Sorribes Tormo Sara

Sorribes Tormo Sara

27
žena
Španělsko
Datum nar.:
8. 10. 1996
Výška:
176 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 47. / 32.
čtyřhra: 17. / 17.

Krejčíková se Siegemundovou v prvním finále neuspěly, tisícovka v Madridu má domácí vítězky

WTA MADRID - Barbora Krejčíková (28) a Němka Laura Siegemundová (37) na prestižní antukové tisícovce v Madridu čtvrtý společný turnaj v premiérový titul neproměnily. Ve finále česko-německý pár utrpěl debakl 0:6, 2:6 s domácími Španělkami Cristinou Bucsaovou (26) a Sarou Sorribesovou (27), které dotáhly k nečekanému triumfu vůbec první společnou akci.

Bouzková neměla s kamarádkou slitování, parťačce Sorribesové povolila uhrát jen dva gamy

WTA INDIAN WELLS - Marie Bouzková (25) se stala první postupující na prestižním turnaji v Indian Wells. Česká tenistka na úvod akce WTA 1000 v Kalifornii deklasovala za hodinu a čtvrt 6:1, 6:1 španělskou kamarádku Saru Sorribesovou (27), s níž se společně představí ve čtyřhře, a vzájemnou bilanci vyrovnala na 2:2. Ve druhém kole vyzve Anastasii Potapovovou.

Krejčíková je v Abú Zabí ve čtvrtfinále, Sorribesová se zranila a po devíti gamech vzdala

WTA ABÚ ZABÍ - Barbora Krejčíková (28) se v prvním zápase od porážky ve čtvrtfinále Australian Open příliš nenadřela. Ve svém úvodním vystoupení na podniku WTA 500 v Abú Zabí odehrála s náhradnicí a přemožitelkou Lindy Noskové Španělkou Sarou Sorribesovou (27) jen devět gamů, než jí soupeřka kvůli zranění ruky po pádu vzdala. O postup do semifinále se čtvrtá nasazená Češka utká v odvetě za rok staré vyřazení s loňskou finalistkou a světovou patnáctkou Ljudmilou Samsonovovou (25).

Nosková v Abú Zabí selhala v prvním kole, prohrála s poraženou kvalifikantkou Sorribesovou

WTA ABÚ ZABÍ - Linda Nosková (19) na turnaji WTA 500 v Abú Zabí překvapivě dohrála hned v úvodním kole. Na první akci od povedeného Australian Open sice prošla kvalifikací a v hlavní soutěži čelila náhradnici Saře Sorribesové (27), nedávná přemožitelka světové jedničky Igy Šwiatekové ale roli favoritky nepotvrdila a dvouhra pro ni po třísetové porážce skončila. Španělka si o čtvrtfinále zahraje s další českou tenistkou Barborou Krejčíkovou (28).

Francouzky na úvod BJK Cupu nečekaně prohrály s Itálií, Kanaďanky porazily domácí Španělky

BJK CUP - Caroline Garciaová (30) letos nezískala ani jeden titul a chuť si možná nespraví ani na finálovém klání Poháru Billie Jean Kingové. Francie totiž nepotvrdila v úvodním zápase Skupiny D roli favorita proti Itálii a právě francouzská jednička byla u tohoto selhání. Po porážce Alizé Cornetové (33) s Martinou Trevisanovou (30) mohla srovnat skóre, jenže s Jasmine Paoliniovou (27) nakonec padla 6:7, 7:5, 4:6. Ve skupině C si první bod připsaly Kanaďanky, které díky debutantce Marině Stakusicové (18) a Leylah Fernandezové (21) skolily domácí Španělky.

Další lucky loser vítězem turnaje WTA. Sorribesová po obratu ovládla Cleveland

WTA CLEVELAND - Vyhrát turnaj WTA z pozice šťastné poražené kvalifikantky bývala rarita. V posledních týdnech se z toho ale začíná stávat tradice. Španělka Sara Sorribesová (26) v Clevelandu ovládla po finálovém obratu a výhře 3:6, 6:4, 6:4 nad Jekatěrinou Alexandrovovou (28) generálku na US Open a jako již třetí tenistka za posledních šest týdnů triumfovala navzdory vyřazení v kvalifikaci.

Další lucky loser jako šampionka? Sorribesová si zahraje o titul z Clevelandu

WTA CLEVELAND - Šťastná poražená kvalifikantka Sara Sorribesová na turnaji WTA 250 v Clevelandu porazila 6:4, 6:3 Němku Tatjanu Mariaovou a podruhé v kariéře postoupila do finále. O navázání na triumf z Guadalajary 2021 se šestadvacetiletá Španělka utká s Jekatěrinou Alexandrovovou, která si poradila s Číňankou Lin Zhu.

Český krach v Clevelandu. Krejčíková, Siniaková a Fruhvirtová neuhrály ani set

WTA CLEVELAND - Českým tenistkám se turnaj v Clevelandu vůbec nepovedl. Ze čtyř želízek v ohni neuspělo žádné z nich a navíc se všechna rozloučila s generálkou na US Open bez zisku setu. Barbora Krejčíková (27) se po zranění kotníku nedokázala dostat do formy a v přípravě na poslední grandslam sezony neuhrála ani set, v úterý prohrála v úvodním kole hladce 4:6, 1:6 s dánskou šťastnou poraženou kvalifikantkou Clarou Tausonovou. Kateřina Siniaková (27) vzdala kvůli bolestem zad Španělce Saře Sorribesové a utrpěla pátou porážku po sobě. Dokonce už pošesté v řadě padla Linda Fruhvirtová (18), jež nestačila na světovou šestku Caroline Garciaovou. Již v pondělí vypadla Linda Nosková.

Strýcová vyhrála deblové derby s Bouzkovou. Při posledním startu ve Wimbledonu zabojuje o druhý titul z grandslamů

Barbora Strýcová (37) vyhrála po boku Su-Wei Hsieh (37) malé české derby v semifinále letošního ročníku slavného Wimbledonu, Marii Bouzkovou (24) a Saru Sorribesovou (26) přehrály 6:4, 6:1 a zvládly i 11. společný zápas v All England Clubu. O titul se utkají šampionky z roku 2019 s nasazenými trojkami Storm Hunterovou a Elise Mertensovou.

Šwiateková ve Wimbledonu nedala šanci ani druhé soupeřce, Sorribesovou dorazila kanárem

WIMBLEDON - Světová jednička Iga Šwiateková (22) si ve Wimbledonu suverénně poradila i s druhou soupeřkou. Španělku Saru Sorribesovou (26) deklasovala v prvním vzájemném střetnutí deklasovala 6:2, 6:0 a dál může na svém zatím nejméně oblíbeném povrchu pomýšlet na zkompletování grandslamových semifinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist