Skupski Neal

Skupski Neal

34
muž
Velká Británie
Datum nar.:
1. 12. 1989
Výška:
183 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 932.
čtyřhra: 10. / 1.

Hsieh a Zieliňský ovládli Melbourne a premiérově triumfovali v mixu. Polák vyhrál grandslam poprvé

Su-Wei Hsieh (38) s Janem Zieliňským (27) se stali šampiony smíšené čtyřhry na letošním Australian Open. Tchajwanka s Polákem ve finále po dvou hodinách a po likvidaci manka setu a brejku a také mečbolu udolali 6:7, 6:4, 11:9 americko-britský tandem Desirae Krawczyková (30), Neal Skupski (34). Pro oba se jedná o premiérový triumf v mixu. Zieliňský kraloval na grandslamech poprvé napříč všemi disciplínami, Hsieh má šest trofejí z klasické čtyřhry.

Davis Cup zná osmičku čtvrtfinalistů. Češi v listopadu vyzvou Finy, nebo Australany

Skupinová fáze finálového turnaje Davisova poháru byla dohrána. Postup mezi osm nejlepších zemí vyřazovací části týmové soutěže, která se uskuteční na konci listopadu v Málaze, si v neděli v domácím prostředí zajistili jako poslední Italové a Britové. Před úterním losem se tak zúžil okruh čtvrtfinálových soupeřů českých tenistů, kteří se utkají s Australany, nebo překvapením posledních dnů Finy.

Čtyřhru ve Wimbledonu dobyli Koolhof a domácí Skupski. Brit je druhým domácím šampionem v open éře

Wesley Koolhof (34) a Neal Skupski (33) získali první grandslamový titul ve čtyřhře mužů a také devátou společnou trofej. Nizozemec a Brit, kteří už ale triumfovali v mixu, přehráli ve finále Wimbledonu 6:4, 6:4 Marcela Granollerse (37) a Horacia Zeballose (38). Skupski je v této disciplíně teprve druhým domácím šampionem nejslavnějšího turnaje v open éře. Set dokázali vítězům sebrat pouze Adam Pavlásek s Arielem Beharem.

43letý Ind Bopanna se stal nejstarším vítězem Masters. V Indian Wells triumfoval s Ebdenem

ATP INDIAN WELLS - Rohan Bopanna a Matthew Ebden v Indian Wells zdolali v rozhodujícím super tie-breaku nejvýše nasazený pár Wesley Koolhof a Neal Skupski a už druhý ze šesti společných turnajů proměnili v titul. Ind se ve 43 letech stal nejstarším vítězem turnajů Masters 1000, 35letý Australan vyhrál akci této kategorie poprvé v kariéře.

Jako teprve druzí v open éře! Ram a Salisbury obhájili titul na US Open

US OPEN - Domácí Rajeev Ram a Brit Joe Salisbury na US Open obhájili titul ve čtyřhře. Na newyorském grandslamu to dokázali jako teprve druhý pár v open éře. Ve finálovém souboji dvou nejvýše nasazených párů porazili nizozemsko-britskou dvojici Wesley Koolhof, Neal Skupski 7-6(4) 7-5.

Krawczyková a Skupski ve Wimbledonu obhájili triumf v mixu a napodobili sourozence Sukovy

WIMBLEDON - Wimbledon zná první letošní šampiony. Desirae Krawczyková a Neal Skupski ve finále smíšené čtyřhry porazili 6-4 6-3 australské duo Matthew Ebden a Samantha Stosurová a obhájili loňský triumf. To se na trávě v All England Clubu povedlo naposledy před 25 lety sourozencům Heleně a Cyrilu Sukovým.

Hurkacz s Isnerem mají z Miami trofej už i ze čtyřhry. Američan zkompletoval Sunshine Double

Hubert Hurkacz a John Isner na Masters 1000 v Miami mají jako teprve třetí a čtvrtý tenista v historii vítěznou trofej ze dvouhry i ze čtyřhry (po Richardu Krajickovi a Rogeru Federerovi). Letošní debl polsko-americký pár ovládl po finálové výhře 7-6 6-4 nad párem Wesley Koolhof a Neil Skupski. Američan navíc jako druhý v historii zkompletoval deblový 'Sunshine Double' se dvěma různými partnery, před dvěma týdny v Indian Wells triumfoval s Jackem Sockem.

Němečtí tenisté v Innsbrucku otočili souboj s Brity a po 14 letech jsou v semifinále Davis Cupu

DAVIS CUP - Němečtí tenisté jsou poprvé od roku 2007 v semifinále Davis Cupu. Ve čtvrtfinále v Innsbrucku zdolali 2-1 Velkou Británii, o body se postarali Jan-Lennard Struff proti Cameronu Norriemu a deblisté Kevin Krawietz s Timem Pützem.

Krawczyková po French Open vyhrála mix i ve Wimbledonu. Tentokrát s Britem Nealem Skupským

WIMBLEDON - Desirae Krawczyková vyhrála mix už na druhém grandslamu v řadě. Po triumfu na French Open s Joem Salisburym ovládla smíšenou čtyřhru i ve Wimbledonu, kde po boku jiného Brita Neala Skupského ve finále porazila 6-2 7-6(1) právě Salisburyho a jeho krajanku Harriet Dartovou. Skupski na grandslamech získal svou první trofej.

Chorvaté Mektič s Pavičem mají už čtvrtý letošní titul, poprvé vyhráli turnaj Masters

ATP MIAMI - Nikola Mektič a Mate Pavič proměnili sedmý společný turnaj v již čtvrtý a dosud nejcennější triumf. V Miami slaví první titul z turnaje Masters 1000, když v pěti zápasech neztratili ani set. Ve finále porazili 6-4 6-4 britský pár Dan Evans Neal Skupski.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist