Nosková Linda

Nosková Linda

19
žena
Česká republika
Datum nar.:
17. 11. 2004
Výška:
179 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 29. / 28.
čtyřhra: 90. / 90.

Bejlek si v Madridu vyšlápla i na Kalinskou, bez problémů do třetího kola postoupila také Vondroušová

WTA MADRID - Sára Bejlek (18) na antukové tisícovce v Madridu navázala na premiérovou výhru na okruhu WTA a první skalp členky TOP 50. Dva dny po výhře nad Annou Blinkovovou si vyšlápla i na 25. hráčku světa Annu Kalinskou (25), kterou přehrála 6:1, 6:4 a včetně kvalifikace přidala čtvrtou výhru v řadě. Do třetího kola z českých tenistek postoupila ještě nasazená Markéta Vondroušová (24), naopak Linda Nosková (19) poprvé od loňského srpna nezvládla své úvodní vystoupení a Barbora Krejčíková (28) i ve druhém duelu po dvouměsíční pauze neudržela vedení 1:0 na sety.

Nosková sehraje souboj teenagerek s Andrejevovou, v akci budou i Vondroušová, Krejčíková a Bejlek

V rámci pátečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se představí kvarteto českých tenistek. Do turnaje vstoupí po volném losu v prvním kole Markéta Vondroušová, Barbora Krejčíková a Linda Nosková, kterou čeká souboj teenagerek s Mirrou Andrejevovou. O postup mezi nejlepší dvaatřicítku zabojuje také kvalifikantka Sára Bejlek. Obhajobu titulu odstartují Carlos Alcaraz a Aryna Sabalenková.

Vondroušová ve Stuttgartu stále neztratila set a je ve čtvrtfinále, Nosková dohrála

WTA STUTTGART - Markéta Vondroušová (24) nepovolila po Donně Vekičové set ani Anastasii Potapovové (23) a po vítězství 7:6, 6:1 poprvé postoupila na tradičně silně obsazené antukové pětistovce ve Stuttgartu do čtvrtfinále. Úřadující wimbledonská šampionka se v něm utká s finalistkou posledních tří ročníků Arynou Sabalenkovou. Místo mezi nejlepší osmičkou naopak nevybojovala Linda Nosková (19), jež podlehla 0:6, 5:7 Emmě Raducanuové (21) a přišla o možnost se opět utkat se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou (22).

Vondroušová ve Stuttgartu po měsíční pauze porazila Vekičovou. Nosková smetla Ostapenkovou

Markéta Vondroušová (24) vstoupila vítězně do prvního turnaje po měsíční pauze. Ve Stuttgartu zvládla souboj s nebezpečnou Donnou Vekičovou (27) ve dvou setech 6:4, 6:3 a vzájemnou bilanci vylepšila na 2:1. Češka tak zvládla vstup do třetího turnaje v řadě a na německé pětistovce dorovnala své zdejší maximum. Vítěznou premiéru si připsala Linda Nosková (19), která smetla 6:3, 6:1 světovou desítku Jelenu Ostapenkovou (26).

Nosková má za sebou další souboj se Šwiatekovou, v Miami Polce podlehla po třísetové bitvě

WTA MIAMI - Linda Nosková (19) se už potřetí v sezoně a počtvrté za posledních osm měsíců střetla s Igou Šwiatekovou (22) a potřetí s polskou favoritkou prohrála. Ve třetím kole turnaje WTA 1000 v Miami česká tenistka trápila světovou jedničku přes dvě a půl hodiny, než předloňské šampionce usilující o zkompletování Sunshine Double podlehla 7:6, 4:6, 4:6.

Preview: Nosková opět vyzve Šwiatekovou, Macháč změří síly s Murraym. Lehečku čeká vstup do turnaje

V rámci nedělního programu letošního ročníku Miami Open se představí všechny tři zbývající české naděje. Linda Nosková ve třetím kole stejně jako před dvěma týdny v Indian Wells vyzve světovou jedničku Igu Šwiatekovou a pokusí se Polce oplatit porážku z kalifornské pouště. Tomáš Macháč ve svém premiérovém třetím kole na Masters vyzve bývalou světovou jedničku a dvojnásobného šampiona Andyho Murrayho. Jiří Lehečka vstoupí do turnaje soubojem s Alexejem Popyrinem.

Nosková v Miami žádné překvapení nepřipustila, ve třetím kole opět vyzve Šwiatekovou

Linda Nosková (19) si musela na vstup do prestižní tisícovky v Miami kvůli dešti počkat o den déle a už před prvním zápasem na turnaji byla poslední českou nadějí ve dvouhře žen. Talentovaná teenagerka žádné překvapení nepřipustila, kvalifikantku a stou hráčku světa Marii Timofejevovou (20) přehrála 6:4, 6:4. Stejně jako v Indian Wells ve třetím kole narazí na světovou jedničku Igu Šwiatekovou (22).

Preview: Nosková by měla nastoupit k prvnímu zápasu v Miami, Lehečka se na kurt nedostane

V rámci sobotního programu letošního ročníku Miami Open se budou dohrávat z pátku přeložené zápasy. Na kurt by se tak měla dostat i poslední česká zástupkyně ve dvouhře žen Linda Nosková (19), která je proti kvalifikantce Marii Timofejevové (20) jasnou favoritkou. Jiří Lehečka (22) vstoupí do turnaje až v neděli. Ženská dvouhra má na programu také první polovinu duelů třetího kola, za obhajobou titulu vykročí Daniil Medveděv (28).

Preview: Nosková vstoupí do tisícovky v Miami, Macháč vyzve Rubljova a zaútočí na první skalp TOP 10

V rámci pátečního programu letošního ročníku Miami Open odehrají druhé kolo dva Češi. Poslední česká zástupkyně ve dvouhře žen Linda Nosková zahájí své působení na floridské tisícovce soubojem s kvalifikantkou Marií Timofejevovou, proti níž je jasnou favoritkou. Tomáš Macháč vyzve Andreje Rubljova a popere se o svůj první skalp TOP 10 a také premiérové třetí kolo na Masters. Šlágr obstarají Aryna Sabalenková, která absolvuje první zápas po tragické smrti bývalého přítele, s Paulou Badosaovou.

Nosková tentokrát proti světové jedničce Šwiatekové neuspěla, Češky v Indian Wells dohrály

Linda Nosková (19) zazářila na lednovém Australian Open skalpem největší favoritky Igy Šwiatekové (22), ale ve třetím kole na tisícovce v kalifornském Indian Wells recept na světovou jedničku nenašla. Poslední česká naděje ve dvouhře žen prohrála s předloňskou šampionkou navzdory skvělému začátku jednoznačně 4:6, 0:6. Markéta Vondroušová (24) z osobních důvodů k souboji o osmifinále vůbec nenastoupila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist