Navarro Emma

Navarro Emma

22
žena
USA
Datum nar.:
18. 5. 2001
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 23. / 20.
čtyřhra: 237. / 231.

Šwiateková poslala Polsko na finálový turnaj BJK Cupu, kvalifikační utkání vyhrály i Slovenky

Iga Šwiateková (22) dle očekávání zvládla v kvalifikaci na finálový turnaj Billie Jean King Cupu obě dvouhry a výrazně pomohla Polsku k jednoznačnému vítězství nad Švýcarkami v Bielu. Světová jednička přehrála 6:4, 6:3 Céline Naefovou (18) a přidala třetí bod. Postup na finálové klání pro 12 týmů ve španělské Seville slavily také Američanky, Britky, Slovenky, Australanky, Japonky, Němky a po parádním obratu i Rumunky.

Wozniacká prohrála s Kalininovou i v deštivém Charlestonu, Azarenková hladce vyhrála

WTA CHARLESTON - Ve středu se v deštěm dlouho bičovaném Charlestonu představily dvě bývalé světové jedničky a tenisové maminky. Zatímco bývalá šampionka Caroline Wozniacká (33) z Dánska nestačila na druhé akci po sobě na Ukrajinku Anhelinu Kalininovou (27), Běloruska Viktoria Azarenková (34) nedala šanci Italce Elisabettě Cocciarettové (23)..

Sabalenkové se po triumfu v Melbourne nedaří. V Indian Wells končí v osmifinále na Navarrové

WTA INDIAN WELLS - Aryna Sabalenková (25) po lednovém obhájení triumfu na Australian Open prohrála dva ze čtyř zápasů a druhý turnaj po sobě opouští nečekaně brzy. Na podniku WTA 1000 v Indian Wells světová dvojka a loňská finalistka nestačila už v osmifinále na domácí Emmu Navarrovou (22), která zvítězila 6:3, 3:6, 6:2, připsala si nejcennější skalp kariéry a postoupila do svého největšího čtvrtfinále. To by ji teoreticky mohlo vystřelit do TOP 20.

Naposledy jako teenagerka. Gauffová před 20. narozeninami vyhrála 157 duelů

WTA INDIAN WELLS - Coco Gauffová (19) v Indian Wells dopsala jednu z kapitol své kariéry. Ve dvouhře odehrála poslední zápas jako teenagerka, přičemž v této roli zaznamenala úctyhodných 157 vítězství. Na podnicích WTA 1000 vyhrála 51 zápasů, čímž stanovila nové maximum. Naposledy jako náctiletá si poradila ve dvou setech s Italkou Luciou Bronzettiovou (25), další duel odehraje 'až' v den svých 20. narozenin proti Elise Mertensové (28).

Hvězdnou exhibici v mixu vyhráli Shelton s Navarrovou. Po 53 fiftýnech získali šek na 200 tisíc dolarů

Na předvečer prvního dne 'pátého grandslamu' v Indian Wells pořadatelé připravili fanouškům předkrm v podobě exhibičního turnaje pro osm smíšených dvojic. Každý zápas Tie Break Tens se hrál na deset vítězných bodů a šek na 200.000 dolarů získali po odvrácení mečbolu a třech výhrách domácí Ben Shelton a Emma Navarrová. Ve finále porazili španělsko-řeckou dvojici Paula Badosaová a Stefanos Tsitsipas.

Pegulaová i Navarrová v San Diegu dohrály. Překvapivé finále obstarají Kosťuková a Boulterová

Místo očekávaného domácího derby má finále podniku kategorie WTA 500 v San Diegu velmi překvapivé složení. Nejvýše nasazená a největší favoritka Jessica Pegulaová (30) totiž nestačila 6:7, 1:6 na Martu Kosťukovou (21) a ještě předtím turnajová trojka Emma Navarrová (22) podlehla 3:6, 1:6 Katie Boulterové (27), která vyřadila už tři nasazené hráčky a stejně jako Ukrajinka si zahraje své největší finále.

Pegulaová po problémech s krkem postoupila do semifinále, v San Diegu narazí na Kosťukovou

WTA SAN DIEGO - Světová pětka Jessica Pegulaová (30), jež šest týdnů laborovala se zraněním krku, dál úspěšně pokračuje ve svém prvním turnaji po Australian Open a rozchodu s trenérem Davidem Wittem. Do semifinále domácího podniku WTA 500 v San Diegu postoupila po výhře 6:1, 2:6, 6:2 nad Ruskou Annou Blinkovovou (28), s níž upravila vzájemnou bilanci na 3:0. O místo ve finále si nejvýše nasazená Američanka zahraje s Ukrajinkou Martou Kosťukovou (21) , jež zdolala rovněž ve třech setech Anastasii Pavljučenkovovou (32).

Siniaková prohrála na druhém turnaji v řadě s Navarrovou, v San Diegu do čtvrtfinále neprošla

Kateřina Siniaková (27) prohrála s Emmou Navarrovou (22) v prvním kole na svém posledním turnaji v Dubaji a recept nenašla ani na probíhající pětistovce v kalifornském San Diegu. Tentokrát na Američanku nestačila 3:6, 6:3, 1:6 a stále čeká na první letošní čtvrtfinálovou účast. Nasazená trojka se ve čtvrtfinále střetne s kvalifikantkou Darjou Savilleovou (29).

Siniaková v Dubaji nedopodávala úvodní zápas s Navarrovou, servis ji zradil pětkrát v řadě

WTA DUBAJ - Kateřina Siniaková (27) teprve podruhé v sezoně prohrála úvodní zápas, vstup do hlavní soutěže v neděli nezvládla na svém nepříliš oblíbeném turnaji se štědrou dotací v Dubaji. Česká tenistka na podniku WTA 1000 vedla nad ve formě hrající 23. hráčkou světa Emmou Navarrovou (22) 6:4 a 5:3, ale pak ztratila šest her po sobě, pětkrát v řadě prohrála game při svém podání a Američance po více než dvou a půl hodinách boje i vinou 55 nevynucených chyb podlehla.

Navarrová slaví premiérový triumf, v Hobartu přemohla dvojnásobnou šampionku Mertensovou

WTA HOBART - Američanka Emma Navarrová (22) vyhrála ve finále v australském Hobartu souboj dvou nejvýše nasazených hráček. V sobotním finále porazila zdejší dvojnásobnou vítězku z let 2017 a 2018 Belgičanku Elise Mertensovou (28). Na první pokus vybojovala svůj premiérový titul po třísetové bitvě 6:1, 4:6, 7:5.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist