Duckworth James

Duckworth James

32
muž
Austrálie
Datum nar.:
21. 1. 1992
Výška:
183 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 113. / 46.
čtyřhra: 1253. / 100.

US Open bude pokračovat bez Čechů. Veselý potvrdil mizernou formu a uhrál jen šest gamů

US OPEN - Jiří Veselý na US Open nepřekvapil, mužská dvouhra tak bude pokračovat bez českého zastoupení. Devětadvacetiletý rodák z Příbrami, který před týdnem prohrál s hráčem deváté stovky, nestačil 4-6 1-6 1-6 na nasazeného Daniela Evanse. V úvodním kole závěrečného grandslamu sezony ztroskotal už popáté v řadě.

Bublik v Newportu porazil Murrayho a opět nechybí v semifinále

ATP NEWPORT - Alexander Bublik porazil 7-5 6-4 Brita Andyho Murrayho, oplatil mu měsíc starou porážku ze Stuttgartu a také třetí start na travnatém turnaji v Newportu proměnil minimálně v semifinále. O zopakování finále z roku 2019 si kazašský tenista zahraje s Australanem Jasonem Kublerem.

Bývalí šampioni Čilič a Chačanov jsou v Moskvě ve čtvrtfinále

ATP MOSKVA - Na halovém turnaji ATP 250 v Moskvě se dnes představili dva bývalí šampion a oba roli papírového favorita zvládli. Dvojnásobný vítěz Chorvat Marin Čilič si poradil s Američanem Tommym Paulem, domácí Karen Chačanov otočil duel s Australanem Jamesem Duckworthem.

Sinner v Sofii kráčí za obhajobou svého prvního titulu na okruhu ATP

ATP SOFIE - 20letý Ital Jannik Sinner si na cestě za obhájením titulu na turnaji ATP 250 v Sofii poradil i s druhým soupeřem, Australana Jamese Duckwortha dnes porazil 7-6 6-4 a postoupil do semifinále. V něm je podruhé během dvou týdnů také Francouz Gaël Monfils.

Sakkariová v Top 10 vystřídala Kvitovou, Martincová je na novém maximu

Maria Sakkariová sice ve finále v ostravské hale na titul nedosáhla, přesto v žebříčku poprvé figuruje v elitní desítce, ve které vystřídala Petru Kvitovou. Tereza Martincová si svou první čtvrtfinálovou účastí mimo nejmenší akce WTA 250 vylepšila své žebříčkové maximum na 53. místo.

Korejec Soonwoo Kwon si v Nur-Sultanu došel pro první titul na okruhu ATP

ATP NUR-SULTAN - Soonwoo Kwon vyhrál turnaj v Nur-Sultanu a získal první titul na okruhu ATP. Ve finále 23letý korejský tenista porazil 7-6 6-3 Australana Jamese Duckwortha, přestože v tie-breaku první sady čelil třem setbolům v řadě.

Nur-Sultan: Australan Duckworth a Korejec Soon Woo Kwon jsou poprvé ve finále turnaje ATP

ATP NUR-SULTAN - James Duckworth a Soon Woo Kwon se v kazašském Nur-Sultanu dostali poprvé do finále turnaje ATP. 29letý Australan Duckworth den po skalpu krajana a obhájce titulu Johna Millmana v dnešním prvním semifinále porazil Bělorusa Ilju Ivašku, 23letý Korejec Soon Woo Kwon následně po obratu zdolal domácího favorita Alexandera Bublika.

Veselý si v Melbourne připsal první letošní výhru, Macháčovi generálka nevyšla

ATP MELBOURNE 2 - Jiří Veselý si na generálce Melbourne 2 připsal první letošní vítězství, nejlepší Čech v žebříčku ATP potvrdil roli favorita proti hráči z konce druhé stovky Fredericovi Ferreirovi Silvovi. Tomáš Macháč se naopak s přípravným turnajem před grandslamovým Australian Open rozloučil hned v prvním kole po porážce s domácím Jamesem Duckworthem.

Verdasco v Kazachstánu porazil Duckwortha a po týdnu ho čeká odveta proti Millmanovi

ATP NUR-SULTAN - Fernando Verdasco na turnaji ATP v kazašském Nur-Sultanu porazil Jamese Duckwortha a připsal si teprve druhou výhru po koronavirové pauze. O druhé letošní čtvrtfinále si španělský veterán zahraje s dalším Australanem Johnem Millmanem, s nímž prohrál minulý týden v Kolíně nad Rýnem.

Sinner v Kolíně smetl Duckwortha, Verdasco prohrál s Millmanem

ATP KOLÍN NAD RÝNEM - Italský mladík Jannik Sinner po povedených turnajích na antuce potvrdil svou velmi dobrou formu i v hale v Kolíně, kde v prvním kole nedal šanci Jamesi Duckworthovi z Austrálie. Naopak v trápení pokračuje zkušený Španěl Fernando Verdasco, jenž nestačil na Johna Millmana.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist