Cohen-Aloro Stephanie

Cohen-Aloro Stephanie

41
žena
Francie
Datum nar.:
18. 3. 1983
Výška:
175 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 61.
čtyřhra: - / 55.

Kvitová v Memphisu pohodlně postoupila

WTA MEMPHIS - Česká tenistka Petra Kvitová vstoupila do turnaje v Memphisu vítězstvím. V prvním kole dnes porazila Francouzku Stephanii Cohenovou-Alorovou 6-4 6-0.

Hradecká v Memphisu prvním kolem neprošla

WTA MEMPHIS - Česká tenistka Lucie Hradecká vypadla na turnaji v Memphisu v prvním kole, když v dramatickém duelu podlehla Jihoafričance Chanelle Scheepersové ve třech setech.

Preview: Kleybanovová - Cohen-Alorová

V Melbourne Parku pokračuje i dnes úvodní grandslamový podnik nové tenisové sezóny. Sítem prvního kola dvouher prošlo čtyřiašedestát hráčů a hráček. O pokračování svého působení v ženské části soutěže se utkají Alisa Klebybanovová a Stephanie Cohen-Alorová. Půjde o jejich premiérový vzájemný duel.

Šafářová postoupila, Zahlavová s Cetkovskou končí

Lucie Šafářová je jedinou českou zástupkyní, která si v úvodním hracím dni Australian Open vybojovala postup do druhého kola. Jednadvacetiletá tenistka se do něj dostala díky vítězství nad Rakušankou Bammerovou. Mimo hru už jsou v Melbourne Barbora Zahlavová-Strýcová a Petra Cetkovská, které neuhrály ani set.

Jednička Bartoliová vzdala Jacksonové

WTA CINCINNATI - Třiadvacetiletá Francouzka Marion Bartoliová na své dva poslední úspěšně turnaje nenaváže. V Cincinnati už v úvodním kole vzdala kvůli bolestem břicha domácí naději Jamee Jacksonové. Další nasazené hráčky, včetně Mauresmové, pokračují.

Wickmayerová s Bondarenkovou jsou finalistkami v Birminghamu

Belgičanka Yanina Wickmayerová a Ruska Kateryna Bondarenková dnes v Birminghamu vybojovaly svou první finálovou účast v kariéře. Finálovou premiéru si odbude i Španělka Maria Mártinezová-Sánchezová, jejíž soupeřkou bude v Barceloně Maria Kirilenková z Ruska.

Preview: Turnaj WTA v Barceloně

Zatímco na birminghamské trávě se tento týden začne část tenistek pomalu připravovat na blížící se Wimbledon, v Barceloně si další hráčky budou ještě užívat antuku. A k radosti katalánských tenisových fanoušků má letošní ročník zdejšího turnaje nejlepší obsazení ve své krátké historii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist