South Melanie

South Melanie

37
žena
Velká Británie
Datum nar.:
3. 5. 1986
Výška:
175 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 99.
čtyřhra: - / 120.

Kariéru ukončila další Britka. I Southová se chce zaměřit na trénování

Po letošní sezoně ukončila kariéru už druhá Britka, jež bývala hráčkou Top 100. Po Baltachaové se s dráhou profesionální tenistky rozloučila také Melanie Southová, která se rozhodla skončit ve věku 27 let. V budoucnosti se chce stejně jako její krajanka věnovat trénování.

Šafářová v Memphisu s Britkou Southovou nezaváhala

WTA MEMPHIS - Tenistka Lucie Šafářová se úspěšně po delší pauze vrátila na okruh WTA. Ve svém prvním turnajovém vystoupení od vyřazení ve třetím kole lednového Australian Open dnes dvaadvacetiletá česká reprezentantka bez problémů postoupila do druhého kola v Memphisu.

Blog: Marion Bartoliová v Melbourne

Francouzská tenistka Marion Bartoliová je první hráčkou, která letos pro stránky WTA píše svůj turnajový blog. Finalistka nedávného turnaje v Brisbane začala psát své zápisky z Australian Open po úvodním vítězství nad Melanií Southovou.

Zakopalová v Sydney končí, ruské favoritky nezaváhaly

WTA SYDNEY - Tenistka Klára Zakopalová prohrála i na druhém turnaji sezony už v prvním kole. Po vypadnutí v Aucklandu šestadvacetiletá Češka po postupu z kvalifikace nestačila v Sydney na Danielu Hantuchovou ze Slovenska. Naopak ruské favoritky Safinová a Dementěvová nezaváhaly.

Kvitová postoupila, čeká ji Ivanovičová

WTA MONTREAL - Česká tenistka Petra Kvitová postoupila do druhého kola v Montrealu, když si na úvod turnaje poradila s Japonkou Nakamuraovou. V dalším zápase si zahraje se světovou jedničkou Ivanovičovou. Úvodní zápas už zvládla i Slovenka Cibulková nebo patnáctiletá Portugalka De Britová.

Kvitová se Zakopalovou z pozice favoritek neuspěly

WTA LOS ANGELES / PORTOROŽ - České tenistky Petra Kvitová a Klára Zakopalová se na aktuálních turnajích WTA příliš nepředvedly. Obě totiž v zápasech druhého kola v Los Angeles, respektive Portoroži, nepotvrdily roli favoritek a podlehly hráčkám z druhé a třetí světové stovky.

Britové rozdali divoké karty na Wimbledon

Organizátoři grandslamového Wimbledonu oznámili jména prvních jedenácti tenistů a tenistek, kteří si na slavném turnaji zahrají díky divoké kartě. Mezi nimi je například Belgičan Malisse, bývalý semifinalista Wimbledonu, nebo Francouz Chardy, který na French Open vyřadil Davida Nalbandiana.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist