Baltacha Elena

Baltacha Elena

40
žena
Velká Británie
Datum nar.:
14. 8. 1983
Výška:
175 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 49.
čtyřhra: - / 212.

Zesnulá Baltachaová dostala Srdce Fed Cupu

Bývalá tenistka Elena Baltachaová byla měsíc po svém úmrtí oceněna Srdcem Fed Cupu. Vedení soutěže uděluje cenu po každém fedcupovém kole, bývalá britská jednička ji nyní obdržela mimořádně za celoživotní přínos. Ocenění spojené s prémií 10.000 dolarů za ni při losu příštího ročníku Fed Cupu převzala kapitánka britského týmu Judy Murrayová.

Elena Baltachaová zemřela, podlehla rakovině

Bývalá britská jednička Elena Baltachaová zemřela. Někdejší 49. tenistka světa, která před dvěma lety reprezentovala Velkou Británii na olympijských hrách v Londýně, podlehla ve 30 letech rakovině jater.

Špatný start tenisového důchodu: Baltachaová má rakovinu jater

Elena Baltachaová si svůj tenisový důchod představovala určitě jinak. Tři měsíce poté, co ukončila kariéru, totiž začala s léčbou velmi závažné nemoci. Lékaři jí diagnostikovali rakovinu jater.

Baltachaová ukončila kariéru, teď chce vychovat šampiony

Elena Baltachová v pondělí oznámila, že po 16 letech ukončila dráhu profesionální tenistky. Třicetiletá Britka ale bez tenisu nebude, ve své akademii chce využít množství zkušeností a chce vychovat nové šampiony.

Kvitová v Eastbourne postoupila. Český souboj vyhrála Šafářová

Hladkým vítězstvím vstoupila Petra Kvitová vstoupila do generálky na letošní Wimbledon. V Eastbourne na úvod porazila 6-4 6-1 Rumunku Niculescuovou a prošla do dalšího kola. To se povedlo i Lucii Šafářové, která v českém duelu vyřadila Kláru Zakopalovou.

Zakopalová do 3. kola proti Schiavoneové, Kvitová smetla Baltachaovou

WIMBLEDON ženy - Klára Zakopalová je třetí rok po sobě ve 3. kole Wimbledonu. Česká tenistka dnes zvrátila vývoj utkání proti Bělorusce Govorcovové a o vyrovnání svého grandslamového maxima si zahraje s Francescou Schiavoneovou. Na Italku dnes nestačila Kristýna Plíšková. Suverénně zvládla své druhé vystoupení obhájkyně titulu Petra Kvitová.

4. den ve Wimbledonu: Rosol si zahraje na centrkurtu, Kvitová bude na jedničce

Oba hlavní kurty v areálu All England Clubu obsadí ve čtvrtém hracím dnu Wimbledonu čeští tenisté. Obhájkyně titulu Petra Kvitová se proti domácí Eleně Baltachaové představí na jedničce a Lukáš Rosol se pokusí o zázrak a výhru nad Rafaelem Nadalem na centrkurtu.

O titul si na Spartě zahrají Zakopalová se Šafářovou

ITF PRAHA - O titul z turnaje ITF v pražské Stromovce si v neděli zahrají obě domácí favoritky. Lucie Šafářová dnes otočila semifinále s Francouzkou Alize Cornetovou, Klára Zakopalová na antukových kurtech Sparty smetla Britku Baltachaovou.

Zakopalová zvládla třísetové drama, v Praze postupuje i Šafářová

Turnaj Sparta Prague Open směřuje k českému finále. Do semifinálové fáze dnes postoupily obě domácí favoritky, nejvýše nasazená Lucie Šafářová i turnajová dvojka Klára Zakopalová. Pokud obě zvítězí i zítra, zahrají si ve Stromovce o titul.

Cetkovská v Estorilu prolétla do 2. kola a může pomstít Hradeckou

WTA ESTORIL - Petra Cetkovská na čtvrtém turnaji v řadě zvládla své úvodní vystoupení. Na antuce v portugalském Estorilu smetla Rusku Alexandru Panovovou, se kterou minulý týden vyhrála čtyřhru ve Fesu, a postoupila do 2. kola. O čtvrtfinále si zahraje s Britkou Heather Watsonovou, která výhrou nad Lucií Hradeckou zabránila čistě českému souboji.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist