálových bojích doplní šampioni loňského ročníku Henri Kontinen s Johnem Peersem, kteří mezi kvarteto nejlepších párů postoupili po odhlášení francouzského dua Herbert, Mahut.

Listopadové finále Davisova poháru obstarají Francie a Belgie

DAVIS CUP - Finalisty letošního ročníku nejprestižnější mužské týmové soutěže se staly Francie a Belgie. Francie na domácí antuce v Lille porazila 3-1 oslabené Srbsko. Belgie uspěla na antuce v domácí bruselské hale proti Austrálii, kterou po obratu přehrála 3-2. Finále je na programu od 24. do 26. listopadu. Domácím týmem bude Francie.

Do finále Davis Cupu mají po čtyřhrách blíž Francie a Austrálie

Se dvěma mečboly půjdou do zítřejších dvouher v semifinále Davis Cupu australští a francouzští tenisté. Australané v Bruselu jasně ovládli čtyřhru a po dnešku vedou 2:1 na zápasy. Jediný bod chybí k postupu do finále i Francii, která v deblu rovněž ve třech setech zdolala Srbsko.

Američané v Austrálii vyhráli čtyřhru a vykřesali naději na semifinále

DAVIS CUP - Australští tenisté dnes o svém postupu do semifinále Davis Cupu rozhodnout nedokázali. Samuel Groth a John Peers neuspěli ve čtyřhře proti páru Steve Johnson a Jack Sock, kteří zvítězili 3-2 na sety a stav zápasu v Brisbane snížili na 1-2.

Šátral a Veselý v Austrálii prohráli i čtyřhru. Češi musí do baráže

DAVIS CUP - Čeští tenisté v oslabené sestavě v prvním kole Davisova poháru v Austrálii nepřekvapili a v září budou hrát baráž o udržení ve Světové skupině. Po dvou prohraných pátečních dvouhrách neuspěli v klubu Kooyong v Melbourne ani v dnešní čtyřhře, v níž Jan Šátral s Jiřím Veselým podlehli favorizovanému páru Sam Groth a John Peers.

Kontinen a Peers v Melbourne poprvé vyhráli grandslamový turnaj

AUSTRALIAN OPEN - Henri Kontinen i John Peers společně slaví premiérový grandslamový titul ve čtyřhře mužů. Finsko-australský pár vyhrál Australian Open, když ve finále zdolal americké bratry Boba a Mikea Bryanovy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist