Sharma Astra

Sharma Astra

28
žena
Austrálie
Datum nar.:
11. 9. 1995
Výška:
178 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 126. / 84.
čtyřhra: 192. / 91.

Krejčíková má za sebou úspěšný debut v hlavní soutěži US Open, postoupila i Vondroušová. Martincová ani Bouzková nepřekvapily

US OPEN - Barbora Krejčíková úspěšně zahájila svůj debut v hlavní soutěži US Open, v úvodním kole si bez ztráty servisu poradila s kvalifikantkou Astrou Sharmaovou. Markéta Vondroušová získala 11 her v řadě a přehrála Elenu-Gabrielu Ruseovou. Tereza Martincová ani Marie Bouzková proti nasazeným soupeřkám nepřekvapily a i při své čtvrté účasti v hlavní soutěži newyorského grandslamu skončily v prvním kole.

Kristýna Plíšková v Lausanne neuspěla a letos již podesáté vypadla v prvním kole

WTA LAUSANNE - Kristýna Plíšková na desátém ze 12 letos odehraných turnajů skončila hned v prvním kole hlavní soutěže. Devětadvacetiletá Češka na antuce v deštivém Lausanne neudržela vedení a s kvalifikantkou Astrou Sharmaovou, kterou porazila nedávno v prvním kole Wimbledonu, prohrála 6-2 6-7(4) 1-6.

Do 2. kola Wimbledonu postoupily Muchová, Kr. Plíšková, Siniaková a poprvé i Vondroušová

WIMBLEDON - Českým tenistkám se dnes ve Wimbledonu daří. Karolína Muchová odstartovala hladkým vítězstvím nad Shuai Zhang, finalistkou generálky v Nottinghamu. Kristýna Plíšková po obratu proti lucky loserovi Astře Sharmaové poprvé v sezoně vyhrála zápas hlavní soutěže. Kateřina Siniaková začala drtivou výhrou nad Číňankou Yafan Wang a Markéta Vondroušová si na čtvrtý pokus připsala první wimbledonskou výhru. Již o třetí kolo dnes zabojují Karolína Plíšková a Tereza Martincová.

15letá Linda Fruhvirtová po senzačním čtvrtfinále v žebříčku WTA vylétla o 138 míst

Linda Fruhvirtová v minulém týdnu na zelené antuce v Charlestonu prožila zatím nejlepší týden své kariéry a v žebříčku WTA si polepšila o skvělých 138 míst. Patnáctileté talentované Češce ve světovém hodnocení patří 361. místo. Vítězka turnaje Astra Sharmaová poskočila o 45 příček, šampion monackého Masters Stefanos Tsitsipas je stále pátý.

Sharmaová v Charlestonu otočila finále proti Džabúrové a získala první titul

WTA CHARLESTON 2 - Astra Sharmaová na zelené antuce v Charlestonu získala první titul z turnaje WTA. Ve finále 25letá Australanka narozená v Singapuru zdolala 2-6 7-5 6-1 nejvýše nasazenou Tunisanku Ons Džabúrovou, která naopak i ve druhém finále neudržela nadějné vedení.

Džabúrová i Sharmaová v Charlestonu postoupily podruhé do finále a svedou souboj o premiérový titul

WTA CHARLESTON 2 - Do finále turnaje WTA 250 na zelené antuce v Charlestonu postoupili Ons Džabúrová a Astra Sharmaová, obě si zajistily druhý pokus na zisk premiérového titulu. Nejvýše nasazená Tunisanka v semifinále oplatila Dance Koviničové vyřazení z minulého týdne a cestou do finále ztratila jen třináct gamů ve čtyřech utkáních, Australanka Sharmaová v semifinále zastavila osm zápasů neporaženou Mariu Camilu Osoriovou.

Konec ve čtvrtfinále. Mladičkou Fruhvirtovou v Charlestonu zastavila až Sharmaová

WTA CHARLESTON 2 - Linda Fruhvirtová skončila na svém druhém turnaji WTA ve čtvrtfinále. Na zelené antuce v Charlestonu 15letá Češka ztroskotala až na Australance Astře Sharmaové, 165. hráčce světa podlehla 4-6 3-6.

15letá Fruhvirtová je ve čtvrtfinále! V Charlestonu si poradila i s Navarrovou

WTA CHARLESTON 2 - Linda Fruhvirtová na turnaji WTA v Charlestonu přidala druhou výhru. Velká naděje českého tenistu na zelené antuce v Jižní Karolíně porazila také domácí Emmu Navarrovou a v 15 letech se stala nejmladší čtvrtfinalistkou v historii akcí WTA v Charlestonu.

Sharmaová byla v Bogotě chybou umpira okradena o game. Měla jste se více soustředit na skóre, poučte se, řekla supervisorka

Astra Sharmaová nebude na své letošní vystoupení na turnaji WTA v kolumbijské Bogotě vzpomínat v dobrém. V utkání prvního kola s Giulií Gattovou-Monticoneovou byla totiž okradena o game, když umpirový sudí zahlásil špatné skóre, Australanka se nedohadovala a pokračovala ve hře. Když incident řešila po zápase, supervisorka jí řekla, že se měla více soustředit na skóre než svůj výkon.

Krejčíková je v Melbourne znovu po roce ve finále mixu, letos s Chorvaterm Mektičem

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková si na Australian Open zahraje znovu po roce o titul ve smíšené čtyřhře. Loňská vítězka mixu s Američanem Rajeevem Ramem letos vytvořila dvojici s Chorvatem Nikolou Mektičem, se kterým v dnešním semifinále porazili třetí nasazený kanadsko-finský pár Gabriela Dabrowská a Henri Kontinen 3-6 6-3 10-5.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist