Camerin Maria-Elena

Camerin Maria-Elena

42
žena
Itálie
Datum nar.:
21. 3. 1982
Výška:
164 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 41.
čtyřhra: - / 33.

Plíškovou přejela bezchybná Vinciová, Kvitová nezaváhala

WTA KATOVICE - Dvě české tenistky dnes bojovaly v polských Katovicích o postup do semifinále. Karolína Plíšková se se soutěží rozloučila po debaklu s favorizovanou Robertou Vinciovou, naopak Petra Kvitová znovu neztratila set a přes Chorvatku Martičovou postoupila už do semifinále.

Kvitová antukovou premiéru zvládla, Plíšková přes Kanepiovou už do čtvrtfinále

Petra Kvitová si bez vážnějších problémů poradila s přechodem na antuku. Největší favoritka halového turnaje v polských Katovicích porazila Japonku Doiovou dvakrát 6-4 a zítra si s Mandy Minellaovou zahraje o čtvrtfinále. V něm už je Karolína Plíšková, jež vyřadila nasazenou šestku Kanepiovou. Další Češkám už se dnes nedařilo: Klára Zakopalová padla v bitvě s Italkou Camerinovou a Andrea Hlaváčková skrečovala duel s Robertou Vinciovou.

Erraniová se vrátila na antuku suverénní výhrou

WTA PALERMO - Sara Erraniová se poprvé od finále na French Open představila v zápase na antuce a prezentovala se suverénní výhrou. Na domácí půdě v Palermu smetla Rumunku Gallovitsovou a je jednou ze tří Italek, které postoupily do 2. kola. Překvapila Camerinová, jež vyřadila pětinásobnou šampionku Španělku Medianovou.

Preview: Oslabené Italky mohou v Rusku pouze překvapit

Sedm let Fed Cupu vládnou dvě země. Čtyři tituly si od roku 2004 připsaly Rusky, zbylé tři ročníky vyhrály Italky. Letos se tyto ženské tenisové velmoci utkají v Moskvě o finále. Favoritkami budou domácí hráčky, neboť výběr Corrada Barazzutiiho se musí obejít bez svých opor Pennettaové i Schiavoneové.

Šance Italek ve Fed Cupu klesly. Do Ruska neletí Schiavoneová ani Pennettaová

Hattrick italských tenistek se ve Fed Cupu pořádně komplikuje. V týmu, který příští víkend čeká semifinále v Rusku, totiž poprvé od roku 2007 budou chybět obě nejlepší tenistky; jak světová čtyřka Francesca Schiavoneová, jež se chce soustředit na obhajobu titulu na French Open, tak s bolavým ramenem laborující Flavie Pennettaová.

Safinová znovu hrála s 'kanárem'. Tentokrát sama nadělovala

Dinara Safinová se dočkala: po dvou měsících si připsala letošní premiérovou výhru a na turnaji postoupila do druhého kola. V Kuala Lumpuru na ni nestačila Čínanka Han, která za necelou hodinu prohrála 2-6 0-6. V dalším kole otestuje formu bývalé světové jedničky Lucie Šafářová.

Clijstersová hledala kurt, ale návrat do Wimbledonu si užila

WIMBLEDON ŽENY - Jako školačka, která jde po prázdninách zpátky do školy, se cítila tenistka Kim Clijstersová při svém návratu do Wimbledonu. Bývalá světová jednička dnes na londýnské trávě hrála znovu po čtyřech letech a i když malinko bloudila cestou na kurt číslo dvě, svůj návrat si nadmíru užila

Vögeleová a Briantiová jsou poprvé v semifinále

WTA PORTOROŽ - Na turnaji WTA ve slovinské Portoroži si dvě tenistky odbybou semifinálové premiéry: devatenáctiletá Švýcarka Vögeleová a o deset let starší Italka Briantiová. Mohou se potkat ve finále, v sobotu však narazí na loňskou vítězku Erraniovou, respektive světovou jedničku Safinovou.

Šafářová nestačila na devatenáctiletou Vögeleovou

WTA PORTOROŽ - Česká tenistka Lucie Šafářová nenaplnila v Portoroži roli šesté nasazené a na turnaji ve Slovinsku skončila už ve druhém kole. Fedcupová reprezentantka podlehla v dnešním dvouhodinovém utkání devatenáctileté Švýcarce Stefanii Vögeleové 5-7 6-2 3-6.

Preview: Turnaj WTA v Barceloně

Zatímco na birminghamské trávě se tento týden začne část tenistek pomalu připravovat na blížící se Wimbledon, v Barceloně si další hráčky budou ještě užívat antuku. A k radosti katalánských tenisových fanoušků má letošní ročník zdejšího turnaje nejlepší obsazení ve své krátké historii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist