Hruncakova Viktoria

Hruncakova Viktoria

25
žena
Slovensko
Datum nar.:
11. 5. 1998
Výška:
180 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 145. / 43.
čtyřhra: 100. / 27.

Muchová zahodila jasné vedení a čtyři mečboly, Nosková si po skoro půlroce zahraje čtvrtfinále na okruhu WTA

Karolína Muchová (26) musela i ve druhém zápase ve Varšavě dohánět manko setu, a přestože to vypadalo na nakonec hladký postup, s turnajem se rozloučila už ve druhém kole. Finalistka nedávného French Open zahodila vedení 5:1 v rozhodující sadě i čtyři mečboly na servisu a s Rebeccou Šramkovou (26) prohrála 5:7, 6:3, 5:7. Česko-slovenské derby naopak zvládla Linda Nosková (18) a po skalpu Viktórie Hrunčákové (25) si po téměř půlroce zahraje čtvrtfinále turnajů WTA.

Hrunčáková přerušila šňůru čtvrtfinálových nezdarů. O první finále si zahraje s Kuděrmetovovou

WTA HERTOGENBOSCH - Viktória Hrunčáková, za svobodna Kužmová, na trávě v Hertogenboschi porazila 6-4 6-4 americkou teenagerku Ashlyn Kruegerovou, přerušila sérii osmi čtvrtfinálových porážek a počtvrté v kariéře a po více než čtyřech letech postoupila do semifinále turnaje WTA. O premiérové finále si 25letá Slovenka zahraje s nejvýše nasazenou Veronikou Kuděrmetovovou.

Brenda Fruhvirtová a Bejlek prošly kvalifikací French Open. Hlavní soutěž si zahraje 12 Češek

Brenda Fruhvirtová (16) debutovala na dospělých grandslamech na lednovém Australian Open a také v Paříži prošla tříkolovou kvalifikací, ačkoli v úvodním zápase čelila mečbolu. V přímém souboji o hlavní soutěž smetla 6:3, 6:0 domácí Alice Robbeovou (23). O pár minut před ní uspěla Sára Bejlek (17), která přehrála 6:4, 6:4 Slovenku Viktórii Hrunčákovou (25) a zvládla grandslamovou kvalifikaci potřetí v řadě. V hlavní fázi antukového majoru tak bude 12 Češek.

Nosková v Lyonu potvrdila roli favoritky a prošla kvalifikací

WTA LYON - Linda Nosková na druhém ze tří letošních turnajů prošla kvalifikací a usazuje se mezi širší světovou špičkou. V hale v Lyonu 17letá Češka neztratila v dvoukolovém sítu ani set, dnes si v rozhodujícím utkání poradila 6-3 6-2 se Slovenkou Viktórií Kužmovou. Do hlavní soutěže vstoupí soubojem s Garbiňe Muguruzaovou.

Raducanuová je opět zraněná. V Aucklandu si podvrtla kotník a spílala na kluzký povrch

WTA AUCKLAND - Vítězka předloňského US Open Emma Raducanuová už popáté za posledních 12 měsíců vzdala rozehraný zápas a znovu je na listině zraněných hráček. 20letá Britka sice ve druhém kole turnaje v Aucklandu nadělila Slovence Viktórii Kužmové kanára, ale v závěru druhého setu si na kluzkém kurtu podvrtla kotník a za stavu 6-0 a 5-7 utkání skrečovala.

Nosková a Kolář jsou ve 3. kole kvalifikace French Open, Fruhvirtová vypadla

FRENCH OPEN - Vítězka loňské juniorky Linda Nosková na antuce v Paříži porazila Švýcarku Conny Perrinovou a při premiéře v kvalifikaci grandslamu postoupila do závěrečného třetího kola. Do stejné fáze se dostal také Zdeněk Kolář, který rovněž usiluje o premiéru v hlavní soutěži. Naopak další debutující sedmnáctiletá Češka Linda Fruhvirtová končí, byť měla zápas se Slovenkou Viktórií Kužmovou dobře rozehraný.

Prostějov ukončil čtyřleté čekání na 18. titul. Dramatické finále se Spartou rozhodli Lehečka s Kolářem

TENISOVÁ EXTRALIGA - Tenisté Prostějova poosmnácté v historii a poprvé od roku 2017 vyhráli Tenisovou extraligu. Triumf v soutěži smíšených družstev slaví v Milovicích po finálové výhře 5-4 nad loňskými šampiony TK Sparta Praha.

Do finále Tenisové extraligy postoupili opět Prostějov a Sparta

Ve finále Tenisové extraligy smíšených družstev se stejně jako před rokem utkají Prostějov a pražská Sparta, která loni získala titul po dvaceti letech. Soutěž vyvrcholí v pátek v Milovicích.

Švýcarky porazily Němky a s Češkami si to rozdají o semifinále. Slovenky udržely naději

BILLIE JEAN KING CUP - České tenistky se na finálovém turnaji Billie Jean King Cupu v Praze utkají o postup do semifinále ve čtvrtek v přímém souboji se Švýcarkami. Ty porazily Němky 3-0 poté, co o výhře rozhodly už ve dvouhrách Viktorija Golubicová a Belinda Bencicová po obratu proti Angelique Kerberové. Teoretickou naději na postup udržely Slovenky, které zaskočily Američanky.

Čtyřhru na tenisovém Prague Open ovládly Hradecká s Bouzkovou. Vítězíme, protože jsme si sedly, na kurtu máme pohodu

LIVESPORT PRAGUE OPEN - Lucie Hradecká a Marie Bouzková získaly na Prague Open druhý společný titul ve čtyřhře. V dnešním finále v pražské Stromovce porazily 7-6 6-4 turnajové jedničky Slovenku Viktórii Kužmovou a Ninu Stojanovičovou ze Srbska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist