Šromová Hana

Šromová Hana

46
žena
Česká republika
Datum nar.:
10. 4. 1978
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 87.
čtyřhra: - / 64.

Souboj Češek vyhrála Vaidišová

Nicole Vaidišová se připojila k Ivetě Benešové a stala se druhou českou zástupkyní ve druhém kole US Open. Wimbledonská čtvrtfinalistka na úvod posledního grandslamu sezony bez problémů zvládla duel s krajankou Petrou Cetkovskou, kterou porazila 6-1 a 6-2. V dalším zápase se utká s Francouzkou Brémondovou.

Pět českých tenistů postoupilo na US Open z kvalifikace

K jedenácti českým tenistům s jistotou přímé účasti v hlavní soutěži grandslamového US Open přibylo dalších pět. V posledním kole kvalifikace včera uspěli Jan Hernych, Tomáš Zíb, Jan Minář, Sandra Záhlavová a Hana Šromová, prohrála jen Lucie Hradecká. Mináře čeká v úvodu turnaje Karlovič, Hernych nastoupí proti Južnému.

Tři Češky se přiblížily účasti na Wimbledonu

WIMBLEDON - České tenistky Barbora Záhlavová-Strýcová, Eva Hrdinová a Zuzana Ondrášková jsou krok od jistoty postupu do hlavní soutěže Wimbledonu, k němuž jim nyní chybí pouze jedna výhra. O naději dnes z kvarteta zbylých Češek přišla pouze Hana Šromová, která v druhém kole kvalifikace prohrála.

Tři Češi jsou ve Wimbledonu krok od hlavní soutěže

WIMBLEDON - Tři české tenisty dělí jediná výhra od účasti v hlavní soutěži Wimbledonu. Na londýnské trávě ve druhém kole kvalifikace uspěli Jaroslav Pospíšil, Pavel Šnobel a Jan Hernych. Dnes se rozjela i kvalifikace žen - do 2. kola postoupily čtyři Češky.

Ve hře o French Open zůstala už jen Benešová a Zíb

FRENCH OPEN - Osm tenistů a osm tenistek. Tolik českých zástupců vstupovalo do kvalifikace na French Open. Do finálového kola, z něhož vítěz jednotlivých duelů postoupí do hlavní soutěže, se dostala pouze Iveta Benešová a Tomáš Zíb. Dnes se nedařilo Ondáškové a Šromové, z mužů vypadl Hernych, Ulihrach i Rosol.

Šromová s Benešovou zvedly úspěšnost českých tenistek

FRENCH OPEN - České tenistky Iveta Benešová a Hana Šromová dnes zvládly své zápasy úvodního kola kvalifikace na grandslamový turnaj French Open. Napodobily tak svou krajanku Zuzanu Ondráškovou, naopak 5 dalších Češek už šanci postoupit do hlavní soutěže ztratilo.

Preview: Češky bojují o French Open

Den po mužích zahájí kvalifikaci na letošní Roland Garros také ženy. Česká republika v ní má bohaté zastoupení: o účast v hlavní soutěži usiluje osm tenistek.

Preview: Češky v Indian Wells

Pět českých tenistek se tento týden pokusí prokousat kvalifikací do hlavní soutěže turnaje v Indian Wells. Minimálně jedna z nich v kvalifikaci postoupí dál. V prvním kole na sebe totiž narazí Petra Cetkovská a Barbora Strýcová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist