Radwanska Urszula

Radwanska Urszula

33
žena
Polsko
Datum nar.:
7. 12. 1990
Výška:
177 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 438. / 29.
čtyřhra: 456. / 75.

Hvězdní tenisté a jejich méně slavní sourozenci. Kdo trénoval na Spartě a kdo sbíral grandslamy?

Novak Djokovič, Matteo Berretini, Stefanos Tsitsipas... Tato jména zná celý tenisový svět. A po právu. Ale ne každý ví, že tyto hvězdy mají méně slavné sourozence. Na TenisPortálu jsme si na podobné případy lehce posvítili - někdy jsou bratři a sestry známější, někdy zase méně.

Cibulková první zápas po svatbě zvládla, Bellisová je poprvé ve čtvrtfinále

WTA STANFORD - Dominika Cibulková dvanáct dní po svatbě úspěšně zahájila US Open Series. Ve Stanfordu si poradila s Polkou Urszulou Radwaňskou a jediná výhra ji dělí od návratu do Top 10. Poprvé do čtvrtfinále turnaje WTA se dostala sedmnáctiletá americká hvězdička Catherine Bellisová, kterou čeká souboj s Venus Williamsovou.

Venus na Tchaj-wanu potvrzuje roli favoritky, je ve čtvrtfinále

WTA KAOHSIUNG - Venus Williamsová na turnaji WTA v Kaohsiungu zatím bez problémů potvrzuje roli největší favoritky. Pětatřicetiletá Američanka dnes porazila 6-4 6-2 Polku Urszulu Radwaňskou a postoupila do čtvrtfinále. V něm ji vyzve Lotyška Sevastovová.

Curenková vybojovala premiérovou trofej až při první návštěvě Istanbulu

WTA ISTANBUL - Lesja Curenková si lepší premiéru na turnaji v Istanbulu nemohla přát. Šestadvacetiletá Ukrajinka v turecké metropoli vybojovala premiérovou trofej na okruhu WTA, když v dnešním finále porazila Polku Urszulu Radwaňskou.

Urszula Radwaňská si v Istanbulu zahraje o první titul

WTA ISTANBUL - Urszula Radwaňská si na turnaji v Istanbulu zahraje o premiérový titul. Čtyřiadvacetiletá Polka v semifinále zdolala Slovenku Magdalenu Rybarikovou 6-3 4-6 6-3 a postoupila tak do svého druhého finále na turnaji WTA. Ve finále narazí na Curenkovou, nebo Flipkensovou.

Ve fedcupové baráži uspěly Italky, Švýcarky, Nizozemky a Rumunky

FED CUP - V barážových zápasech Fed Cupu se urodilo několik překvapivých výsledků i zápletek. Poprvé v soutěži prohrála Serena Williamsová, jež v Itálii neuspěla ve čtyřhře a Američanky tak zůstávají ve Světové skupině II i pro příští sezonu. Mezi elitu se naopak vrací po 12 letech Švýcarky, poprvé od roku 1998 Nizozemky a dokonce po 24 letech Rumunky.

V baráži hrají prim týmové jedničky. Hingisová prohrála s Radwaňskou

FED CUP - Rozehrané barážové duely elitní Světové skupiny Fed Cupu jsou vyrovnané. V Itálii, Nizozemsku i Polsku sbíraly body týmové jedničky. Překvapit se nepodařilo ani Martině Hingisové, jež ve svém prvním singlovém utkání po osmi letech prohrála se světovou devítkou Agnieszkou Radwaňskou. Jedničky zaváhaly pouze v Montrealu, kde se dál trápí Eugenie Bouchardová.

Erraniová v chladném Monterrey ukončila neporazitelnost Pavljučenkovové

WTA MONTERREY - Do semifinále turnaje v Monterrey se dostalo kompletní kvarteto nejvýše nasazených hráček. I nadále bez ztráty setu pokračuje obhájkyně titulu Ana Ivanovičová, už osmý zápas v řadě vyhrála Timea Bacsinszká a Italka Sara Erraniová ukončila tamní neporazitelnost trojnásobné šampionky Anastasie Pavljučenkovové.

Pavljučenkovová poprvé porazila Larssonovou a svou bilanci v Monterrey vylepšila už na 17-0

WTA MONTERREY - Sedmnáct zápasů a žádná porážka. Tak takovou bilanci má Ruska Anastasia Pavljučenkovová na turnaji v mexickém Monterrey, kde včera poprvé porazila Švédku Larssonovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm vyzve nasazenou dvojku Saru Erraniovou.

Vaidišová porazila i unavenou Hradeckou a v kvalifikaci postoupila do 3. kola

WTA MONTERREY - Nicole Vaidišovou dělí jediná výhra od postupu do hlavní soutěže turnaje WTA v mexickém Monterrey. Pětadvacetiletá Češka se dostala do závěrečného třetího kola kvalifikace poté, co otočila utkání s Lucií Hradeckou. Ta nenašla dostatek sil ve svém již třetím utkání během 24 hodin, stejně jako Andrea Hlaváčková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist