Bronzetti Lucia

Bronzetti Lucia

25
žena
Itálie
Datum nar.:
10. 12. 1998
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 46. / 46.
čtyřhra: 957. / 375.

Naposledy jako teenagerka. Gauffová před 20. narozeninami vyhrála 157 duelů

WTA INDIAN WELLS - Coco Gauffová (19) v Indian Wells dopsala jednu z kapitol své kariéry. Ve dvouhře odehrála poslední zápas jako teenagerka, přičemž v této roli zaznamenala úctyhodných 157 vítězství. Na podnicích WTA 1000 vyhrála 51 zápasů, čímž stanovila nové maximum. Naposledy jako náctiletá si poradila ve dvou setech s Italkou Luciou Bronzettiovou (25), další duel odehraje 'až' v den svých 20. narozenin proti Elise Mertensové (28).

Linda Fruhvirtová v Ningbu řádí a je podruhé v semifinále turnajů WTA. Kvitová a Siniaková dohrály

WTA NINGBO - Linda Fruhvirtová (18) dorazila do Ningba se sérií devíti porážek a na výhru čekala tři měsíce. Talentovaná teenagerka ovšem v čínském městě vyhrála už tři zápasy v řadě a podruhé v kariéře postoupila do semifinále na nejvyšším okruhu. V něm se mohla potkat s krajankou Petrou Kvitovou (33), která ale nečekaně prohrála s Dianou Šnajderovou (19). Noční čtvrtfinálový duel nezvládla na závěr čtvrtečního programu Kateřina Siniaková (27), jež uhrála s Nadiou Podoroskou (26) jen dva gamy.

Vondroušová na grandslamech dál vítězí. Na US Open postupují i Nosková, Bouzková a Plíšková

US OPEN - Markéta Vondroušová (24) suverénně zvládla svůj první grandslamový zápas po šokujícím triumfu ve Wimbledonu, v úvodním kole US Open deklasovala 6:3, 6:0 kvalifikantku Na-Lae Han (31) a vylepšila svou letošní bilanci v úvodních zápasech na 13:1. Linda Nosková (18) si připsala svou druhou výhru v hlavních losech majorů a do další fáze postoupily i Marie Bouzková (25) a Karolína Plíšková (31). První kolo v úterý nezvládly jen Barbora Krejčíková (27) a Barbora Strýcová (37), jež odehrála poslední singlový zápas kariéry.

Siniaková má trofeje už ze všech povrchů! V Bad Homburgu slaví poprvé na trávě

WTA BAD HOMBURG - Kateřina Siniaková (27) na trávě v německém Bad Homburgu po dvou letech úspěšně složila finálový reparát a dala zapomenout na nepovedené období částečně způsobené i zdravotními potížemi. Pro celkově čtvrtý titul si dokráčela po finálové výhře nad Italkou Luciou Bronzettiovou (24), kterou v deštěm přerušeném duelu přehrála 6:2, 7:6 a po skvělých výkonech především v závěru turnaje zkompletovala sbírku trofejí ze všech povrchů.

Siniaková se v Bad Homburgu dostala na vlnu. V pátek vyhrála tři sety a je ve finále

WTA BAD HOMBURG - Kateřina Siniaková (27) se pár dní před startem Wimbledonu rychle vyškrábala z krize a dostala se do velmi dobré formy a herní pohody. V pátek na trávě v německém Bad Homburgu předloňská finalistka vyhrála všechny tři sety, když v dohrávce třetího setu čtvrtfinálového kola vyřadila světovou patnáctku Ljudmilu Samsonovovou (24), připsala si první letošní skalp hráčky TOP 40 a ve večerním semifinále pak své nabyté sebevědomí prodala v jednoznačnou výhru nad Američankou Emmou Navarrovou. O čtvrtý titul a první ze zeleného pažitu se utká s Italkou Luciou Bronzettiovou (24).

Šwiateková zvládla první čtvrtfinále na trávě, Siniaková bude dohrávat třetí set v pátek

WTA BAD HOMBURG - Iga Šwiateková (22) v Bad Homburgu ve svém prvním čtvrtfinále na trávě přehrála Annu Blinkovovou (24) a dál na svém jediném přípravném turnaji před Wimbledonem potvrzuje roli favoritky. Až v pátek bude souboj o místo v semifinále dohrávat Kateřina Siniaková (27), jejíž čtvrtfinále proti světové patnáctce Ljudmile Samsonovové (24) bylo za stavu 1:1 na sety přerušeno kvůli tmě.

Bronzettiová v Rabatu vyhrála bitvu o premiérový triumf na turnaji WTA

WTA RABAT - Lucia Bronzettiová na antuce v marockém Rabatu proměnila své druhé finále na okruhu WTA v premiérový titul. 24letá Italka dosáhla na životní úspěch po vydřené výhře 6:4, 5:7, 7:5 nad finálovou debutantkou Juliou Grabherovou z Rakouska.

Bronzettiová v Rabatu deklasovala Stephensovou. S Grabherovou svedou souboj o první titul

WTA RABAT - Lucia Bronzettiová na antuce v marockém Rabatu porazila drtivě dvakrát 6-1 druhou nasazenou Američanku Sloane Stephensovou a podruhé v kariéře postoupila do finále turnaje WTA. O premiérový titul si 24letá Italka zahraje s Rakušankou Julií Grabherovou, jež je ve finále poprvé.

Rozjetá Muchová, Nosková i Vondroušová v Miami odstartovaly hladkými výhrami

WTA MIAMI - Českým tenistkám se dnes v Miami dařilo. Vstup do turnaje WTA 1000 zvládly z kvalifikace rozjetá Karolína Muchová, Linda Nosková i Markéta Vondroušová, všechny zvítězily hladkými dvousetovými výhrami.

Američané jsou prvními finalisty nového United Cupu, polský výběr porazili už po třech zápasech

UNITED CUP - Američané si jako první zajistili místo ve finále premiérového ročníku United Cupu. Největší favorité si v Sydney už po třech zápasech poradili s polským výběrem, rozhodující třetí bod přidal Taylor Fritz v duelu týmových jedniček s Hubertem Hurkaczem. Druhým finalistou se stali Italové, kteří udrželi náskok proti Řekům.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist