Benneteau Julien

Benneteau Julien

42
muž
Francie
Datum nar.:
20. 12. 1981
Výška:
185 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 25.
čtyřhra: - / 5.

"Průkopnice" Mauresmová povede francouzský daviscupový tým

Bývalá světová jednička Amelie Mauresmová bude novou kapitánkou daviscupového týmu své země. Volbu historicky první ženy, která povede mužský výběr Francie, dnes oznámila Francouzská tenisová federace. Ta zároveň uvedla, že tenistky ze země galského kohouta povede ve Fed Cupu Julien Benneteau, který po letošním US Open ukončí profesionální kariéru.

8 zápasů, 7 porážek. Berdych na trávě v Queensu prohrál s Benneteauem

ATP QUEEN'S CLUB - Tomáš Berdych z posledních osmi zápasů posedmé prohrál. Na trávě v londýnském Queen's Clubu podlehl s kariérou se loučícímu Francouzi Julienu Benneteauovi, s nímž v šestém vzájemném střetnutí prohrál teprve podruhé.

Benneteau na US Open ukončí kariéru

Julien Benneteau oznámil, že letos ukončí kariéru profesionálního tenisty. Šestatřicetiletý Francouz, který byl celkem desetkrát ve finále turnaje ATP, ale nikdy žádný titul nezískal, si jako svou poslední zastávku vybral letošní US Open.

Berdych je v semifinále, nemocný Džumhur mu vzdal

ATP MARSEILLE - Tomáš Berdych ve čtvrtfinále halového turnaje v Marseille vyhrál nad Damirem Džumhurem první set 7-6, když smazal manko brejku, a dál už pokračovat nemusel. Bosenský soupeř mu kvůli nemoci vzdal. O finále si český tenista zahraje s Rusem Chačanovem.

Krajinovič a Sock jsou poprvé ve finále Masters. Američan zaútočí na Turnaj mistrů

ATP PAŘÍŽ - Filip Krajinovič postoupil poprvé v kariéře do finále turnaje ATP a hned na prestižním Masters 1000 v Paříži. V semifinále pětadvacetiletý srbský kvalifikant udolal bez ztráty servisu Američana Johna Isnera, který tak přišel o možnost zahrát si v neděli o postup na Turnaj mistrů. Na ten se může dostat ještě Jack Sock, který je ve finále Masters rovněž poprvé.

Del Potro podlehl Isnerovi a na Turnaj mistrů se nekvalifikuje. Američan šanci udržel

ATP PAŘÍŽ - Juan Martín Del Potro podzimní útok na Turnaj mistrů nedokonal. V zápase, který by ho posunul na postupovou příčku, podlehl ve čtvrtfinále podniku Masters v Paříži Johnu Isnerovi. Naopak Američan udržel šanci kvalifikovat se poprvé v kariéře na vrchol sezony v londýnské O2 areně, navíc ve stejné pozici je i jeho krajan Jack Sock.

Del Potro si poradil s Haasem a přiblížil se Turnaji mistrů

MASTERS PAŘÍŽ - Juan Martín Del Potro pokračuje na halových turnajích ve skvělé formě. Argentinec dnes v osmifinále v pařížské hale Bercy přehrál Robina Haaseho a postoupil do čtvrtfinále, v němž vyzve Johna Isnera. Vítěz US Open 2009 se tak výrazně přiblížil účasti na Turnaji mistrů v Londýně.

Paříž: Gasquet zdolal Pairea i popáté, Chardy na pátý pokus porazil Simona

ATP PAŘÍŽ - Diváci na pařížském Masters 1000 byli dnes svědky dvou francouzských duelů. Jeremy Chardy nejprve poprvé v pátém vzájemném souboji našel recept na Gillesa Simona, Richard Gasuet pak večer porazil i popáté Benoita Pairea.

Del Potro v Basileji pokračuje v útoku na Londýn. Ve čtvrtfinále jsou i Federer a Čilič

ATP BASILEJ - I když to tak ještě před dvěma měsíci nevypadalo, Juan Martín Del Potro má čím dál větší šanci kvalifikovat se na Turnaj mistrů. Na průběžnou postupovou příčku se může dostat už v pondělí, pokud tento týden potřetí v kariéře vyhraje turnaj v Basileji. Dnes postoupil do čtvrtfinále, stejně jako domácí sedminásobný šampion Roger Federer či obhájce titulu Marin Čilič.

Carreño vstup ve Winston-Salemu nezvládl a loňský titul neobhájí

ATP WINSTON-SALEM - Pablo Carreño loni na turnaji ATP 250 ve Winston-Salemu oslavil svůj premiérový titul na okruhu ATP. Letos však v roli druhého nasazeného skončil již na svém prvním soupeři, když v zápase druhého kola nestačil 6-7 7-6 3-6 na francouzského veterána Juliena Benneteaua.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist