Suarez Paola

Suarez Paola

47
žena
Argentina
Datum nar.:
23. 6. 1976
Výška:
170 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 9.
čtyřhra: - / 1.

Veteránka Suárezová se vrátila kvůli olympiádě. A už oslavila svou 500. výhru

Možná jste už zaznamenali staronové jméno ve čtyřhrách žen. Ano, na kurty se totiž vrací bývalá nejlepší deblistka světa a osminásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře Paola Suárezová. Jejím cílem je Londýn. A snem? Olympijská medaile! I proto spojila síly s krajankou Dulkovou - další bývalou nejlepší deblistkou světa.

Birnerová nestačila na devatenáctiletou Španělku, v Bógotě se nedaří ani favoritkám

WTA BÓGOTA - Eva Birnerová skončila na antukovém turnaji v Bógotě ve druhém kole na raketě devatenáctileté Španělky Lary Arruabarrenaové. V Kolumbii se nedaří ani nasazeným hráčkám, z nich se v soutěži udržely již jen dvě. Naopak cenné skalpy si připisují náctileté - postupují třeba Argentinka Ormaecheaová či Maďarka Babosová.

Preview: Češky bojují o semifinále Fed Cupu

České tenistky si poprvé od zavedení současného formátu soutěže zahrají Světovou skupinu I Fed Cupu. V domácím utkání proti oslabenému Španělsku mají reálnou šanci bojovat o postup do semifinále. Pokud zvítězí, utkají se na konci dubna buď s Američankami, nebo Argentinkami.

Fed Cup: Pála zatím tají sestavu

Kapitán českého fedcupového týmu Petr Pála hodlá do poslední chvíle tajit, koho ve víkendovém zápase Světové skupiny I proti španělským tenistkám v Brně nasadí do dvouher. K dispozici má vítězku z Hobartu Petru Kvitovou, poraženou finalistku z téhož turnaje Ivetu Benešovou a Lucii Šafářovou, která se dostala do třetího kola Australian Open.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist