Xu Yi-Fan

Xu Yi-Fan

35
žena
Čína
Datum nar.:
8. 8. 1988
Výška:
165 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 148.
čtyřhra: 41. / 8.

Letošní Wimbledon má první vítěze. Mix ovládli Kičenoková s Pavičem

Ljudmila Kičenoková s Matem Pavičem vypadli před šesti lety ve Wimbledonu už ve čtvrtfinále, ale letos i díky odvrácenému mečbolu nejslavnější turnaj ovládli. Ve finále přemohli 6:4, 6:7, 6:3 Yi-Fan Xu a Jorana Vliegena. Ukrajinka odehrála své první grandslamové finále napříč všemi disciplínami, Chorvat triumfoval v mixu už potřetí a na grandslamech celkově pošesté.

O moc rychleji to nešlo. Krejčíková se Siniakovou už slaví postup do semifinále Turnaje mistryň

TURNAJ MISTRYŇ - Sotva na Turnaji mistryň začal 3. hrací den, slaví už Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou postup do semifinále. České obhájkyně titulu totiž v texaském Fort Worth vyhrály i druhý zápas ve dvou setech, s Číňankami Yi-Fan Xu a Zhaoxuan Yang si dnes poradily dvakrát 6-3.

Mise zahájena. Loňské šampionky Krejčíková se Siniakovou začaly Turnaj mistryň i počtvrté vítězstvím

TURNAJ MISTRYŇ - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková i počtvrté v kariéře vstoupily do Turnaje mistryň vítězstvím. Letos české obhájkyně titulu v zahajovacím duelu porazily 6-4 6-3 americko-nizozemský pár Desirae Krawczyková a Demi Schuursová.

Siegemundová se Zvonarevovou vyhrály čtyřhru na letošním US Open

US OPEN - Laura Siegemundová a Věra Zvonarevová ovládly hned svůj první společný turnaj a na US Open slaví titul. Německo-ruská dvojice ve finále přehrála dvakrát 6-4 nasazené trojky Nicole Melicharovou a Yi-Fan Xu. Zatímco Siegemundová si finále debla žen na grandslamech zahrála poprvé, Zvonarevová slaví třetí grandslamový triumf.

45letá Peschkeová má 35. deblový titul. V New Yorku slaví první triumf se Schuursovou

WTA NEW YORK - První velký turnaj WTA ve čtyřhře po koronavirové pauze vyhrály 45letá Květa Peschkeová s Nizozemkou Demi Schuursovou. V New Yorku ve finále generálky na US Open zdolaly 6-1 4-6 10-4 americko-čínské duo Nicole Melicharová a Yi-Fan Xu a získaly první společný titul. Česká veteránka slaví svůj celkově 35. deblový triumf.

Jastremská v Adelaide zdolala Sabalenkovou a zahraje si o svůj největší titul

WTA ADELAIDE - Dajana Jastremská v Adelaide ve svém vůbec prvním semifinále mimo nejnižší podniky International zdolala Arynu Sabalenkovou, se kterou vyhrála i třetí souboj, a bez ztráty setu postoupila do svého největšího finále. Devatenáctiletá Ukrajinka bude zítra proti světové jedničce Ashleigh Bartyové bojovat o prodloužení své neporazitelnosti ve finálových bojích, všechny tři předchozí vyhrála.

Krejčíková se Siniakovou na Turnaji mistryň končí ve skupině a neobhájí loňské finále

TURNAJ MISTRYŇ - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková na Turnaji mistryň v Shenzhenu prohrály přímý souboj o semifinále se Samanthou Stosurovou a Shuai Zhang. České duo přitom ve druhé sadě vedlo už 5-1 a mělo v jejím průběhu celkem sedm setbolů, i tak loňské finalistky po bitvě prohrály 3-6 6-7(7) a končí ve skupině. Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh v Shenzhenu poprvé prohrály, přesto ovládly Fialovou skupinu.

Strýcová se Su-Wei Hsieh i Krejčíková se Siniakovou začaly v Shenzhenu vítězně

TURNAJ MISTRYŇ - České deblistky mají za sebou vítězný vstup do Turnaje mistryň. Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh zdolaly 2-1 na sety australsko-čínské duo Samantha Stosurová a Shuai Zhang, Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou pak přehrály ve dvou setech kanadsko-čínskou dvojici Gabriela Dabrowská a Yi-Fan Xu.

Strýcová společně se Su-Wei Hsieh vyhrála Wimbledon! První grandslamový titul z ní udělá světovou jedničku

WIMBLEDON - Barbora Strýcová si ve 33 letech zahrála poprvé ve finále grandslamu a svou premiéru vyšperkovala triumfem. Životní úspěch slaví ve Wimbledonu po boku Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu, se kterou ve finále přehrály 6-2 6-4 kanadsko-čínskou dvojici Gabriela Dabrowská a Yi-Fan Xu. Česká tenistka se tak stane poprvé v kariéře deblovou světovou jedničkou.

Strýcová je poprvé ve finále grandslamu! Ve Wimbledonu si zahraje o deblový titul i post jedničky

WIMBLEDON - Co se včera Barboře Strýcové nepovedlo ve dvouhře, dokázala dnes ve čtyřhře. Třiatřicetiletá Češka na šestý pokus uspěla v deblovém semifinále grandslamu, když společně se Su-Wei Hsieh porazily nejvýše nasazené duo Timea Babosová a Kristina Mladenovicová a postoupily do finále. O titul, který by Strýcové zajistil post nejlepší deblistky světa, si česko-tchajwanská dvojice zahraje proti páru Gabriela Dabrowská a Yi-fan Xu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist