Glatch Alexa

Glatch Alexa

34
žena
USA
Datum nar.:
10. 9. 1989
Výška:
183 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 102.
čtyřhra: 811. / 98.

Vaidišová zvládla vstup do turnaje i v Las Vegas, zdolala Glatchovou

ITF LAS VEGAS - Nicole Vaidišová i na druhém turnaji po více než čtyřleté pauze postoupila do 2. kola. Na úvod podniku ITF v Las Vegas česká tenistka otočila zápas s domácí Alexou Glatchovou, jež po zranění ruky hrála poprvé od loňského Wimbledonu. Dnes do turnaje vstoupí také nasazená jednička Tereza Smitková.

Siniaková se kvalifikovala na turnaj WTA v Miami! Postoupili i Plíšková a Hájek

WTA & ATP MIAMI - Tak tohle Kateřina Siniaková možná nečekala ani ve snu. Už v 16 letech totiž dostala poprvé šanci zahrát si v kvalifikaci turnaje WTA, a to hned na velmi prestižním klání v Miami, a své příležitosti se chopila fantasticky. Na Floridě porazila Minellaovou i Glatchovou a zajistila si start v hlavní soutěži čtyřmilionového podniku ve společnosti největších tenisových es.

Hradecká zápas ukončit nedokázala, v Carlsbadu dohrála

WTA CARLSBAD - Lucie Hradecká si nechala mezi prsty uniknout postup do 2. kola turnaje Premier v Carlsbadu. Česká tenistka měla proti Razzanové na své straně hned několikrát slibný náskok, neproměnila ale ani mečbol a prohrál už pátý zápas v řadě.

Kvitová: Jsem ráda, že pršelo

Česká tenisová jednička Petra Kvitová byla před utkáním v prvním kole Wimbledonu s Američankou Alexou Glatchovou nervózní, ale byla ráda, že se jí podařilo prosadit především dobrým podáním. Ocenila také, že kvůli dešti hrála místo pondělí až dnes a mohla si po náročném turnaji v Eastbourne odpočinout.

Češkám se daří. Ve 2. kole je Kvitová, Záhlavová-Strýcová, Benešová, Šafářová a Zakopalová

Petra Kvitová úspěšně zahájila obhajobu loňského semifinále ve Wimbledonu. Ve svém letošním úvodním utkání si česká jednička bez problémů poradila s Američankou Glatchovou a postoupila do dalšího kola. V něm jsou i Barbora Záhlavová-Strýcová a Iveta Benešová, která vyřadila svou krajanku Sandru Záhlavovou.

2. den ve Wimbledonu: Do hry zasáhne až 13 Čechů

Až na Tomáše Berdycha, který stihl úspěšně odehrát své utkání prvního kola Wimbledonu před začátkem deště, by se měli dnes na londýnské trávě představit všichni zbývající čeští tenisté. V druhém dnu turnaje má přijít na řadu jedenáct českých žen a dva muži.

1. den ve Wimbledonu: Soutěž začíná pro sedm Čechů či Nadala

Zítra na trávě v All England Clubu začíná tenisový svátek - Wimbledon. První hrací den do třetího grandslamu sezony vstoupí sedm českých tenistů včetně největších nadějí Berdycha s Kvitovou, ale také loňský vítěz mužské dvouhry a světová jednička Rafael Nadal.

Wimbledon: Kvitová zahájí proti Glatchové, Plíšková vyzve Bartoliovou

Wimbledon již zná svůj kompletní los. Do pavouků dvouher byla zakomponována také jména úspěšných kvalifikantek a jediná Češka Kristýna Plíšková na úvod vyfasovala bývalou finalistku Marion Bartoliovou. Loňská semifinalistka Petra Kvitová se utká s Američankou Glatchovou.

V 2. kole kvalifikace na sebe narazí Plíšková s Birnerovou

WIMBLEDON - Do závěrečného kola kvalifikace o postup do hlavní soutěže Wimbledonu se utkají dvě české tenistky: vítězka loňské juniorky Kristýna Plíšková a Eva Birnerová. Další Češi už v kvalifikaci dohráli.

Záhlavová-Strýcová v Kodani postupuje

Barbora Záhlavová-Strýcová je první českou tenistkou, která na halovém turnaji v Kodani postoupila do druhého kola. Ve svém úvodním utkání porazila Švédku Arvidssonovou hladce 6-2 a 6-1 a připsala si tak první vítězství po dvou měsících.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist