Rakhimova Kamilla

Rakhimova Kamilla

22
žena
Rusko
Datum nar.:
28. 8. 2001
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 98. / 65.
čtyřhra: 84. / 65.

Bouzková v Bogotě postoupila poprvé do antukového finále, v Kolumbii si zahraje o druhý titul

WTA BOGOTÁ - Marie Bouzková (25) na podniku WTA 250 v kolumbijské Bogotě porazila 6:4, 7:6 Rusku Kamillu Rachimovovou (22) a hned na prvním turnaji pod novým trenérem postoupila pošesté v kariéře do finále. Na antuce už potřetí vylepšila své maximum a může se těšit na souboj o druhý titul, o který si nejvýše nasazená Češka zahraje s domácí šampionkou z roku 2021 Camilou Osoriovou (22).

Bouzková vyhrála tříhodinovou bitvu se Siegemundovou a slaví nejlepší výsledek v sezoně

WTA BOGOTÁ - Marie Bouzková (25) v Bogotě ve svém prvním čtvrtfinále na antukovém turnaji WTA udolala po tříhodinové bitvě 2:6, 6:2, 7:5 německou veteránku Lauru Siegemundovou (36), s níž si poradila i potřetí, a pod nový trenérem okamžitě vyhrála poprvé v sezoně tři zápasy po sobě. O celkově 6. finále, v němž by usilovala o druhý titul, si nejvýše nasazená Češka zahraje s Ruskou Kamillou Rachimovovou (22). Druhou semifinálovou dvojici vytvořily Italka Sara Erraniová (36) a domácí Camila Osoriová (22). Všechny semifinalistky v pátek uspěly po obratu z 0:1 na sety.

Siniaková v Hongkongu otočila duel s Rachimovovou a postoupila do čtvrtfinále

WTA HONGKONG - Kateřina Siniaková (27) postoupila na turnaji v Hongkongu do čtvrtfinále. Česká reprezentantka ve druhém kole vyřadila Rusku Kamillu Rachimovovou (22), přestože úvodní set ztratila v tie-breaku. Nakonec soupeřku, s níž se letos utkala už potřetí, zdolala za bezmála dvě a půl hodiny 6:7, 6:3, 6:1.

Sabalenková je poprvé v osmifinále French Open, Pegulaová ztroskotala na Mertensové

Aryna Sabalenková (25) pokračuje na letošním French Open bez ztráty setu. Světová dvojka ve třetím kole proti Kamille Rachimovové (21) ani jednou nezaváhala na podání a přemožitelku Sáry Bejlek přehrála 6:2, 6:2. Poprvé v kariéře si tak zahraje osmifinále antukového grandslamu. Jessica Pegulaová (29) ani na třetí pokus nenašla recept na Elise Mertensovou (27) a v Paříži překvapivě dohrála už ve třetím kole, a to po jasné porážce 1:6, 3:6.

Muchová na French Open opět vyřadila Sakkariovou. Bejlek a Veselý neuspěli

FRENCH OPEN - Karolína Muchová znovu po roce na Roland Garros vyřadila Mariu Sakkariovou. Letos v prvním kole zdolala světovou osmičku po více než dvou hodinách 7:6, 7:5 a vyhrála třetí vzájemný zápas po sobě. Ze hry venku jsou Sára Bejlek a Jiří Veselý, který ve čtyřech setech trápil Stefanose Tsitsipase.

Muchová v Římě nezaváhala a postupuje. Fruhvirtová schytala další výprask, vypadla i Martincová

WTA ŘÍM - Karolína Muchová zvládla vstup i do svého osmého turnaje v sezoně, v Římě porazila lucky losera Kamillu Rachimovovou a na druhý pokus se dočkala svého prvního vítězství ve Foro Italicu. Linda Fruhvirtová zakončila svůj debut v Římě hned v prvním kole po výprasku od 152. hráčky světa Eleny-Gabriely Ruseové. Na úvod hlavní soutěže vypadla i kvalifikantka Tereza Martincová po prohře s trápící se Alizé Cornetovou.

Mariaová hraje poprvé jako obhájkyně titulu. V Bogotě cestou do finále neztratila ani set

WTA BOGOTÁ - Tatjana Mariaová na antuce v Bogotě porazila v deštěm přerušeném semifinále Britku Francescu Jonesovou a už jen jedna výhra ji dělí od premiérového obhájení titulu. O druhý triumf na okruhu WTA si 35letá Němka zahraje s Američankou Peyton Stearnsovou, jež je ve finále poprvé v kariéře.

Bouchardové nepomohly ani odvrácené mečboly, první čtvrtfinále od září si nezahraje

WTA BOGOTÁ - Eugenie Bouchardová uzavřela své první turnajové vystoupení od lednového Australian Open ve druhém kole a více než půlroční čekání na čtvrtfinálovou účast neukončila. Bývalé světové pětce nepomohly k postupu ani dva odvrácené mečboly v tie-breaku druhé sady, s Kamillou Rachimovovou nakonec po téměř dvouapůlhodinovém boji prohrála.

Siniaková v Monterrey nevyužila mečbol a prohrála přetahovanou s Rachimovovou

WTA MONTERREY - Nejlepší deblistka světa Kateřina Siniaková na semifinále z Méridy na dalším turnaji WTA 250 v Mexiku nenavázala. V Monterrey šestá nasazená Češka podlehla v komorní atmosféře jednoho z vedlejších kurtů po nevyužití mečbolu a bezmála tříhodinové přetahované nyní již osm zápasů neporažené kvalifikantce Kamille Rachimovové, které se povedla odveta za porážku z úvodu sezony.

Siniaková po skreči soupeřky přerušila sérii porážek, jednička Krejčíková v Budapešti vypadla

WTA BUDAPEŠŤ - Tři dny po deblovém triumfu ve Wimbledonu vstoupily Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková do dvouhry na antukovém turnaji WTA 250 v maďarské Budapešti. Siniaková proti loňské finalistce Anhelině Kalininové z Ukrajiny vyhrála první set a stačilo jí to k ukončení série čtyř porážek, naopak nejvýše nasazená Krejčíková nestačila na Číňanku Xiyu Wang.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist