Vliegen Kristof

Vliegen Kristof

41
muž
Belgie
Datum nar.:
22. 6. 1982
Výška:
193 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 30.
čtyřhra: - / 49.

Českým zastupcům se v Hertogenboschi nedařilo

Petra Cetkovská a Barbora Zahlavová-Strýcová skončily na turnaji v Hertogenboschi už v prvním kole. Na travnatém povrchu neuhrály proti svým soupeřkám ani set. V soutěži mužů na nizozemské trávě dopadl stejně i Jan Hernych, který nestačil na kvalifikanta Vliegena.V pavouku poslední generálky na Wimbledon zůstala z Češek pouze sedmá nasazená Iveta Benešová.

Čtyřnásobný vítěz Roddick v Queen's Clubu nezaváhal

ATP LONDÝN - Andy Roddick se může stát prvním tenistou, který dokáže popáté vyhrát tradiční přípravu na Wimbledon v Queen's Clubu. Letošní ročník zahájil bez problémů, když porazil Belgičana Vliegena.

Hernych v Marseille postupuje, Južnyj vyřadil Berdycha

ATP MARSEILLE - Padesátiprocetní úspěšnost měli čeští tenisté v úvodním kole halového turnnaje v Marseille. Zatímco Hernych postoupil přes Vliegena, pátý nasazený Berdych už počtvrté v řadě nestačil na Rusa Južného.

Hernych si zahraje o druhé finále v kariéře

Český tenista Jan Hernych bude v Záhřebu bojovat o druhou účast ve finále turnaje ATP v kariéře. V dnešním čtvrtfinále mu kvůli nachlazení vzdal zápas Mischa Zverev z Německa, nad nímž český hráč vedl 5-4. V semifinále se devětadvacetiletý pražský rodák utká s domácím Mariem Ančičem.

Minář v Johannesburgu dohrál, nestačil na Vliegena

Ivo Minář dohrál na turnaji v Johannesburgu ve 2. kole. Nad jeho síly byl Belgičan Vliegen, kterému za 54 minut podlehl 4-6 1-6. Dařilo se i dalším nasazeným hráčům včetně turnajové jedničky Tsongy.

Preview: I. Minář - Vliegen

Po třinácti letech zavítal do Jihoafrické republiky elitní mužský tenisový turnaj. V Johannesburgu tak nyní probíhá podnik série ATP World Tour 250, s dotací rovných půl milionu dolarů. Po vyřazení Jiřího Vaňka je posledním českým zástupcem ve dvouhře Ivo Minář. Ten se v souboji druhého kola utká s Kristofem Vliegenem.

Preview: Kohlschreiber - Vliegen

První tenisový turnaj roku 2009 s dotací přesahující jeden milion dolarů, Qatar Exxonmobil Open, má v programu svého třetího hracího dne osmifinálová střetnutí. O postup mezi nejlepší osmičku se ve vzájemném duelu utkají Philipp Kohlschreiber a Kristof Vliegen.

Federer si postup vydřel až v tie-breacích

ATP BASILEJ - Švýcarský tenista Roger Federer porazil na turnaji v Basileji v repríze loňského finále Jarkka Nieminena a postoupil do čtvrtfinále. Domácí favorit se na vítězství nad finským soupeřem nadřel a vybojoval ho za hodinu a půl až ve dvou tie-breacích.

Federer vede Švýcary k návratu mezi elitu. Slováci na Srby nestačí

Roger Federer dnes ve třech setech porazil Belgičana Vliegena, a jelikož Wawrinka udolal Darcise, jsou Švýcaři blízko postupu mezi světovou elitu. Daří se i Srbům na Slovensku. Nejdříve Djokovič nezaváhal proti Hrbatému a následně Tipsarevič otočil z 0-2 na sety proti Lackovi.

Vaněk v Umagu podlehl Troickému

ATP UMAG / AMERSFOORT - Jiří Vaněk vypadl hned v prvním kole turnaje v Umagu. Jediný český zástupce na chorvatské antuce dnes nestačil na Srba Victora Troického, kterému podlehl 3-6 1-6. V Amersfoortu dnes z nasazených tenistů uspěl jen Španěl Montaňes.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist