Osorio Camila

Osorio Camila

22
žena
Kolumbie
Datum nar.:
22. 12. 2001
Výška:
162 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 63. / 33.
čtyřhra: 424. / 199.

Bouzková na druhý titul nedosáhla. V Bogotě v prvním finále na antuce nestačila na domácí Osoriovou

WTA BOGOTÁ - Marie Bouzková (25) prohrála už pátý ze šesti finálových zápasů a dál čeká na první triumf mimo domácí prostředí. V Bogotě nejvýše nasazená Češka nestačila v prvním finále na antuce na domácí Camilu Osoriovou (22), která zvítězila 6:3, 7:6 a po vítězství v roce 2021 získala i svou druhou trofej právě v kolumbijské metropoli.

Bouzková v Bogotě postoupila poprvé do antukového finále, v Kolumbii si zahraje o druhý titul

WTA BOGOTÁ - Marie Bouzková (25) na podniku WTA 250 v kolumbijské Bogotě porazila 6:4, 7:6 Rusku Kamillu Rachimovovou (22) a hned na prvním turnaji pod novým trenérem postoupila pošesté v kariéře do finále. Na antuce už potřetí vylepšila své maximum a může se těšit na souboj o druhý titul, o který si nejvýše nasazená Češka zahraje s domácí šampionkou z roku 2021 Camilou Osoriovou (22).

Bouzková vyhrála tříhodinovou bitvu se Siegemundovou a slaví nejlepší výsledek v sezoně

WTA BOGOTÁ - Marie Bouzková (25) v Bogotě ve svém prvním čtvrtfinále na antukovém turnaji WTA udolala po tříhodinové bitvě 2:6, 6:2, 7:5 německou veteránku Lauru Siegemundovou (36), s níž si poradila i potřetí, a pod nový trenérem okamžitě vyhrála poprvé v sezoně tři zápasy po sobě. O celkově 6. finále, v němž by usilovala o druhý titul, si nejvýše nasazená Češka zahraje s Ruskou Kamillou Rachimovovou (22). Druhou semifinálovou dvojici vytvořily Italka Sara Erraniová (36) a domácí Camila Osoriová (22). Všechny semifinalistky v pátek uspěly po obratu z 0:1 na sety.

Siniaková porazila Gračovovou, bez boje pak postoupila do semifinále. V něm je i Bouzková

WTA NANCHANG - Kateřina Siniaková (27) na turnaji WTA 250 v Nanchangu porazila v deštěm odloženém utkání druhého kola 6:4, 6:3 naturalizovanou Francouzku Varvaru Gračovovou (23) a v Číně postoupila potřetí během čtyř týdnů do čtvrtfinále. K němu měla čerstvá finalistka z Hongkongu nastoupit ještě v pátek večer proti Lauře Siegemundové (35), Němka ale ze soutěže odstoupila a česká tenistka postoupila bez boje do semifinále. Do něj se dostala i Marie Bouzková (25), která nadělila Kolumbijce Camile Osoriové (21) kanára a zaznamenala nejlepší výsledek v sezoně.

A zase to oblíbené Mexiko. Bouzková je v Guadalajaře bez ztráty setu v osmifinále

WTA GUADALAJARA - Marii Bouzkové se znovu daří na oblíbených turnajích v Mexiku. Na akci WTA 1000 v Guadalajaře finalistka letošního podniku WTA 250 přehrála 6-3 6-1 Camilu Osoriovou a po třech měsících vyhrála v hlavních soutěžích dva zápasy po sobě. O první čtvrtfinále od červencového triumfu v pražské Stromovce se utká s ve formě hrající Ljudmilou Samsonovovou.

Osoriová si v Bogotě poradila s Özovou a pokračuje v obhajobě

WTA BOGOTÁ - Dvacetiletá Kolumbijka Camila Osoriová na antukovém turnaji WTA 250 v Bogotě, kde loni získala svůj jediný titul, porazila 6-3 7-6(4) Ipek Özovou z Turecka a postoupila do čtvrtfinále. V něm se nasazená jednička utká s rozjetou Ruskou Elinou Avanesjanovou.

Osoriová zahájila obhajobu v Bogotě, první soupeřka jí po více než dvou hodinách vzdala

WTA BOGOTÁ - Camila Osoriová na antukovém turnaji WTA 250 v Bogotě vykročila za obhajobou svého dosud jediného titulu. Nasazená jednička hrála se Švýcarkou Ylenou In-Albonovou 7-6 2-6 a 2-2 ve chvíli, kdy soupeřka po více než dvou hodinách boje kvůli křečím vzdala. V dalším kole se 20letá Kolumbijka utká s kvalifikantkou Ipek Özovou.

Bouzková v žebříčku klesla na konec první stovky

Marie Bouzková před dvěma týdny v Guadalajaře uhrála finále, ale v minulém týdnu neobhájila předloňskou finálovou účast v Monterrey. Po třech nevyužitých mečbolech proti Beatriz Haddadové Maiaové a vyřazení ve čtvrtfinále se tak ve světovém hodnocení propadla o 16 míst až na 97. pozici.

Fernandezová v Monterrey odvrátila pět mečbolů Osoriové a úspěšně obhájila svůj jediný předchozí triumf

WTA MONTERREY - Leylah Fernandezová v Monterrey úspěšně obhájila svůj jediný předchozí triumf na okruhu WTA. Devatenáctiletá Kanaďanka v letošním finále v mexické metropoli odvrátila pět mečbolů a Camilu Osoriovou, která dosud slavila jen loni na domácí antuce v Bogotě, v tříhodinové bitvě zdolala 6-7(5) 6-4 7-6(3).

Kontaveitová po triumfu v Moskvě dál útočí na Turnaj mistryň, Sinner se výrazně přiblížil letence do Turína

Anett Kontaveitová v Moskvě získala už třetí titul za poslední dva měsíce a stále živí naději na premiérovou účast na Turnaji mistryň, kde chybí obsadit poslední místo. O všech účastnících není rozhodnuto ani u mužů, k debutu na závěrečném vrcholu sezony se po triumfu v Antverpách přiblížil Jannik Sinner.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist