Staněk Robin

Staněk Robin

29
muž
Česká republika
Datum nar.:
3. 1. 1995
Výška:
188 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 258.
čtyřhra: - / 448.

O trofej solidarity a naděje: Forejtek vykročil za hattrickem, Krejčíková poprvé prohrála

V Liberci dnes začala hlavní soutěž třetího dílu projektu O trofej solidarity a naděje ČTS by Moneta. Hladkou výhrou odstartoval vítěz předchozích dvou akcí Jonáš Forejtek, naopak šampionka ze Starých Splavů a Prostějova Barbora Krejčíková po sérii 14 výher našla přemožitelku v Miriam Kolodziejové.

V Prostějově do hlavní soutěže prošli Michnev, Staněk, Vlkovská a Viďmanová

V Prostějově dnes pokračoval další ze série exhibičních turnajů v rámci projektu O trofej solidarity a naděje ČTS by Moneta. Na programu bylo druhé i závěrečné kolo kvalifikace. Do hlavní soutěže se v mužské části turnaje probojovali Petr Michnev a Robin Staněk, ženskou část zkompletovaly Veronika Vlkovská s Darjou Viďmanovou.

Na pražské Štvanici zvládli první kolo Pavlásek a Šafránek, Lehečka a Staněk dohráli

ATP CHALLENGER PRAHA - Na pražské Štvanici se dnes v soubojích prvního kola představilo kvarteto domácích zástupců. Prvním kole na pražské antuce bez větších potíží prošli Adam Pavlásek a Václav Šafránek. Končí naopak nadějný junior Jiří Lehečka i další divoká karta Robin Staněk.

Sérii prostějovských triumfů v extralize zkusí zastavit I. ČLTK

Tenisty Prostějova dělí jedna výhra od prodloužení panování v české extralize smíšených družstev. Ve středečním finále se pokusí celek z Hané připravit o jedenáctý triumf v řadě hráči pražského I. ČLTK.

Prostějov slaví osmý titul v řadě, ve finále ztratil jediný set

TENISOVÁ EXTRALIGA - TK Agrofert Prostějov vyhrál poosmé v řadě Tenisovou extraligu družstev. Hvězdami nabitý tým porazil ve finále v domácí hale I. ČLTK Praha 6-0 na zápasy, když se o body postarali Petra Kvitová, Lukáš Rosol, Barbora Strýcová, Dominic Thiem, Tomáš Berdych a Jiří Veselý.

V Liberci dohráli všichni Češi i jednička Cuevas

Challenger na antukových kurtech LTK v Liberci už pokračuje bez domácích zástupců i největšího favorita Pabla Cuevase z Uruguaye. Jako poslední Češi dnes ve druhém kole vypadli Roman Jebavý a Robin Staněk, kteří stejně jako turnajová jednička neuhráli ani set.

Z Čechů dnes na Štvanici postoupil jen Ivo Minář

CHALLENGER PRAHA - Tři ze sedmi českých zástupců se dnes představili na challengeru v Praze. Na štvanické antuce však do 2. kola postoupil jen Ivo Minář, naopak Jan Mertl a Robin Staněk se soutěží rozloučili.

Voda na Štvanici nedosáhla, Prague Open se bude hrát

Praha se v posledních dnech potýká s rozsáhlými záplavami, ani ty však nezhatily plány na challenger na Štvanici. Kurty areálu I. ČLTK Praha jen těsně unikly vodě z rozvodněné Vltavy a hlavní soutěž Prague Open 2013 by Advantage Cars začne v úterý a vyvrcholí v neděli.

Na challenger do Prahy je přihlášen vítěz z Nice Montaňés

Španěl Albert Montaňés by mohl být největší hvězdou pražského challengeru. Čerstvý vítěz turnaje v Nice a 47. hráč světa je přihlášen do turnaje Prague Open 2013 by Advantage Cars, který se hraje v novém termínu od 10. do 16. června.

Druhým kolem prošli všichni junioři: Pavlásek, Routa, Staněk a Krejčíková!

AUSTRALIAN OPEN junioři - Ve druhém kole Australian Open juniorů uspěli všichni čtyři čeští tenisté, navíc neztratili jediný set. A to tři z nich čelili nasazeným soupeřům! O čtvrtfinále si v Melbourne zahrají Adam Pavlásek, Marek Routa, Robin Staněk a Barbora Krejčíková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist