Lopes Ekaterina

Lopes Ekaterina

36
žena
Rusko
Datum nar.:
18. 12. 1987
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 136.
čtyřhra: - / 142.

Šafářová udolala Safinovou, je ve čtvrtfinále

Lucie Šafářová postoupila v Kuala Lumpuru mezi nejlepších osm tenistek. Česká hráčka potřebovala k vítězství nad bývalou světovou jedničkou Dinarou Safinovou dvě a čtvrt hodiny, Rusku ale nakonec porazila 6-3 4-6 a 6-3. O semifinále si zahraje s druhou nasazenou Marion Bartoliovou.

Kuzněcovová vykročila za obhájením titulu hladkou výhrou

FRENCH OPEN ženy - Ruska Světlana Kuzněcovová si zajistila postup do druhého kola tenisového Roland Garros, kde obhajuje loňský titul. Suverénně prolétla úvodním zápasem také Slovenka Dominika Cibulková.

Dementěvová v Malajsii dál hladce postupuje

Už dva tituly letos získala ruská tenistka Jelena Dementěvová a v Kuala Lumpur jako nasazená jednička rázně míří za dalším. Po hladké výhře v prvním kole Dementěvová bez problémů přešla i přes Srbku Jovanovskou a v úvodních dvou zápasech zatím ztratila jen osm gamů.

Zakopalová udolala Voráčovou a je letos poprvé ve čtvrtfinále

WTA MARBELLA - Po nečekaném středečním vítězství nad světovou jedničkou Serenou Williamsovou zvládla tenistka Klára Zakopalová na turnaji v Marbelle i duel s krajankou Renatou Voráčovou a letos postoupila poprvé do čtvrtfinále.

Kristýna Plíšková dohrála, Češkám se nedařilo ani v kvalifikaci

WTA PRAHA - Na pražské štvanici dnes byly odehrány tři duely 1. kola. V nich se představila první z pěti českých zástupkyní v hlavní soutěži. Kristýna Plíšková však dokázala proti Italce Vinciové uhrát pouze dva gamy a s turnajem se musela rozloučit hned po prvním dnu. Ve hře o hlavní soutěž byly ještě tři domácí tenistky, všechny však své dnešní kvalifikační zápasy prohrály 1-2 na sety.

Benešová v Latině zničila všechny soupeřky

Ve své suverénní představení proměnila česká tenistka Iveta Benešová turnaj kategorie ITF v italské Latině, kde se hrálo o celkové dotace ve výši 50.000 dolarů. Pětadvacetiletá Benešová totiž v průběhu celého týdne ztratila dohromady pouhých 12 gamů a získala svůj čtvrtý titul kategorie ITF.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist