Bagnis Facundo

Bagnis Facundo

34
muž
Argentina
Datum nar.:
27. 2. 1990
Výška:
183 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 136. / 55.
čtyřhra: - / 78.

Jízda z kvalifikace až k trofeji. Darderi bere v Cordobě první titul kariéry

Luciano Darderi (21) se stal vítězem antukového turnaje kategorie ATP 250 v Cordobě, když ve finálovém utkání dvou argentinských kvalifikantů přehrl Facunda Bagnise (33) ve dvou setech 6:1 a 6:4. Darderi vyhrál svůj první titul kariéry a v žebříčku ATP se také v novém týdnu posune na 76. místo a poprvé se stane hráčem elitní stovky.

O titul v Cordobě se střetnou dva kvalifikanti. Bagnis i Darderi budou hrát o životní úspěch

Antukový turnaj v argentinské Cordobě má překvapivé finalisty, o titul si zahrají dva kvalifikanti. Domácí hráč Facundo Bagnis (33) v semifinále přehrál krajana Federica Coriu (31) ve dvou setech 6:3 a 7:5, poté Ital Luciano Darderi (21) udolal loňského vítěze Sebastiana Baeze (23) 6:1, 3:6 a 6:3.

Náročný start pro obhájce titulu. Báez v Córdobě odstartoval dvěma výhrami během jednoho dne

ATP CÓRDOBA - Sebastián Báez (23) zvládl náročný start na cestě za premiérovým obhájením titulu. Druhý nasazený Argentinec na domácí antuce v Córdobě v pátek musel odehrát dvě utkání, po ztrátě úvodního setu se ale rozehrál a postoupil do semifinále. V něm jsou i další dva domácí tenisté Federico Coria (31) a Facundo Bagnis (33), kvarteto nejlepších doplňuje italský mladík Luciano Darderi (21) posouvající své maximum na okruhu ATP.

Nejvýše nasazený Lehečka si v Umagu zahraje s Thiemem, Čilič se vrátil porážkou

Nejvýše nasazený Jiří Lehečka (21) odstartuje své působení na podniku ATP 250 v chorvatském Umagu premiérovým soubojem s bývalou světovou trojkou a grandslamovým šampionem Dominicem Thiemem (29). Rakušan, který se už několik let trápí, si v úvodním kole poradil 6:4, 7:5 s Facundem Bagnisem (33) a vyhrál v tomto dějišti i pátý zápas. Marin Čilič (34) odehrál svůj první soutěžní zápas od ledna a po operaci kolene se vrátil porážkou s kvalifikantem.

Alcaraz suverénně vykročil za premiérovou obhajobou titulu a udržením postu jedničky

ATP MIAMI - Pokud chce Carlos Alcaraz udržet post světové jedničky pro začátek antukového jara, musí na Masters 1000 v Miami poprvé v kariéře obhájit titul. Španělský teenager na Floridě odstartoval jednoznačnou výhrou nad Argentincem Facundem Bagnisem.

Medveděv na úvod French Open smetl Bagnise

FRENCH OPEN - Daniil Medveděv se před týdnem v Ženevě vrátil po operaci kýly a prohrál hned úvodní zápas. Do letošního French Open ovšem druhý hráč světa a loňský čtvrtfinalista vstoupil suverénní výhrou třikrát 6-2 nad antukovým specialistou Facundem Bagnisem. Jeho dalším soupeřem bude Srb Laslo Djere.

Murray na úvod sezony prohrál s antukářem Bagnisem

ATP MELBOURNE - Andy Murray vstoupil do roku 2022 nečekanou porážkou. Na turnaji ATP 250 v Melbourne bývalý první hráč světa prohrál 3-6 7-5 3-6 s argentinským antukářem Facundem Bagnisem, který teprve počtvrté vyhrál zápas na turnaji ATP na tvrdém povrchu.

Kvalifikace Davis Cupu 2022 rozlosována. Češi si o finálový turnaj zahrají v Argentině

Čeští tenisté se v kvalifikaci o postup na finálový turnaj Davisova poháru 2022 utkají s Argentinou. Na zápas, který se uskuteční 4. a 5. března, pojedou do Jižní Ameriky. Rozhodl o tom dnešní los v Madridu. Naposledy se Češi s Argentinou utkali v roce 2013 v Praze, kdy přes ni ještě s Tomášem Berdychem a Radkem Štěpánkem postoupili do finále.

Krejčíková je po senzačním finále poprvé v Top 50, Medveděv narušil nadvládu Big Four

Barbora Krejčíková je po senzačním finále na akci WTA 1000 v Dubaji na 38. místě a poprvé v kariéře figuruje v Top 50 žebříčku WTA. Daniil Medveděv, který včera triumfoval v Marseille, se stal prvním hráčem od července 2005, jenž dokázal na prvních dvou místech mužského žebříčku narušit nadvládu Big Four. Ruský tenista na druhé příčce vystřídal Rafaela Nadala a před ním už je jen světová jednička Novak Djokovič.

Garín na antuce v Santiagu slaví první domácí triumf a zisk 5. titulu

ATP SANTIAGO - Christian Garín tento týden na domácí antuce v Santiagu ukončil čekání na první letošní výhru a nakonec si z pozice nasazené jedničky došel až pro svůj 5. titul. V boji o něj 24letý Chilan zdolal 6-4 6-7 7-5 Argentince Facunda Bagnise, jenž si v 31 letech zahrál finále poprvé v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist