Lojda Dusan

Lojda Dusan

36
muž
Česká republika
Datum nar.:
8. 3. 1988
Výška:
188 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 161.
čtyřhra: - / 285.

V Liberci si zahrají přemožitelé Federera a Nadala

Česká naděje Jiří Veselý a dva nedávní přemožitelé největších tenisových hvězd se objeví příští týden na challengeru v Liberci. Jedničkou turnaje Svijany Open s dotací 30 tisíc eur by měl být Argentinec Federico Delbonis, který minulý týden porazil v Hamburku Rogera Federera, a přihlášen je také Belgičan Steve Darcis, který letos ve Wimbledonu vyřadil Rafaela Nadala.

Ani jeden z kvarteta českých tenistů dnes na Štvanici neuspěl

Ze sedmi českých tenistů zůstal po prvním kole štvanického challengeru ve hře už jen Ivo Minář. V druhý hrací den se s dvouhrou na Prague Open rozloučili Dušan Lojda, Lukáš Maršoun, Jan Šátral a Dominik Süč.

České souboje vyhráli favorité, postupují Rosol, Štěpánek, Hájek i Veselý

Lukáš Rosol prošel už do čtvrtfinále challengeru Czech Open v Prostějově. Druhý nasazený hráč dnes pod zataženou střechou porazil krajana Dušana Lojdu 7-5 a 6-3. Nezaváhal ani Radek Štěpánek, který si poradil s dalším českým tenistou Janem Mertlem 6-1 6-7 a 6-4. Ve večerních hodinách uspěli po třísetových bitvách také Jan Hájek a Jiří Veselý.

Veselého dělí už jen skalp Roberta od grandslamové premiéry, v kvalifikaci postupují i všechny Češky

FRENCH OPEN - Devatenáctiletý Jiří Veselý úspěšně bojuje o svůj premiérový start na grandslamovém turnaji. Zřejmě největší talent současného českého tenisu v kvalifiakaci na Roland Garros zvládl už dvě ze tří překážek, tou poslední bude domácí Robert. Ve třetím kole jsou také Sandra Záhlavová, Barbora Záhlavová-Strýcová a Eva Birnerová.

Jubilejní Prosperita Open nabídne čtyři hráče z první stovky

Nejlepší obsazení ve své historii nabídne díky zdvojnásobené dotaci ve výši 100 tisíc dolarů jubilejní desátý ročník ostravského challengeru Prosperita Open. Jedničkou je český daviscupový reprezentant Lukáš Rosol, z první stovky žebříčku ATP jsou v pavouku nalosováni ještě Jan Hájek, Slovinec Aljaž Bedene a Francouz Guillame Rufin.

Ostrava navýšila dotaci, letošní hvězdou bude Rosol

Český daviscupový reprezentant Lukáš Rosol bude nejvýše nasazeným hráčem letošního challengeru Prosperita Open 2013 v Ostravě. Turnaj, který se na antuce v Komenského sadech bude hrát mezi 27. dubnem a 5. květnem, v tomto ročníku poprvé navýšil dotaci na 100 tisíc dolarů.

Lojda v Praze utrpěl debakl s Kližanem a do čtvrtfinále nepostoupil

CHALLENGER PRAHA - Dušan Lojda si na pražském challengeru čtvrtfinále nezahraje. Český hráč dnes na pražské Štvanici podlehl ve druhém kole turnaje CNGvitall Prague Open Slovákovi Martinu Kližanovi.

S Rosolem postoupil do 2. kola už jen Lojda

CHALLENGER PRAHA - Pouze dva ze šesti českých tenistů prošli na challengeru v Praze do 2. kola. Dnes slavil úspěch Dušan Lojda a navázal na včerejší úspěch Lukáše Rosola.

Do 2. kola kvalifikace postoupili ještě Hlaváčková a Ivo Minář

AO KVALIFIKACE - V Melbourne Parku byla dohrána 1. kola kvalifikace na úvodní grandslam sezony a čeští tenisté příliš úspěšní nebyli. Z deseti zástupců se do dalších bojů dostali jen tři: Andrea Hlaváčková, Ivo Minář a už včera postoupil Jan Hernych.

Kvalifikace AO: Postupuje Hernych. Končí Veselý, Hájek, Mertl a Pospíšil

V bojích o start na úvodním grandslamu sezony uspěl z českých tenistů zatím jen Jan Hernych. Naopak hned v 1. kole dohráli Jiří Veselý, Jan Hájek a Jan Mertl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist