Saville Luke

Saville Luke

30
muž
Austrálie
Datum nar.:
2. 1. 1994
Výška:
188 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 292. / 152.
čtyřhra: 197. / 23.

Ram a Salisbury vyhráli Australian Open a slaví životní úspěch

AUSTRALIAN OPEN - Čtyřhru na Australian Open vyhráli Američan Rajeev Ram s Britem Joem Salisburym a získali první grandslamový titul v mužském deblu. Ve finále zdolali 6-4 6-2 domácí dvojici Max Purcell a Luke Saville, která startovala v turnaji na divokou kartu.

Kvarteto favoritů včetně obhájce Mahuta je v Newportu ve čtvrtfinále

ATP NEWPORT - Favoritům se na trávě v Newportu daří. Mezi osmičku nejlepších se dostalo celé kvarteto nejvýše nasazených hráčů: dvojnásobný šampion John Isner, Ivo Karlovič, finalista posledních dvou ročníků Lleyton Hewitt i obhájce titulu Nicolás Mahut.

Junior Saville vyhrál Australian Open a má druhý titul

AUSTRALIAN OPEN junioři - Semifinálový přemožitel Adama Pavláska Australan Luke Saville vyhrál domácí Australian Open a po loňském Wimbledonu získal druhý grandslamový titul mezi chlapci. Ve finále zdolal Kanaďana Filipa Peliwa, který po deseti výhrách v řadě utrpěl první letošní porážku.

Pavlásek do finále Australian Open juniorů nepostoupil, neuspěl ani v boji o titul z deblu

AUSTRALIAN OPEN junioři - Adam Pavlásek triumfy svých krajanů Karolíny Plíškové a Jiřího Veselého v juniorce Australian Open z posledních dvou let nezopakuje. Sedmnáctiletý tenista končí ve dvouhře juniorů stejně jako jeho přítelkyně Petra Kvitová mezi ženami v semifinále, ve kterém dnes podlehl domácí světové jedničce Luku Savillemu.

12. den v Melbourne: Semifinále Djokovič - Murray, Pavlásek o finále a titul z deblu

Druhé semifinále dvouhry mužů mezi Novakem Djokovičem a Andym Murraym, kteří si zopakují loňské finále, bude hlavní událostí 12. dne na Australian Open. České fanoušky ale budou zajímat jistě také výkony a výsledky Adama Pavláska, který bude hrát o finále dvouhry juniorů a už i o tituly ze čtyřhry.

Junior Pavlásek je už v semifinále a ve finále čtyřhry!

AUSTRALIAN OPEN junioři - Adam Pavlásek se na Australian Open vyrovnal své přítelkyni Petře Kvitové a postoupil do semifinále dvouhry juniorů! Navíc může vyrovnat loňský úspěch krajana Jiřího Veselého, který v Melbourne vyhrál dvouhru i čtyřhru. V deblu je Pavlásek dokonce už ve finále. Naopak své již životní výsledky nevylepšili Robin Staněk a Barbora Krejčíková, kteří končí ve čtvrtfinále.

Veselý se zapsal do grandslamové historie juniorů. Získal double!

AUSTRALIAN OPEN JUNIOŘI - Sedmnáctiletý Jiří Veselý jako první český junior získal 'double' na grandslamovém turnaji chlapců. Rodák z Příbrami na Australian Open po triumfu ve čtyřhře potvrdil roli největšího favorita i ve dvouhře, ve které v dnešním finále smetl 6-0 6-3 domácího Luka Savilleho. Soutěží tak prošel bez ztráty setu.

13. den v Melbourne: O titul hrají Clijstersová s Na Li nebo junior Veselý

Získá Kim Clijstersová premiérový titul z Australian Open, nebo Na Li jako první tenistka z Číny vyhraje grandslamový turnaj? V Melbourne se rozhodne v sobotu dopoledne! O první velký triumf hraje také český junior Jíří Veselý.

Jiří Veselý si zahraje o grandslamový titul, čtyřhru už vyhrál!

AUSTRALIAN OPEN JUNIOŘI - Jiří Veselý může na Australian Open získat juniorský double! Sedmnáctiletý tenista poprvé vyhrál grandslamový turnaj ve čtyřhře, roli největšího favorita navíc plní i ve dvouhře, v níž se bez ztráty setu dostal již do finále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist