Domachowska Marta

Domachowska Marta

38
žena
Polsko
Datum nar.:
16. 1. 1986
Výška:
176 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 37.
čtyřhra: - / 62.

V Kodani postoupila Záhlavová i Benešová, Kvitová zase nevyhrála

Úvodní kolo halového turnaje v Kodani zvládly tři ze šesti českých tenistek. V úterý zažila další zklamání Petra Kvitová, jež po Wimbledonu potřetí v řadě končí v prvním kole. Naopak nástrahy úvodního kola zdolaly Sandra Záhlavová i Iveta Benešová, které svým soupeřkám darovaly pouhých sedm gamů.

Clijstersová se vrátila na 'místo činu'. A excelovala

US OPEN ŽENY - Poslední grandslam sezony US Open odstartoval a program na centrálním dvorci zahájila bývalá světová jednička Kim Clijstersová. Belgičanka, jež v New Yorku hrála naposledy před čtyřmi lety, kdy vybojovala svůj jediný grandslamový titul. Teď se po dvouleté pauze vrací k tenisu a na kurtech ve Flushing Meadows v prvním zápase rozhodně nezklamala.

1. den na US Open: Do bojů vstoupí pět českých tenistů

V první hrací den se na US Open představí pět českých tenistů. V pondělí rozehrají poslední grandslamový turnaj sezony Radek Štěpánek, Jan Hernych, Iveta Benešová, Lucie Hradecká a Barbora Záhlavová-Strýcová.

Z kvalifikace postoupily dvě Češky. Rosol neuspěl ani na desátý pokus

US OPEN kvalifikace - Závěrečného grandslamu sezony US Open se zúčastní další dvě české tenistky. Přes kvalifikaci do hlavní soutěže postoupily Barbora Záhlavová-Strýcová a Eva Hrdinová. Poslední krok k premiéře na grandslamovém turnaji bohužel neudělal čtyřiadvacetiletý Lukáš Rosol.

Hradecká si na istanbulském betonu zahraje semifinále s Petkovicovou

WTA ISTANBUL - Vypadalo to na snadné čtvrtfinálové vítězství, nakonec byla Lucie Hradecká ráda, že si postup přes Polku Domachowskou vybojovala ve třech setech. Potřetí v kariéře tak postoupila do semifinále turnaje WTA. Teď ji ale čeká rozjetá Němka Petkovicová.

Turnaj ve Fezu začal. V Maroku si zahraje i Izraelka Peerová

WTA FES - Izraelská tenistka Šahar Peerová si opět zahraje na turnaji v arabské zemi. Jednadvacetiletá hráčka, která v únoru kvůli svému původu nedostala víza pro vstup do Spojených arabských emirátů, se tento týden představí v marockém Fezu.

Berdych i Zakopalová v Tokiu postoupili

Český tenista Tomáš Berdych si v Tokiu zahraje ve čtvrtfinále. Ve třetím kole si třiadvacetiletý hráč poradil s šestým nasazeným Tommym Robredem, kterého porazil 7-6 a 6-2. Set v japonské metropoli neztratila ani Klára Zakopalová, která zdolala Polku Domachowskou 6-3 a 6-0.

Kvitová světovou jedničku "kousala", na postup to nestačilo

WTA MONTREAL - Česká tenistka Petra Kvitová vypadla ve druhém kole turnaje v Montrealu se světovou jedničkou Anou Ivanovičovou, ale favorizované Srbce odolávala téměř dvě hodiny. Vítězka turnaje z roku 2006 nakonec osmnáctiletou Češku ve středu porazila 6-3 4-6 6-3 a udržela si šanci na setrvání v čele žebříčku. Z turnaje se po postupu do 3. kola odhlásila Ruska Šarapovová.

Berdych a Nadal pokračují, Nalbandian s Gasquetem končí

Noční zápasy v Miami přinesly další překvapení na úkor hráčů světové desítky; Argentinec David Nalbandian prohrál s Xavierem Malissem a Richard Gasquet po boji podlehl Tursunovovi z Ruska. Naopak hladké výhry se dočkal Tomáš Berdych. Nezaváhal ani Rafael Nadal, turnajová a světová dvojka. Mezi ženami uspěla domácí Venus Williamsová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist